BLU

1138 Budapest, Danubius utca 5.
Ár
44.3 – 126.6 millió Ft
Méretek
39 – 92 m2
Lakások száma
318 db
Átlagár
990 000 Ft/m2
Átadás
2025 első negyedév

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
A401
68 M
69.9 m2
A402
79.9 M
81.22 m2
A403
58.67 M
60.3 m2
A404
58.81 M
60.45 m2
A405
89.57 M
86.66 m2

BLU információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A Duna pesti oldalának egyik mesés szakaszán elhelyezkedő, négy csodálatos épület együttesből álló lakópark több mint 300 lenyűgözően modern, exkluzív kialakítású otthonnal vár. A BLU az elérhető városi luxus legmagasabb szintjét nyújtja, melyben a családok, egyedülállók, fiatalok, gyerekek és idősek egyaránt aktívabb életet élhetnek a relaxáció és kikapcsolódás lehetőségével. Egyedülálló koncepciónk tervezése során egy minden igényt kielégítő lakókörnyezetet hozunk létre, ami kiegyensúlyozottságot, nyugalmat és maximális kényelmet biztosít az intenzív nagyvárosi életmódot élők számára. Apartmanjaink izgalmas szolgáltatásokkal egészülnek ki – többek között lebilincselő zöld övezettel, közösségi irodával, gyereksarokkal, és wellness lehetőségekkel amik csak arra várnak, hogy birtokba vegye őket.

 

BLU környéke

 

A BLU a Duna közelségével és kiváló minőségű levegőjével várja, hogy élettel töltse meg a város nyüzsgéséhez közel, élhetőségét tekintve mégis távolinak érződő partszakaszt. A környék a Duna-partnak köszönhetően megannyi rekreációs lehetőséget hordoz magában. Legyen szó futásról, biciklizésről, vagy csak egy kellemes sétáról, a lakókörnyezet mellett található parkokban garantáltan találsz lehetőséget a kikapcsolódásra. Sőt, a festői Margit-sziget is csupán karnyújtásnyi távolságra van. Nem kell lemondani a dinamikusan fejlődő budapesti belváros nyüzsgő, életteli oldaláról sem, hiszen a város üzleti negyede és kulturális központja autóval és tömegközlekedéssel is tíz perc alatt megközelíthető.

Közlekedés

A Marina Part autóval, tömegközlekedéssel és biciklivel is egyszerűen megközelíthető! A Váci út csupán 500 méterre van, ahonnan autóval egyszerűen, pár perc alatt elérhető a belváros. Tömegközlekedés esetén az M3-as metró Gyöngyösi utcai megállója, illetve a 15-ös nappali busz, valamint a 950-es és 950A éjszakai járatok pár száz méteren belül a rendelkezésére állnak. Amennyiben kerékpárral közlekedne, akkor is van megoldás, mivel az épület közvetlen közelében kijelölt kerékpárút halad el.

Szolgáltatások

A BLU szomszédságában számos kikapcsolódási lehetőség várja a lakókat! A lakóépület közvetlen közelében bárok, éttermek és élelmiszerboltok széles választéka található, pár száz méterre pedig a Duna Pláza biztosít bevásárlási lehetőséget! A Váci úton emellett különböző szolgáltatások, orvosi rendelők és irodaházak színesítik a környéket.

BLU elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

BLU fejlesztője / tulajdonosa

F-M Ingatlanfejlesztő Kft.

 
A Triholding csoport 2000 óta van jelen a közép-kelet európai ingatlan piacon és azóta a térség egyik vezető ingatlanfejlesztési csoportjává fejlődött. A Triholding változatos portfólióval rendelkezik a lakóingatlan fejlesztésektől kezdve a hoteleken és irodákon át a logisztikai célokat szolgáló ingatlanokig. Az eddig megvalósult Triholding projektek kiemelkedő profitot és értéknövekedést, valamint elismerést eredményeztek, ezenkívül a minőségnek, szakszerűségnek és megbízhatóságnak köszönhetően kitűnő hírnévnek örvendenek. A magas színvonalú beruházásokat számos szakmai díjjal is jutalmazták.

F-M Ingatlanfejlesztő Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

F-M Ingatlanfejlesztő Kft.

Kapcsolattartó:

Horváth Éva
értékesítő
+36-20-927... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan