DIVINUS FREGATT TÁRSASHÁZ SIÓFOK

7827 Siófok, Liszt Ferenc sétány 2-10.
Ár
59 – 185 millió Ft
Méretek
47 – 84 m2
Lakások száma
40 db
Átlagár
1 300 000 Ft/m2
Átadás
2023 június

DIVINUS FREGATT TÁRSASHÁZ SIÓFOK információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Siófok hangulatos, érintetlen panorámás részén, a Liszt Ferenc sétányon, a gondos és alapos tervezői munka eredményeként kerülnek megvalósításra a közvetlen vízparti újépítésű társasházaink. A tervezés során fontos szempont volt a praktikum, a használhatóság, a fenntarthatóság, melyet a korábban általunk értékesített 650 siófoki lakás és nyaraló tervezésének és értékesítésének tapasztalata szült, megannyi vásárlói visszajelzés alapján.

Első újépítésű ütemünk, a Fregatt Lakópark, második otthont kínál a Balaton szerelmeseinek, ahol akár egész évben élvezhetik a korszerű apartmanok kényelmét és a természet közelségét. A lakások közvetlen vízparti elhelyezkedése mellett az igényes tervezés, a minőségi kivitelezés az apartmanok remek kihasználhatóságát és értékállóságát biztosítják az Ön számára is.

Az ötemeletes apartmanház a Balatonra merőlegesen helyezkedik el, így biztosítva a lakásokból az örök balatoni panorámát. A hirdetésben szereplő lakás az ötödik emelet első, full panorámás lakása. Északi, keleti és nyugati irányban is korlátlan a kilátás, ami nem csak a tágas teraszról, de a hatalmas üvegfelületekkel rendelkező lakásból is tökéletesen látható. A társasház tetején korlátozott számú exkluzív panorámás grill és napozó tetőterasz kerül kialakításra, hogy a lehető legnagyobb privátszférát biztosítsák a tulajdonosainak és alkalmi vendégeiknek, ahol egyedi vízvétel és áramvétel mellett minden lehetőség adott lesz egy kellemes, panorámás, naplementés rooftop party élvezetéhez. A telken található két újépítésű társasház lakói kizárólagos kerthasználatot kapnak a helyszínrajzon megjelölt területre, ahol a több generációs családok kikapcsolódása érdekében, a beruházás keretein belül gyermekjátszóteret és kültéri medencéket biztosítunk ezen két társasház tulajdonosai számára. Az ingatlan előtt húzódó több mint 3 km hosszú szabadstrand, gondozott zöldterületekkel, parti sétányokkal, sportolási lehetőséget kínáló kölcsönző helyekkel, valamint igényesen kialakított büfékkel szolgálja ki az itt nyaralók igényeit. A lakópark területére a biztonság érdekében egyedi azonosítás után lehet csak belépni.

 

DIVINUS FREGATT TÁRSASHÁZ SIÓFOK környéke

 

Az ingatlan előtt húzódó több mint 3 km hosszú szabadstrand, gondozott zöldterületekkel, parti sétányokkal, sportolási lehetőséget kínáló kölcsönző helyekkel, valamint igényesen kialakított büfékkel szolgálja ki az itt nyaralók igényeit. A lakópark területére a biztonság érdekében egyedi azonosítás után lehet csak belépni.

DIVINUS FREGATT TÁRSASHÁZ SIÓFOK elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Aranypart Ingatlanfejlesztési Alap

Kapcsolattartó:

Kókai Katalin
értékesítési munkatárs
+36-30-408... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan