Waterfront City 3

1033 Budapest, Folyamőr
Ár
33 – 169 millió Ft
Méretek
27.56 – 148.55 m2
Lakások száma
218 db
Átadás
2023 első negyedév

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
3A-202
54.4 M
43.07 m2
3A-206
46.4 M
31.67 m2
3A-207
85.4 M
62.62 m2
3A-302
53.8 M
42.87 m2
3A-308
54.4 M
42.95 m2

Waterfront City 3 információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

ÚJ VÁROSNEGYED SZÜLETIK ! MOST VÁSÁROLJON ÚJ LAKÁST A III. KERÜLETI WATERFRONT CITYBEN, AZ ÓBUDAI DUNAPARTON. LAKÁSOK MÁR 28.5 MILLIÓ FORINTTÓL, 2021 II. FÉLÉVES ÁTADÁSSAL (1-ES ÜTEM) PANORÁMA AZ ÓBUDAI-SZIGETRE, DUNÁRA ÉS A BUDAI HEGYEKRE. SZOLGÁLTATÁSOK: FITNESS, CO-WORKING IRODA, GYEREK JÁTSZÓ-MEGŐRZŐ, DAYSPA, E-AUTÓ TÖLTÖÁLLOMÁS, SMART HOME ELŐKÉSZÍTÉS, CONCIERGE SZOLGÁLTATÁS, ŐRSZOLGÁLAT, KÁVÉZÓK, ÉTTERMEK, TAKARÍTÓSZOLGÁLAT Átadások: I. ütem: 2021. második félév; II. ütem: 2022. első negyedév; III. ütem: 2023. első negyedév. A Waterfront City harmadik ütemében két 9 emeletes és egy 13 emeletes épület épül, amelyben összesen 218 lakás kerül kialakításra. Az épületekben 28 m2-es stúdiólakástól egészen a 152 m2-es, nagyteraszos penthouse lakásokig mindenki megtalálja a számára ideálisat. A lakások 96%-a terasszal rendelkezik, néhány pedig kertkapcsolatos.

 

Waterfront City 3 környéke

 

Sétatávolságra található a Hajógyári Sziget, az Árpád-híd, Óbuda főtere, a Filatorigáti Hév-megálló, iskolák, óvodák, valamint bevásárlóközpontok. A városközpont tömegközlekedéssel 15 percen belül elérhető. Szentendre autóval 25 perces távolságra található.

Közlekedés

A városnegyed kiválóan megközelíthető, pár perc sétára található a HÉV megállója, mellyel mindössze negyed óra alatt juthat el a Margit-hídhoz, vagy a Batthyány térre. A Szentendrei út és Bogdáni út kereszteződésétől, vagy az óbudai Fő térről több buszjárat közül választhat, melyekkel a belváros különböző pontjai rövid időn belül elérhetőek.

Szolgáltatások

Az itt lakók igényeit és kényelmét őrszolgálat, felügyelt kamerarendszer, fitness terem, vendéglátó egységek, teremgarázs, bicikli tároló, belső park és passzázs, játszótér, E-autó töltőállomás, Bubi kerékpár pont szolgálják. A parkban működő ingyenes wifi-ről is elérhető lesz a Waterfont City applikáció, mely a lakónegyedben és környezetében elérhető szolgáltatások még egyszerűbben elérhetőek lesznek.

Waterfront City 3 elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Waterfront City 3 fejlesztője / tulajdonosa

Biggeorge Property Zrt.

 
A Biggeorge Property az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaság, amely már több, mint tíz éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel. A cégre jellemző innovatív, dinamikus szemléletnek és a részletek tökéletessége iránt elkötelezett szakértelemnek köszönhetően hosszú idő óta a hazai ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője.

A cég tevékenysége kereskedelmi- (iroda, szálloda, kiskereskedelmi, ipari/logisztikai) és lakóingatlan-fejlesztésekre egyaránt kiterjed.

Biggeorge Property Zrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Biggeorge Property Zrt.

Kapcsolattartó:

Tóth Claudia
értékesítő
+36-1-225... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan
Hogyan spóroljunk évente 30 milliót egy irodaépületnél?

Hogyan spóroljunk évente 30 milliót egy irodaépületnél?

Sokan nem is tudják, mennyi pénzt és energiát megtudnának spórolni azzal, ha csak egy kicsit is racionalizálnák a tevékenységeiket – igaz ez emberre és vállalatra egyaránt. Az energia megtakarítása ráadásul nemcsak a cégeknek jelent költségcsökkentést, hanem környezetvédelmi szempontból bolygónk káros...