Magnolia Ház

1139 Budapest, Kartács utca 2
Ár
18 – 63 millió Ft
Méretek
35.5 – 99 m2
Lakások száma
65 db
Átlagár
500 000 Ft/m2
Átadás
2018 augusztus

Magnolia Ház információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A Kartács utcában folyamatosan épülő modern lakóházak szomszédságában helyezkedik el az egyedi stílusú saroképület. Az épületet szerkezetig visszabontjuk – megtartva a ház külső homlokzatát - és a födémek cseréje után kialakítjuk a ház mai kornak megfelelő jellegét. A teljeskörű felújítással, bővítéssel az épületre egy emeleti szint és egy tetőtér kerül, így építészetileg egyedi és harmonikus épület jön létre. Az épületben lift is beépítésre kerül. A belső udvaron saját kertes lakások kerülnek kialakításra. Az épület téglaboltozattal alápincézett az udvari szárny kivételével. Ebben a pincében kap helyet kizárólag a lakók pihenését szolgáló infraszauna. Üzemeltetését a tetőn elhelyezett szolár panelek adják, ennek költsége nem terheli a lakókat. Aki egy hosszú nap után egy kis pihenésre vágyik, vagy csak wellnessezni szeretne kényelmesen megteheti az otthonában. A felújítás alapelve olyan korszerű, modern városias, de egyben zöld lakókörnyezet létrehozása, amely az ott élők számára a szükséges jó minőségű lakó- és kiszolgálótereket biztosítja.

Magnolia Ház környéke

 

A Magnolia Ház Angyalföldön frekventált részén egy csendes, fás utcában, a Kartács utcában helyezkedik el. A XIII. kerület Budapest egyik leggyorsabban fejlődő része, a Magnolia Ház kitűnő közlekedésnek köszönhetően pedig nagyon népszerű az ott lakást keresők között.

Szolgáltatások

A Magnolia Ház lakásai egyszerre nyújtanak kellemes közelséget a bölcsődék, óvodák, iskolák, gyógyszertárak, egészségügyi intézmények, ügyintézési irodák, bevásárlási lehetőségekhez, valamint a zöldfelületek, parkok, játszóterek kikapcsolódási- sportolási lehetőségekhez.

Magnolia Ház elhelyezkedése

Magnolia Ház fejlesztője

Eternity Investments Kft.

 
Cégünk a 1991-ben alapított cégcsoport folyamatosan és dinamikusan fejlődő tagja. Mi az Eternity Investments-nél rendkívül fontosnak tartjuk, hogy az általunk létrehozott épületek, ne csak kellemes otthonok legyenek, de egyben értékteremtő megoldásokat is nyújtsanak az emberek számára. Telkeinket, fejlesztendő projektjeinket is ennek szellemében választjuk ki, varázsoljuk újjá. Szaktudásunkra, tapasztalatainkra alapozva minden esetben részletesen mérlegeljük az adott terület potenciálját, úgy mint: megfelelő infrastruktúra, intézmények közelsége, ügyintézés, oktatási intézmények, megfelelő zöldfelületek, és fejlődési dinamika szempontjából, mert hiszünk abban, hogy az otthon kiválasztása az egyik legfontosabb döntés az ember életében és mindezek együttesen gondoskodnak arról, hogy az adott terv megvalósulása után a már bennük élő tulajdonosoknak is kiváló befektetés legyen hosszú távon. Építészeinket az adott munkatervnek megfelelően szakterületük legjobbjaikként a fejlesztés speciális igényei szerint választjuk ki, így gondoskodva a legjobb megoldásokról.

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink bizalommal fordulhassanak hozzánk kérdéseikkel, kéréseikkel a megvalósítás bármely fázisában, ezért szakképzett munkatársaink a teljes projektet végigkísérik velük. Igény szerint belsőépítészeti megoldásokat is nyújtunk ügyfeleinknek.

Mi az Eternity Investments-nél missziónknak tekintjük, hogy az általunk létrehozott épületek, terek a modern design megoldások mellett funkcionalitásukban is megfeleljenek minden igénynek. Magas minőségi elvárásokat támasztunk tervezőink, kivitelezőink és a felhasználásra kerülő anyagok tekintetében. Innovativ megoldásaink olyan épületekben vannak jelen, mint a:  LE MERIDIEN HOTEL BUDAPEST - 1051 BUDAPEST, JÓZSEF NÁDOR TÉR – POSTABANK SZÉKHÁZ - 1051 BUDAPEST, ALKOTMÁNY U. 3. - IRODAÉPÜLET - 1052 BUDAPEST, DEÁK F. U. 10. - IRODAÉPÜLET - 1065 BUDAPEST, ANDRÁSSY ÚT 40-42. – IRODAÉPÜLET -
BRATISLAVA, SLOVAKIA – ING BANK SZLOVÁKIAI KÖZPONTJA – IRODAÉPÜLET

Eternity Investments Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

Eternity Investments Kft.

Kapcsolattartó:

Pállai Andrea
értékesítő
+36-30-203... MUTASD

Portfolio Ingatlan