River Passage

1093 Budapest, Lónyay utca 38.
Ár
44.3 – 156 millió Ft
Méretek
35 – 121 m2
Lakások száma
124 db
Átlagár
1 140 000 Ft/m2
Átadás
2021 negyedik negyedév

River Passage információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A River Passage lakóépület a IX. kerületi Lónyay utca 38. szám alatt megvalósuló, 9 emeletes, 124 lakásos társasház. Az épülethez további 2 garázsszint is tartozik, amelyen gépkocsibeállók, tárolók és biciklitárolók kapnak helyet.

 

A lakások mérete a garzontól a háromszobásig terjed, melyek tervezésénél a napgazdag tájolást részesítettük előnyben. Az épület különlegessége, hogy minden egyes lakáshoz balkonokat és loggiákat terveztünk, valamint az első és kilencedik emeleten tetőkertet alakítunk ki, amely minden lakó számára hozzáférhető lesz.

A környékbeli, szomszédos épületek jelentős része felújítás alatt van, így a lakóépület közvetlen környezete is korszerű és rendezett. A közelben található üres telkek is beépítés alatt vannak, úgy mint a közeli szomszédságban épülő Corvinus Egyetem új uszodája és sportközpontja.

 

River Passage környéke

 

A Lónyay utca sajátossága, hogy központi elhelyezkedése ellenére az autós forgalom nem zavaró. Vele párhuzamosan húzódik a 2016-ban felújított és átadott Nehru-part, valamint a Ráday utca számtalan vendéglátó és szolgáltató egységével.

Közlekedés

A River Passage lakóépület a IX. kerületi Lónyay utca 38-ban helyezkedik el. Mind autós, mind tömegközlekedés szempontjából kiemelkedő lokációval rendelkezik: A Szabadság híd és Petőfi híd között félúton, az Üllői úttól és a Pesti rakparttól egy percnyire. Gyalogosan elérhető távolságban van mind a 3-as, mind a 4-es metróvonal, valamint a 4-6-os & 2-es villamosok és számos busz és troli útvonal megállója is a közvetlen közelben található. 

River Passage elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

River Passage fejlesztője / tulajdonosa

Geos Group Hungary

 
A GEOS DEVELOPMENT COMPANY 2004-ben kezdte meg a működését Európában, és azóta számos befejezett projekttel és nemzetközi elismeréssel bizonyította érdemeit mind a kereskedelmi-, ipari-, illetve lakóprojektekben is. Sikeres projektjeink eddig: Ukrajnában - Kijevben, Lengyelországban - Krakkóban, Spanyolországban - Calp-ban (Calpe) továbbá az Amerikai Egyesült Államokban - Chicagoban jöttek létre.
A GEOS magyarországi leányvállalata 2015-ben kezdte meg tevékenységét Budapesten. Jelenleg egy teljesen átadott , valamint négy, eltérő készültségi szintű projektet kezel Budapest IX. és XIII. kerületeiben.

Geos Group Hungary oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Geos Group Hungary

Kapcsolattartó:

Geos Group Hungary Sales
értékesítő
+36-1-700... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan