Waterfront City IV. ütem

1033 Budapest, Folyamőr utca
Ár
49.9 – 219.9 millió Ft
Méretek
28 – 99 m2
Lakások száma
253 db
Átadás
2024 második félév
Okosotthon
Igen

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
6A-104
55.2 M
30.99 m2
6A-105
49.9 M
27.56 m2
6A-102
60.2 M
42.08 m2
6A-108
61.5 M
41.99 m2
6B-102
63.1 M
42.08 m2

Waterfront City IV. ütem információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

ÚJ VÁROSNEGYED SZÜLETIK ! MOST VÁSÁROLJON ÚJ LAKÁST A III. KERÜLETI WATERFRONT CITYBEN, AZ ÓBUDAI DUNAPARTON. PANORÁMA AZ ÓBUDAI-SZIGETRE, DUNÁRA ÉS A BUDAI HEGYEKRE. A Waterfront City negyedik ütemében összesen 253 lakás épül 28-112 m2-es méretben. Az alapfelszereltségként mennyezet hűtés-fűtéssel ellátott, változatos alapterületű és elrendezésű lakások 90%-a terasszal rendelkezik. A lakásokból lélegzetelállító panoráma nyílik az Óbudai-szigetre és a Dunára. A védett épület közvetlen közelében épülő 4. ütem otthonai hatalmas üvegfelületekkel és szellős, világos terekkel rendelkeznek.

 

Waterfront City IV. ütem környéke

 

Sétatávolságra található a Hajógyári Sziget, az Árpád-híd, Óbuda főtere, a Filatorigáti Hév-megálló, iskolák, óvodák, valamint bevásárlóközpontok. A városközpont tömegközlekedéssel 15 percen belül elérhető. Szentendre autóval 25 perces távolságra található.

Közlekedés

A városnegyed kiválóan megközelíthető, pár perc sétára található a HÉV megállója, mellyel mindössze negyed óra alatt juthat el a Margit-hídhoz, vagy a Batthyány térre. A Szentendrei út és Bogdáni út kereszteződésétől, vagy az óbudai Fő térről több buszjárat közül választhat, melyekkel a belváros különböző pontjai rövid időn belül elérhetőek.

Szolgáltatások

Az itt lakók igényeit és kényelmét őrszolgálat, felügyelt kamerarendszer, vendéglátó egységek, teremgarázs, bicikli tároló, belső park és passzázs, játszótér, E-autó töltőállomás.

Waterfront City IV. ütem elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Waterfront City IV. ütem fejlesztője / tulajdonosa

Biggeorge Property Zrt.

 
A Biggeorge Property az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaság, amely már több, mint tíz éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel. A cégre jellemző innovatív, dinamikus szemléletnek és a részletek tökéletessége iránt elkötelezett szakértelemnek köszönhetően hosszú idő óta a hazai ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője.

A cég tevékenysége kereskedelmi- (iroda, szálloda, kiskereskedelmi, ipari/logisztikai) és lakóingatlan-fejlesztésekre egyaránt kiterjed.

Biggeorge Property Zrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Portfolio Ingatlan