Sunny Side Residence

1096 Budapest, Lenhossék utca 16.
Ár
27.7 – 77.2 millió Ft
Méretek
29.5 – 85.8 m2
Lakások száma
71 db
Átlagár
887 000 Ft/m2
Átadás
2022 második negyedév

Sunny Side Residence információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A Sunny Side Residence egy folyamatosan fejlődő és megújuló városrészben, a IX. kerületi Lenhossék utca 16. szám alatt épülő, 71 lakásból álló 7 emeletes lakóház. Az épületben 1 -4 szobás lakások találhatóak 28 m2-től 78 m2-ig, amelynek szinte mindegyikhez saját balkon vagy loggia tartozik. Tájolásuk kiemelkedően napos, északi tájolású lakás nincs az épületben. A nagy üvegfelületekkel célunk az volt, hogy természetes, napfénygazdag otthonokat teremtsünk a leendő lakók számára. A projekt különlegessége, hogy a monosplit klíma a lakások alapfelszereltségének részét képezik.

A tervezéskor nem csupán arra figyeltünk, hogy korszerű és elegáns lakóházat alkossunk, hanem kulcsfontosságúnak tartottuk a minőségi és időtálló anyagfelhasználást is. Emellett az energiatudatosság is szignifikáns pontja volt a tervezésnek, mint az árnyékolás, hővisszanyerés és napelemek felhasználása, amelyek a az épület üzemeltetési költségének csökkentéséhez járulnak hozzá.

 

Sunny Side Residence környéke

 

A környéken koncentrálódik Budapest egyetemeinek jelentős része is, aminek hatására mind a lakó- mind az irodahelyiségek értéke is folyamatosan növekszik, valamint kiemelkedő befektetési lehetőséget kínál a hosszú távú bérbeadás céljából vásárolt lakások esetében is.

Közlekedés

A Lenhossék utca a Haller-, Mester utca, Üllői út és Ferencz körút által közrefogott területen fekszik. Ebből adódóan minden irányban könnyen, akár gyalogosan is eljuthatunk a főbb közlekedési csomópontokhoz. A 2 percnyire lévő 51-es villamos bármelyikhez eljuttat minket, de akár 5-10 perces sétával is elérhető mind a Boráros tér, 4-es 6-os és 2-es villamosok vagy akár a Nagyváradi téri metrómegálló.

Sunny Side Residence elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Sunny Side Residence fejlesztője / tulajdonosa

Geos Group Hungary

 
A GEOS DEVELOPMENT COMPANY 2004-ben kezdte meg a működését Európában, és azóta számos befejezett projekttel és nemzetközi elismeréssel bizonyította érdemeit mind a kereskedelmi-, ipari-, illetve lakóprojektekben is. Sikeres projektjeink eddig: Ukrajnában - Kijevben, Lengyelországban - Krakkóban, Spanyolországban - Calp-ban (Calpe) továbbá az Amerikai Egyesült Államokban - Chicagoban jöttek létre.
A GEOS magyarországi leányvállalata 2015-ben kezdte meg tevékenységét Budapesten. Jelenleg egy teljesen átadott , valamint négy, eltérő készültségi szintű projektet kezel Budapest IX. és XIII. kerületeiben.

Geos Group Hungary oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Geos Group Hungary

Kapcsolattartó:

Geos Group Hungary Sales
értékesítő
+36-1-700... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan
A város, ahol több mint 10 milliós négyzetméteráron kelnek el az irodák

A város, ahol több mint 10 milliós négyzetméteráron kelnek el az irodák

Bruttó 500 millió fontért (214 milliárd forint) vásárol irodát Londonban a Goldman Sachs. A holland EDGE által fejlesztett épület a korábbi belügyminisztérium épületének helyén, a St. Thomas Streeten, a tervek szerint 2025-re valósul meg. Az irodaház alapterülete mintegy 24 ezer...