Westfalia

1134 Budapest, Lőportár utca 1-3
Ár
44 – 89.7 millió Ft
Méretek
42 – 90 m2
Lakások száma
62 db
Átlagár
945 Ft/m2
Átadás
2021 negyedik negyedév

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
103
66.8 M
72.34 m2
109
73.2 M
78.88 m2
110
69.2 M
98.2 m2
301
52.6 M
53.1 m2
403
67 M
72.37 m2

Parkolók

Parkoló
Ár (Ft)
Szabad
Teremgarázs beálló
4000000 M
36

Tárolók

Tároló
Átlagár
Szabad
Elérhető
400000 Ft/m2
1
Az árak tájékoztató jellegűek!

Westfalia információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

KARNYÚJTÁSNYIRA A BELVÁROSTÓL, MÉGIS CSENDES ÉS ZÖLD KÖRNYEZETBEN VÁR AZ ÚJ OTTHONOD! A WESTFALIA egy elérhető, örökzöld befektetési lehetőség a XIII. kerület, új, ma már Ferdinánd - negyedként említett, dinamikusan fejlődő városrészében. A WESTFALIA egy trendi, 62 lakásos épület, különleges építészeti megoldásokkal és magas műszaki tartalommal. A WESTFALIA lakások tervezésénél szem előtt tartottuk a praktikus és változatos elrendezést, és a környezettudatos megoldások kialakítását. A WESTFALIA megoldás nyújt Neked akkor is ha az első kislakásodat keresed és akkor is ha már nagyobb terekben gondolkodsz! A legtöbb otthonunkat gardrób szobával vagy tárolóval egészítettük ki, hogy kényelmesen elférjetek! A földszinten üzlethelyiségek és a garázs kapott helyett, a lakásokat emeleti szinteken helyeztük el. Az első emeleten kertkapcsolatos lakások, míg feljebb minden lakásunk erkélyes/teraszos. Minden helyiség nagy ablakkal tekint a vidám közös kertre, illetve a magasabb szinteken a budai hegyekre. Energiatakarékos otthonokat építünk, rengeteg természetes fénnyel. A WESTFALIA lakások néhány kiemelt műszaki megoldása, hogy WESTFALIA otthonodban a kényelem és biztonság érzése vegyen körbe: - 20 cm vastag Dryvit homlokzati hőszigetelés - Porotherm tégla belső válaszfalak - közlekedő és lakáselválasztó falak SILKA 25-ös piacvezető hanggátló akusztikus tégla - kopogó hangok elleni védelem az úsztatott réteg mentén, dilatálás - monolit vb födémek rezgéscsillapító szigeteléssel - korszerű hő-, és hangszigetelt nyílászárók - A lakópark környezettudatos működése során hőszivattyús fűtési -és hűtési rendszert kínál, mennyezeti és padló hőleadással - MOST ajándékba adjuk a klíma elektromos előszerelését mely igény esetén bővíthető. - burkolatok és szaniterek széles választékával alakíthatod ki álmaid lakását A WESTFALIA lakások belső kialakításában segítünk, az alaprajz változtatása bizonyos mértékben lehetséges. Felár, árajánlat ellenében kérhető: - elektromos redőny - extra elektromos kiállások - épített zuhany - illetve előre egyeztetett igények A garázsszinteken parkolóhelyek és tárolók szolgálják a kényelmed. A jövőre gondolva a mélygarázsban korlátozott számban elektromos töltési lehetőséggel előkészített parkolóhelyeket biztosítunk, továbbá kerékpártároló is kap helyet. Garantált 5%-os ÁFA-tartalommal kerülnek értékesítésre. A Projekt Finanszírozó banknak saját terméke van a lakások hitelezésére, ami azt jelenti, hogy aki a Banknál vesz fel hitelt annak a bank műszaki átadásra folyósítja a hitel 100%-át!! WEST END CITY Bevásárlóközpont, Lehel Csarnok és Városliget, illetve metró megálló néhány perc séta.

 

Westfalia környéke

 

A nyugati pu, a Lehel tér és a Városliget szomszédságában- a Lehel út és a Dózsa György út által határolt megújuló városnegyedben épül új otthonod a WESTFALIA. Karnyújtásnyira a belvárostól, mégis csendes és zöld lakóövezetben.

Közlekedés

Tömegközlekedés: - busz: 30, 30A, 105, 230, éjszakai: 914, 914 A - villamos: 14 - trolibusz: 75, 79 - metró (gyalog 5-6 percre): M3

Szolgáltatások

A gasztronómia és a divat szerelmeseit várja a West End Bevásárló Központ, élelmiszert a Lehel piacon érdemes beszerezni. Mindkettő sétatávolságon belül található. Házikedvencének a Váci úton található Fressnapf áruházban mindent beszerezhet. Benzinkút a Váci úton néhány sarokra, autószerelők és alkatrészek a környező utcákban találhatók. Fodrászat és kozmetika az utcában, a sarkon FITNESS terem. A Váci úti iroda folyosón forvosi, fogászati rendelők, otthoni és mobil szolgáltatók. Adóügyeket az 500 méteren belül található Dózsa György úti irodában lehet intézni.

Westfalia elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Portfolio Ingatlan
Hogyan spóroljunk évente 30 milliót egy irodaépületnél?

Hogyan spóroljunk évente 30 milliót egy irodaépületnél?

Sokan nem is tudják, mennyi pénzt és energiát megtudnának spórolni azzal, ha csak egy kicsit is racionalizálnák a tevékenységeiket – igaz ez emberre és vállalatra egyaránt. Az energia megtakarítása ráadásul nemcsak a cégeknek jelent költségcsökkentést, hanem környezetvédelmi szempontból bolygónk káros...