River Passage

1093 Budapest, Lónyay utca 38.
Ár
44.3 – 156 millió Ft
Méretek
35 – 121 m2
Lakások száma
124 db
Átlagár
1 140 000 Ft/m2
Átadás
2021 negyedik negyedév

River Passage információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A River Passage lakóépület a IX. kerületi Lónyay utca 38. szám alatt megvalósuló, 9 emeletes, 124 lakásos társasház. Az épülethez további 2 garázsszint is tartozik, amelyen gépkocsibeállók, tárolók és biciklitárolók kapnak helyet.

 

A lakások mérete a garzontól a háromszobásig terjed, melyek tervezésénél a napgazdag tájolást részesítettük előnyben. Az épület különlegessége, hogy minden egyes lakáshoz balkonokat és loggiákat terveztünk, valamint az első és kilencedik emeleten tetőkertet alakítunk ki, amely minden lakó számára hozzáférhető lesz.

A környékbeli, szomszédos épületek jelentős része felújítás alatt van, így a lakóépület közvetlen környezete is korszerű és rendezett. A közelben található üres telkek is beépítés alatt vannak, úgy mint a közeli szomszédságban épülő Corvinus Egyetem új uszodája és sportközpontja.

 

River Passage környéke

 

A Lónyay utca sajátossága, hogy központi elhelyezkedése ellenére az autós forgalom nem zavaró. Vele párhuzamosan húzódik a 2016-ban felújított és átadott Nehru-part, valamint a Ráday utca számtalan vendéglátó és szolgáltató egységével.

Közlekedés

A River Passage lakóépület a IX. kerületi Lónyay utca 38-ban helyezkedik el. Mind autós, mind tömegközlekedés szempontjából kiemelkedő lokációval rendelkezik: A Szabadság híd és Petőfi híd között félúton, az Üllői úttól és a Pesti rakparttól egy percnyire. Gyalogosan elérhető távolságban van mind a 3-as, mind a 4-es metróvonal, valamint a 4-6-os & 2-es villamosok és számos busz és troli útvonal megállója is a közvetlen közelben található. 

River Passage elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

River Passage fejlesztője / tulajdonosa

Geos Group Hungary

 
A GEOS DEVELOPMENT COMPANY 2004-ben kezdte meg a működését Európában, és azóta számos befejezett projekttel és nemzetközi elismeréssel bizonyította érdemeit mind a kereskedelmi-, ipari-, illetve lakóprojektekben is. Sikeres projektjeink eddig: Ukrajnában - Kijevben, Lengyelországban - Krakkóban, Spanyolországban - Calp-ban (Calpe) továbbá az Amerikai Egyesült Államokban - Chicagoban jöttek létre.
A GEOS magyarországi leányvállalata 2015-ben kezdte meg tevékenységét Budapesten. Jelenleg egy teljesen átadott , valamint négy, eltérő készültségi szintű projektet kezel Budapest IX. és XIII. kerületeiben.

Geos Group Hungary oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Geos Group Hungary

Kapcsolattartó:

Geos Group Hungary Sales
értékesítő
+36-1-700... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan
Hogyan spóroljunk évente 30 milliót egy irodaépületnél?

Hogyan spóroljunk évente 30 milliót egy irodaépületnél?

Sokan nem is tudják, mennyi pénzt és energiát megtudnának spórolni azzal, ha csak egy kicsit is racionalizálnák a tevékenységeiket – igaz ez emberre és vállalatra egyaránt. Az energia megtakarítása ráadásul nemcsak a cégeknek jelent költségcsökkentést, hanem környezetvédelmi szempontból bolygónk káros...