Marina Bay Residence

1138 Budapest, Kelén utca 1
Ár
48 – 300 millió Ft
Méretek
40 – 160 m2
Lakások száma
48 db
Átadás
2014 augusztus

Marina Bay Residence információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A Marina Part hatodik üteme, a Marina Bay Residence az újlakás-piac prémium szegmense iránt érdeklődőket célozza meg. A Marina Bay Residence kedvező adottságainak köszönhetően mindazok számára kitűnő választás lehet, akik a befektetési céljaik mellett egy igazán exkluzív környezetben, a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően épülő lakásokban szeretnének élni. Az Autóker Holding ehhez nyújt partnerséget új vevőinek a dunai és budai hegyekre néző örökpanorámás, kedvező délnyugati tájolású, tágas és világos benapozott lakásaival, gáláns nagy teraszaival és prémium szintű anyaghasználatával, melyet jól fémjeleznek az alumínium homlokzati nyílászárók és teraszok tolóajtós kapcsolatai. Az eltérő vevői igények kiszolgálása érdekében az épületben egyaránt megtalálhatóak az intenzív zöldtetős, kertkapcsolatos lakások és az egy hálószobás, 50 négyzetméter körüli lakások is, de túlnyomó többségben inkább a nagyobb méretű kettő, három, illetve gáláns négy hálószobás, átlagosan 80 négyzetmétert meghaladó lakások, valamint az épületegyüttes legfelsőbb szintjén mindent elsöprő exkluzivitást és egyedülálló luxust kínáló penthouse lakások kerültek kialakításra. A kivételesen magas, alapszintű szolgáltatások része a lakások teljes körű klimatizálása, padlófűtéssel és motoros redőnnyel történő ellátása, az ergonomikus alaprajzi megoldások és Noam Art belsőépítész stúdió által nyújtott személyre szabott belsőépítészeti tanácsadás. A közösségi terek és a lakások kialakításánál a magas minőségű, újító belső dizájn és az exkluzivitás került előtérbe, amelyet a nemzetközileg elismert sztárépítész, a Pivko Architects álmodott meg.

A Marina Part fejlesztése a Marina Bay melletti két szomszédos, szintén öbölparti telken folytatódik tovább.

Marina Bay Residence környéke

 

A belváros gyors és kényelmes elérhetőségének, valamint a Duna, a Margit-sziget és számtalan egyéb szabadidős lehetőség közelségének köszönhetően a Marina Part évek óta a fővárosi lakáskeresők első számú kedvence. Nincs olyan része Budapestnek, mely olyan látványos átalakuláson ment keresztül az elmúlt évtizedekben és olyan nagy számban vonzott ingatlanfejlesztéseket, mint a XIII. kerület.

A város leginnovatívabb kerületét alkotó számos különálló beruházás közül azonban mind volumenét tekintve, mind a koncepció sajátossága miatt kiemelkedik a Marina Part, ahol központi helyen, egyszerre valósul meg mindazon érték, amit egy igazán jó belvárosi ingatlan és egy csendes prémium zöldövezet képvisel játszóterekkel és friss levegővel.

Közlekedés

Kiváló közösségi közlekedési kapcsolatok: busz-15, metró-3- és hajóállomás Meder utca -sétatávolságra.

Szolgáltatások

Kiépített szolgáltatási környezet: Duna Plaza bevásárlóközpont, óvoda, iskola 

Marina Bay Residence elhelyezkedése

Marina Bay Residence fejlesztője

Marina Part Phase6 Kft.

 
Az Autóker Holding 2000 óta aktív, mint lakó- és ipariingatlan-fejlesztő. Eddig 3000 magas színvonalú lakás felépítését tudhatja maga mögött 12 lakóingatlan-projektjének. A kezdetektől fogva a város frekventált területeit választja fejlesztési helyszínének. Az Autóker Holding talán legismertebb fejlesztése a pesti bulinegyed központjának is tekinthető Gozsdu-udvar, de számos egyéb belvárosi lakóingatlan – úgy, mint a Szinyei Merse Ház, a Cézár Ház, a Kleopátra Ház, a Római Kert, a Heléna Ház, a Király Udvar, a Léda Ház és a Marina Part I.-IV.– is a fejlesztőhöz köthető.

Marina Part Phase6 Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

Marina Part Phase6 Kft.

Kapcsolattartó:

Soponyai Tünde - Nadav Segerman
értékesítő
+36-1-801... MUTASD

Portfolio Ingatlan