K40 Apartmanház

1061 Budapest, Király utca 40
Ár
29.98 – 130 millió Ft
Méretek
28 – 95 m2
Lakások száma
106 db
Átlagár
950 000 Ft/m2
Átadás
2018 szeptember
Okosotthon
Igen

K40 Apartmanház információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Elegancia minden szinten. A K40 igazi kuriózum. Mind az anyaghasználatban, mind az épület terveinek kialakításában is fontos szerepet játszott, hogy az épület kitűnjön a többi közül. A különlegessége, hogy a Hild József által tervezett eredeti homlokzat visszaállításával újul meg az épület, ötvözve a régi klasszikus stílust a modernnel.

Előnyök:
Budapest legvonzóbb utcája. Értékálló befektetés. Kiemelkedően magas hozamok. Folyamatos értéknövekedés.

K40 Apartmanház környéke

 

Budapest lüktető belvárosa. A Király utca jelen pillanatban Budapest legizgalmasabb utcája, ahol nemcsak a bulizni vágyó fiatalok, turisták, hanem minden korosztály megtalálja a maga kikapcsolódását. Pár perc sétára található a világhíres zsidónegyed, A Bazilika, az Andrássy úton végigsétálva az Operaházat, a Hősök terét csodálhatjuk meg. A Duna-part is pár perc sétára található a romantikus korzóival és a Lánchíddal.

Szolgáltatások

Élménymedence, fitness terem, portaszolgálat, mélygarázs, fa nyílászárók, klimatizált lakások, gépesített konyhabútorral.

K40 Apartmanház elhelyezkedése

K40 Apartmanház fejlesztője

Király u 40. Ingatlanforgalmazó Kft.

 
• A TriHolding csoport 2000 óta van jelen a közép- és kelet-európai ingatlanpiacon, az eltelt évek alatt a térség egyik vezető ingatlanfejlesztési csoportjává fejlődött. A TriHolding változatos portfólióval rendelkezik: a lakóingatlan-fejlesztésektől kezdve a hoteleken és irodákon át a logisztikai célokat szolgáló ingatlanokig.

• Az eddig megvalósult TriHolding projektek kiemelkedő profitot és értéknövekedést, valamint elismerést eredményeztek, ezenkívül a minőségnek, szakszerűségnek és megbízhatóságnak köszönhetően kitűnő hírnévnek örvendenek. A magas színvonalú beruházásokat számos szakmai díjjal is jutalmazták.

• A TriHolding mindig is úttörője volt az ingatlanpiacnak. Az elmúlt 15 év alatt teljesen új koncepciót alakított ki, és olykor új városrészeket hozott létre, az elsők között valósított meg belvárosi fejlesztéseket, mindemellett különös figyelmet fordítva a műemlék jellegű házak rekonstrukciójára, megóvására is. Többek között a Cézár-Ház, a Kleopátra-Ház, a Római Kert, a Marina Part, a Heléna-Ház, a Király udvar, Léda-Ház, a Ház a Szinyei Merse utcában és a Gozsdu udvar épületegyüttesek fejlesztője is a TriHolding volt. Ám a TriHolding nemcsak az ingatlanpiacon, hanem a szolgáltatási szektorban, így a személy-és vagyonvédelemben, a takarítói üzletágban, valamint a távközlési piacon is jelen van, folyamatosan figyelemmel kísérve a szolgáltatások területén jelentkező újabb befektetési lehetőségeket. A TriHolding a közelmúltban kiterjesztette tevékenységét, így Magyarország mellett már Romániában is aktív szereplője a fejlesztéseknek.

Király u 40. Ingatlanforgalmazó Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

Király u 40. Ingatlanforgalmazó Kft.

Kapcsolattartó:

Horváth Éva
értékesítő
+36-20-927... MUTASD

Portfolio Ingatlan