Pesti Ház - Ferdinánd Garden

1134 Budapest, Szabolcs utca 4-6
Ár
29,7 – 136,9 millió Ft
Méretek
34 – 110 m2
Lakások száma
223 db
Átlagár
850 000 Ft/m2
Átadás
2024 március

Pesti Ház - Ferdinánd Garden információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A ház a tisztán szerkesztett tömegformálásával és nagy zöld kertjeivel szerves része lesz a környék most kialakuló új városi szövetének. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy jó tájolású, tágas zöld terekre nyíló, világos és élhető lakásokat hozzunk létre. Az utcát a lakásokkal összekapcsoló belső közlekedőrendszer formálása a kezdetektől nagy hangsúlyt kapott. Az építészeti koncepció fontos része volt, hogy ezek a közös terek ne rejtve, sötét sarkokba szorítva biztosítsák a közlekedést, hanem tágas, világos tereikkel, tisztán szerkesztett rendszerükkel megjelenve segítsék a mozgást, és ezzel egyfajta átvezetést is biztosítsanak az utca zaja és a lakások privát, intim terei között. A letisztult homlokzatokon domináló világos vakolatot a játékosan mozgó perforált fém árnyékolók oldják. Ezek egyfajta hártyát képeznek az erkélyek külső síkjai mentén, erősítve így a lakások belső tereinek intimitását.

 

Pesti Ház - Ferdinánd Garden környéke

 

Az Pesti Ház - Ferdinánd Garden a XIII. kerület dinamikusan fejlődő részén - a Városligettől és WestEnd-től pár perces sétára, a Szabolcs utcában található. Ha nyugodt, harmonikus környezetben, tágas belső kerttel rendelkező otthont szeretne a belvároshoz közel, a Pesti Ház - Ferdinánd Garden egy remek választás. Az itt lakók számára olyan élmények válhatnak a mindennapok részévé, mint egy kocogás a Városligetben, vagy egy kelleme séta a közeli Dunaparton!

Szolgáltatások

"MIÉRT ÉRDEMES A PESTI HÁZ-FERDINÁND GARDEN-T VÁLASZTANIA?

Mert közel lakhat mindenhez.

Ha szívesen lakna a belvároshoz közel, mert részese szeretne lenni a nyüzsgő városi életnek, akkor a Pesti Ház - Ferdinánd Garden társasházunk kitűnő választás.

  • Néhány percre a Nyugatitól, a tervezett Central Park közvetlen szomszédságában.

Budapest belvárosa csodás lehetőségeket kínál a szabadidő eltöltésére, de a mindennapokban szükséges szolgáltatások is karnyújtásnyira elérhetőek. Legyen szó a napi bevásárlásról, egy hangulatos vacsoráról vagy éppen egy kellemes piknikről a zöldben, a Pesti Ház - Ferdinand Garden kiváló indulási pont.

  • Egyedi dizájn a közösségi terekben

Az épület egyedi belső átriuma a földszinttől a legfelső emeletig biztosítja, hogy az oldalsó üvegfalon keresztül természetes fény járja be az épület közös területeit, így a lift előtereket és a recepciót is. Ide tényleg öröm lesz hazajönni.

  • 24 órás recepció áll rendelkezésére.

Igyekszünk a házban lakók kényelmét minden szempontból biztosítani. Ezt a kényelmet szolgálja majd a házban kialakításra kerülő 24 órás portaszolgálat is.

  • Tágas átrium teszi napfényessé a belső tereket.

A belső átriumot az utca felől egy üvegfal határolja, mely öt emeleten át végigfut az épület oldalán, így átengedi a természetes napfényt, mely világossá varázsolja az épület belső tereit, így a lift előtereket és a recepciót is. Ide tényleg öröm lesz hazajönni.

  • Értékálló és biztonságos befektetés.

Az ingatlan biztonságos befektetés. Az ideális elhelyezkedésű ingatlanok pedig nemcsak értékállóak, de kiemelkedően magas hozamot biztosítanak tulajdonosaik számára. Az előértékesítési szakaszban rendkívül kedvező áron juthat hozzá új lakásához, vásárlásával már az átadásig jelentős értéknövekedést realizálhat.

Vessen egy pillantást az alábbi térképre és győződjön meg róla személyesen is.

Pesti Ház - Ferdinánd Garden elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Pesti Ház - Ferdinánd Garden fejlesztője / tulajdonosa

Pesti Házak Zrt.

 
OLYAN LAKÁSOKAT ÉPÍTÜNK, AMIBE MI IS SZÍVESEN BEKÖLTÖZNÉNK!
A Pesti Házak Zrt 2003 óta aktív tagja a budapesti lakóingatlan-fejlesztési piacnak.
Az alapítása óta eltelt időszakban a vállalat 17 sikeres társasház fejlesztést tudhat maga mögött. Működési területe Budapest gyorsan fejlődő városmaghoz közeli zónája. A Pesti Házak Zrt jelentős szereplője a IX. kerületben megvalósuló, nemzetközi díjjal is elismert tömbrehabilitációnak, de több, mint 900 lakást adott át az elmúlt években a a XIII. kerületi Kassák Parkkal szomszédos területen, ahol jelenleg is több, mint 200 lakást épít.

ÉRTÉKESÍTŐ IRODA CÍME
1094 Budapest, Ferenc tér 2-3.
6. emelet, 56-os csengő
(bejárat a Páva sétány felől)

Pesti Házak Zrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Pesti Házak Zrt.

Kapcsolattartó:

Ambrus Edina és Dömötör Viktor
értékesítő
+36-1-219... MUTASD

Kereskedő foto

Pesti Házak Zrt.

Kapcsolattartó:

Dömötör Viktor
értékesítő
+36-70-312... MUTASD

Kereskedő foto

Pesti Házak Zrt.

Kapcsolattartó:

Ambrus Edina
értékesítő
+36-70-431... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan