Balance Garden

1107 Budapest, Zágrábi utca 8.
Ár
27,59 – 115,72 millió Ft
Méretek
24,52 – 92,17 m2
Lakások száma
298 db
Átlagár
1 026 000 Ft/m2
Átadás
2023 szeptember

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
BG-A004
65,26 M
48,75 m2
BG-D008
83,7 M
68,64 m2
BG-B108
56,75 M
51,24 m2
BG-B211
57,33 M
51,24 m2
BG-C205
68,49 M
70,87 m2

Parkolók

Parkoló
Ár (Ft)
Szabad
Teremgarázs beálló
4,9 M
201
Kültéri zárt parkolóhely
2,9 M
34

Tárolók

Tároló
Átlagár
Szabad
Elérhető
700000 Ft/m2
55
Az árak tájékoztató jellegűek!

Balance Garden információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A Balance Garden Budapest X. kerületében, az Üllői úttal párhuzamos csendes mellékutcában épülő, három lépcsőházas, összesen 298 lakásos társasházfejlesztés. Az egyedi kialakítású, 7 emeletes épület különlegessége, hogy a földszinti részen három külön építményből áll, melyek az első és a második emeleti szinten összeépülnek, majd a harmadik emelettől ismét különálló tornyokká válnak. A harmadik emeletnél két tetőkert is kialakításra kerül az átkötő részek tetején, valamint az épületek tetejére is zöldtetőt tervezünk. A Balance Garden, szakítva a hagyományokkal, az új városi trendeket követi. A lakóparkot a tökéletes harmónia és egyensúly jegyében hívtuk életre, ahol a lakók könnyedén és gyorsan elérik a város lüktető világát, ugyanakkor csendes, pihentető otthonaikban nyugalomra találnak. A társasház minden lakása erkélyes vagy teraszos, klímaberendezéssel ellátott, a fűtést és a melegvizet a FŐTÁV szolgáltatja. A műanyag 3 rétegű, hőszigetelt üvegezésű nyílászárókat elektromos redőnyökkel láttuk el, valamint minden lakás burkolt, festett állapotban, szaniterekkel felszerelten kerül átadásra a lakók részére. A földszinten a parkosított belső zöld területre néző kilátással és közvetlen kertkapcsolattal 23 lakás kap helyet. A társasházakban megszokottól eltérően a Balance Garden lifttel ellátott előcsarnokai elegáns, tágas kialakításúak, megteremtve a hangulatos, otthonos légkört és a nyugodt hazaérkezést. A lobby-k kellemes elrendezése és kényelmes, barátságos leülős része lehetőséget teremt az ottlakóknak, hogy a közös, lépcsőházi téren belül hosszabb-rövidebb beszélgetéseket folytassanak. A parkolást a földszinten 42 felszíni parkoló, valamint a társasház -1 szintjén kialakított, 257 beálló az egyszintes mélygarázs biztosítja, közülük 30 e-töltő kialakítására alkalmas módon kerül megépítésre. Az ingatlan saját kertrésze egy könnyen fenntartható, többszintes zöld környezetben épül meg, ahol egyedülálló módon, minden korosztály számára megfelelő szabadidős tevékenységek végzésére alkalmas eszközök is megtalálhatók lesznek – például tollaslabda-pálya, a kisgyermekeknek ügyességi eszközök, valamint street workout-eszközök a felnőttek számára. A sportolni vágyóknak a közeli Népliget további lehetőségeket nyújt.

 

Közlekedés

A Balance Garden megközelíthetőség és közlekedési infrastruktúra tekintetében is ideális, az M3-as metró több állomása, valamint buszok- és villamosmegállók is sétatávolságra találhatók. A pezsgő belváros is pár perc alatt elérhető, de ha közeli bevásárlás és ügyintézés mellett döntenének a Balance Garden lakói, egy metrómegállónyi távolságban érhető el a Shopmark bevásárlóközpont is. Emellett a közelben egyaránt megtalálhatók oktatási intézmények, valamint egészségügyi létesítmények is.

Balance Garden elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Bayer Property

Kapcsolattartó:

Antal Renáta
értékesítő
+36-70-648... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan
Videó: mennyibe kerül manapság egy luxus mobilház?

Videó: mennyibe kerül manapság egy luxus mobilház?

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz, hiszen egyre szűkebb lesz Magyarországon az a réteg, amely megengedheti magának a saját lakás vásárlását. Hasonló helyzettel szembesültek 2008-ban az USA-ban is, ahol az emberek elég...