Waterfront City III. ütem

1033 Budapest, Folyamőr utca
Ár
52.6 – 169.9 millió Ft
Méretek
28 – 85 m2
Lakások száma
218 db
Átadás
2023 első negyedév

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
3A-1104
89 M
47.48 m2
3B-904
105.9 M
60.67 m2
3C-501
133.3 M
79.49 m2
3B-101
101.9 M
78.8 m2
3B-104
78.9 M
47.81 m2

Waterfront City III. ütem információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

ÚJ VÁROSNEGYED SZÜLETIK ! MOST VÁSÁROLJON ÚJ LAKÁST A III. KERÜLETI WATERFRONT CITYBEN, AZ ÓBUDAI DUNAPARTON. PANORÁMA AZ ÓBUDAI-SZIGETRE, DUNÁRA ÉS A BUDAI HEGYEKRE. SZOLGÁLTATÁSOK: JÁTSZÓTÉR, E-AUTÓ TÖLTŐÁLLOMÁS, SMART HOME ELŐKÉSZÍTÉS, ŐRSZOLGÁLAT, KÁVÉZÓK, ÉTTERMEK, TAKARÍTÓSZOLGÁLAT A Waterfront City harmadik ütemében két 9 emeletes és egy 13 emeletes épület épül, amelyben összesen 218 lakás kerül kialakításra. Az épületekben 28 m2-es stúdiólakástól egészen a 152 m2-es, nagyteraszos penthouse lakásokig mindenki megtalálja a számára ideálisat. A lakások 96%-a terasszal rendelkezik, néhány pedig kertkapcsolatos.

 

Waterfront City III. ütem környéke

 

Sétatávolságra található a Hajógyári Sziget, az Árpád-híd, Óbuda főtere, a Filatorigáti Hév-megálló, iskolák, óvodák, valamint bevásárlóközpontok. A városközpont tömegközlekedéssel 15 percen belül elérhető. Szentendre autóval 25 perces távolságra található.

Közlekedés

A városnegyed kiválóan megközelíthető, pár perc sétára található a HÉV megállója, mellyel mindössze negyed óra alatt juthat el a Margit-hídhoz, vagy a Batthyány térre. A Szentendrei út és Bogdáni út kereszteződésétől, vagy az óbudai Fő térről több buszjárat közül választhat, melyekkel a belváros különböző pontjai rövid időn belül elérhetőek.

Szolgáltatások

Az itt lakók igényeit és kényelmét őrszolgálat, felügyelt kamerarendszer, vendéglátó egységek, teremgarázs, bicikli tároló, belső park és passzázs, játszótér, E-autó töltőállomás.

Waterfront City III. ütem elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Waterfront City III. ütem fejlesztője / tulajdonosa

Biggeorge Property Zrt.

 
A Biggeorge Property az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaság, amely már több, mint tíz éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel. A cégre jellemző innovatív, dinamikus szemléletnek és a részletek tökéletessége iránt elkötelezett szakértelemnek köszönhetően hosszú idő óta a hazai ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője.

A cég tevékenysége kereskedelmi- (iroda, szálloda, kiskereskedelmi, ipari/logisztikai) és lakóingatlan-fejlesztésekre egyaránt kiterjed.

Biggeorge Property Zrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Biggeorge Property Zrt.

Kapcsolattartó:

Tóth Claudia
értékesítő
+36-1-225... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan
Javul a közlekedés Budapest legnagyobb elővárosában

Javul a közlekedés Budapest legnagyobb elővárosában

Átépítik Érden a Törökbálinti út Iparos út - Folyondár utca közötti közel 1 kilométeres szakaszát és a Folyondár utcánál jelzőlámpás csomópontot is kialakítanak - írja a Magyar Építők. A projekt a SWIETELSKY Magyarország Kft. kivitelezésében nettó 681 millió forintból...