Waterfront City 3

1033 Budapest, Folyamőr
Ár
33 – 169 millió Ft
Méretek
27.56 – 148.55 m2
Lakások száma
218 db
Átadás
2023 első negyedév

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
3A-202
69.8 M
43.07 m2
3A-206
59.6 M
31.67 m2
3A-207
109.2 M
62.62 m2
3A-506
60.9 M
31.67 m2
3A-703
113.5 M
62.22 m2

Waterfront City 3 információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

ÚJ VÁROSNEGYED SZÜLETIK ! MOST VÁSÁROLJON ÚJ LAKÁST A III. KERÜLETI WATERFRONT CITYBEN, AZ ÓBUDAI DUNAPARTON. LAKÁSOK MÁR 28.5 MILLIÓ FORINTTÓL, 2021 II. FÉLÉVES ÁTADÁSSAL (1-ES ÜTEM) PANORÁMA AZ ÓBUDAI-SZIGETRE, DUNÁRA ÉS A BUDAI HEGYEKRE. SZOLGÁLTATÁSOK: FITNESS, CO-WORKING IRODA, GYEREK JÁTSZÓ-MEGŐRZŐ, DAYSPA, E-AUTÓ TÖLTÖÁLLOMÁS, SMART HOME ELŐKÉSZÍTÉS, CONCIERGE SZOLGÁLTATÁS, ŐRSZOLGÁLAT, KÁVÉZÓK, ÉTTERMEK, TAKARÍTÓSZOLGÁLAT Átadások: II. ütem: 2022. első félév; III. ütem: 2023. első negyedév. A Waterfront City harmadik ütemében két 9 emeletes és egy 13 emeletes épület épül, amelyben összesen 218 lakás kerül kialakításra. Az épületekben 28 m2-es stúdiólakástól egészen a 152 m2-es, nagyteraszos penthouse lakásokig mindenki megtalálja a számára ideálisat. A lakások 96%-a terasszal rendelkezik, néhány pedig kertkapcsolatos.

 

Waterfront City 3 környéke

 

Sétatávolságra található a Hajógyári Sziget, az Árpád-híd, Óbuda főtere, a Filatorigáti Hév-megálló, iskolák, óvodák, valamint bevásárlóközpontok. A városközpont tömegközlekedéssel 15 percen belül elérhető. Szentendre autóval 25 perces távolságra található.

Közlekedés

A városnegyed kiválóan megközelíthető, pár perc sétára található a HÉV megállója, mellyel mindössze negyed óra alatt juthat el a Margit-hídhoz, vagy a Batthyány térre. A Szentendrei út és Bogdáni út kereszteződésétől, vagy az óbudai Fő térről több buszjárat közül választhat, melyekkel a belváros különböző pontjai rövid időn belül elérhetőek.

Szolgáltatások

Az itt lakók igényeit és kényelmét őrszolgálat, felügyelt kamerarendszer, fitness terem, vendéglátó egységek, teremgarázs, bicikli tároló, belső park és passzázs, játszótér, E-autó töltőállomás, Bubi kerékpár pont szolgálják. A parkban működő ingyenes wifi-ről is elérhető lesz a Waterfont City applikáció, mely a lakónegyedben és környezetében elérhető szolgáltatások még egyszerűbben elérhetőek lesznek.

Waterfront City 3 elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Waterfront City 3 fejlesztője / tulajdonosa

Biggeorge Property Zrt.

 
A Biggeorge Property az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaság, amely már több, mint tíz éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel. A cégre jellemző innovatív, dinamikus szemléletnek és a részletek tökéletessége iránt elkötelezett szakértelemnek köszönhetően hosszú idő óta a hazai ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője.

A cég tevékenysége kereskedelmi- (iroda, szálloda, kiskereskedelmi, ipari/logisztikai) és lakóingatlan-fejlesztésekre egyaránt kiterjed.

Biggeorge Property Zrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Biggeorge Property Zrt.

Kapcsolattartó:

Tóth Claudia
értékesítő
+36-1-225... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan
Fényűző luxus: íme Magyarország legdrágább ingatlanjai

Fényűző luxus: íme Magyarország legdrágább ingatlanjai

Gondolkodott már azon, hogy mennyibe kerülhet ma Magyarország legdrágább ingatlanja? Hol lehet, mekkora telek tartozik hozzá, ha egyáltalán? Hány tíz, esetleg százmilliárdokért kelhetnek el ezek a fényűző pompák, kastélyok (azt megsúgjuk, hogy ennél azért olcsóbban)? Nos, mi most rövid utánajárás...