Duna Terasz Grande

1138 Budapest, Úszódaru
Ár
55.25 – 211.81 millió Ft
Méretek
31 – 117 m2
Lakások száma
790 db
Átlagár
958 000 Ft/m2
Átadás
2023
Okosotthon
Igen

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
2-C805
76.59 M
44.89 m2
2-D209
115.73 M
85.65 m2
2-E508
164.16 M
112.72 m2
2-D803
95.28 M
60.52 m2
2-D506
91.62 M
62.68 m2

Duna Terasz Grande információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Város Otthon Vízpart - Grande A XIII. kerületen belül kiemelt övezetnek számít a Duna melletti Vizafogó. Ezen a városrészen belül is akad egy igazi kedvenc: a Foka-öböl közvetlen környéke, ahol valóban egy rövid sétára helyezkedik el a folyó. Prémium épített környezet, nagy természetes terek, hajókikötő, esti séták a duna-parti sétányon, közös grillezés a tetőteraszon vagy vacsora a saját erkélyen. A helyszín - autóba pattanva - mindössze 10 percre fekszik a belvárostól, de a gépkocsi kifejezetten csábító alternatívája az M3-as metró vagy a fejlett kerékpárút-hálózat. Ebben a miliőben épül a Duna Terasz Grande, mely a lakóit olyan szabadságérzéssel kényezteti, amely csak a vízparti területek sajátja. Az épületpárban megtalálható legkisebb lakás 30 m2-es, amely első önálló otthonként nagyszerű választás. Választékos a kínálat a másfélszobás lakásokból. Gondoltunk a családokra is, a 2-4 szobás, tágas otthonok kínálatával, egészen 117 m2-ig. A legfelső szintre design penthouse lakásokat képzeltünk el helyenként rendhagyó, íves falakkal az igazán egyedi és extravagáns enteriőrt kedvelőknek. A lakásokban korszerű felszereltség, okos otthon előkészítés és energiatakarékos hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer nyújt ideális otthont azoknak, akik a környezetükre és jövőjükre tudatosan tekintenek. A várható átadásunk: 2023. II. negyedév

Videó a lakóparkról:
https://youtu.be/WiX71wOBANk

 

Közlekedés

 

Duna Terasz Grande elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Duna Terasz Grande fejlesztője / tulajdonosa

D&B Ingatlanfejlesztő - Csoport

 
D&B Ingatlan-Csoport
A XIII. kerület elkötelezett fejlesztője

A D&B Ingatlanfejlesztő - Csoport több, mint 15 éve teremt értéket új lakóparkjaival Budapest egyik legnépszerűbb kerületében, a XIII. kerületben.

A Duna Terasz a Marina-part szomszédságában épülő lakóparkjaink közös márkaneve, melyek egy önálló közösséget, a Duna Terasz Lakónegyedet alkotnak. Célunk, hogy a Lakónegyeddel maradandó értéket teremtsünk Budapesten.

A kerület nagy múltú fejlesztőjeként a 2000-es évek végétől állandó résztvevői vagyunk a magyar ingatlanpiacnak. Szakértelemmel, tapasztalattal és stabil anyagi háttérrel rendelkezünk, amely garantálja a tervezett és megvalósított lakóingatlanok értékállóságát és minőségét.

Áttekinthető ügymenet és vevőközpontú hozzáállás jellemzi a fejlesztési folyamatainkat, amely garantálja a vásárlóknak a nyugodt várakozást otthonaikra.

D&B Ingatlanfejlesztő - Csoport oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Duna Terasz Grande Kft.

Kapcsolattartó:

Duna Terasz Grande Értékesítés
központi értékesítés
+36-1-215... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan
Óriási előnyben vannak a rozsdaövezetekben új lakást vásárlók!

Óriási előnyben vannak a rozsdaövezetekben új lakást vásárlók!

Törhetik a fejüket a zöldövezetben épülő lakóparkok beruházói. Két éve, hogy bejelentésre került a kormány rozsdaövezeti akció terve, de a verseny most élesedik majd igazán. A„zöldövezeti” hívószón kívül, milyen további előnyöket tudnak majd ezek a fejlesztések, az elsőre rosszul hangzó,...