The Gardens Budapest

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 100
Ár
19 – 84 millió Ft
Méretek
35.5 – 112.5 m2
Lakások száma
71 db
Átlagár
550 000 Ft/m2
Átadás
2018 december

The Gardens Budapest információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A The Gardens lakópark Budapest 13. kerületében, a Reitter Ferenc utca és a Tahi utca találkozásánál helyezkedik el. A 3 ütemben épülő társasház első ütemében 35 darab praktikusan kialakított lakás várja leendő városi zöld környezetben élni vágyó új lakóit.

Közlekedés

A The Gardens elhelyezkedésének egyik fő előnye a kerületben található intézmények sokasága. A közelben számtalan bölcsőde, óvoda, iskola és egészségügyi intézmény található. A sportoláshoz ideális helyszín az Angyalföldi sportközpont, a Dagály Fürdő és a Palatinus Strand. A szórakozást keresőknek a közelben számos színház (József Attila Színház, Vígszínház), galéria és mozi kínál kikapcsolódást. A bevásárlásra pedig a környék szupermarketjei (Lidl, Aldi, Penny Market), a kisboltok, a Váci úti Tesco, a Duna Plaza, a Lehel téri piac és az Újpesti Városközponti üzletei nyújtanak megoldást.

A városi előnyök mellett a természet élményét a közelben csörgedező Rákos-patak is fokozza, mely ideális helyszíne a természet- közeli kikapcsolódásnak egy kellemes séta, vagy éppen a napi kocogás helyszíneként. Ezenfelül a partján hatalmas alapterületű, gondozott kutyafuttatók is találhatóak.

A kertvárosi hangulat mellett a környék tömegközlekedése is kiváló. A 14-es villamos Fiastyúk utcai megállója rövid sétányira, míg a 30, 32, 20E, 30A és 230 jelű buszok megállója is pár percnyire található. A lakópark ezen felül autóval is könnyedén megközelíthető.

The Gardens Budapest elhelyezkedése

The Gardens Budapest fejlesztője

Crown Gardens Kft.

 
Látva a külföldi tőke gyors beáramlását Közép-Kelet-Európában, a „Crown” csoport is Budapestre jött 1999 februárjában. Az MPI Kft. gyorsan felvásárolt elhanyagolt lakásokat, melyeket áttervezett és korszerűsített. Ebből alakult a 24 belvárosi luxus lakóingatlanból álló portfolió, melyet a mai napig is fenntart a Kft hosszú távú bérlemények formájában.

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

Crown Gardens Kft.

Kapcsolattartó:

Zsolnai Gábor
vezető értékesítő
+36-30-224... MUTASD

Portfolio Ingatlan