Waterfront City III. ütem

1033 Budapest, Folyamőr utca
Ár
52.6 – 169.9 millió Ft
Méretek
28 – 85 m2
Lakások száma
218 db
Átadás
2023 első negyedév

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
3B-904
103.5 M
60.67 m2

Waterfront City III. ütem információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

ÚJ VÁROSNEGYED SZÜLETIK ! MOST VÁSÁROLJON ÚJ LAKÁST A III. KERÜLETI WATERFRONT CITYBEN, AZ ÓBUDAI DUNAPARTON. PANORÁMA AZ ÓBUDAI-SZIGETRE, DUNÁRA ÉS A BUDAI HEGYEKRE. SZOLGÁLTATÁSOK: JÁTSZÓTÉR, E-AUTÓ TÖLTŐÁLLOMÁS, SMART HOME ELŐKÉSZÍTÉS, ŐRSZOLGÁLAT, KÁVÉZÓK, ÉTTERMEK, TAKARÍTÓSZOLGÁLAT A Waterfront City harmadik ütemében két 9 emeletes és egy 13 emeletes épület épül, amelyben összesen 218 lakás kerül kialakításra. Az épületekben 28 m2-es stúdiólakástól egészen a 152 m2-es, nagyteraszos penthouse lakásokig mindenki megtalálja a számára ideálisat. A lakások 96%-a terasszal rendelkezik, néhány pedig kertkapcsolatos.

 

Waterfront City III. ütem környéke

 

Sétatávolságra található a Hajógyári Sziget, az Árpád-híd, Óbuda főtere, a Filatorigáti Hév-megálló, iskolák, óvodák, valamint bevásárlóközpontok. A városközpont tömegközlekedéssel 15 percen belül elérhető. Szentendre autóval 25 perces távolságra található.

Közlekedés

A városnegyed kiválóan megközelíthető, pár perc sétára található a HÉV megállója, mellyel mindössze negyed óra alatt juthat el a Margit-hídhoz, vagy a Batthyány térre. A Szentendrei út és Bogdáni út kereszteződésétől, vagy az óbudai Fő térről több buszjárat közül választhat, melyekkel a belváros különböző pontjai rövid időn belül elérhetőek.

Szolgáltatások

Az itt lakók igényeit és kényelmét őrszolgálat, felügyelt kamerarendszer, vendéglátó egységek, teremgarázs, bicikli tároló, belső park és passzázs, játszótér, E-autó töltőállomás.

Waterfront City III. ütem elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Waterfront City III. ütem fejlesztője / tulajdonosa

Biggeorge Property Zrt.

 
A Biggeorge Property az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaság, amely már több, mint tíz éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel. A cégre jellemző innovatív, dinamikus szemléletnek és a részletek tökéletessége iránt elkötelezett szakértelemnek köszönhetően hosszú idő óta a hazai ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője.

A cég tevékenysége kereskedelmi- (iroda, szálloda, kiskereskedelmi, ipari/logisztikai) és lakóingatlan-fejlesztésekre egyaránt kiterjed.

Biggeorge Property Zrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Biggeorge Property Zrt.

Kapcsolattartó:

Tóth Claudia
értékesítő
+36-1-225... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan
Reagált Karácsony Gergely az új budapesti felhőkarcolós negyedről szóló kormányzati tervekre

Reagált Karácsony Gergely az új budapesti felhőkarcolós negyedről szóló kormányzati tervekre

Karácsony Gergely főpolgármester reagált a fővárosi „mini-Dubairól” szóló hétfőn bejelentetett kormányzati tervekre. Lázár János, építési és közlekedési miniszter hétfőn ismertette, hogy a rákosrendezői rozsdaövezetben "dubaji mintájú" ingatlanfejlesztés valósulhat meg, beleértve egy 220-240 méteres felhőkarcolót is Budapesten. Karácsony Gergely, azonban szkeptikus,...