Westfalia

1134 Budapest, Lőportár utca 1-3
Ár
44 – 89.7 millió Ft
Méretek
42 – 90 m2
Lakások száma
62 db
Átlagár
945 Ft/m2
Átadás
2021 negyedik negyedév

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
103
66.8 M
72.34 m2
109
73.2 M
78.88 m2
110
69.2 M
98.2 m2
301
52.6 M
53.1 m2
403
67 M
72.37 m2

Parkolók

Parkoló
Ár (Ft)
Szabad
Teremgarázs beálló
4000000 M
36

Tárolók

Tároló
Átlagár
Szabad
Elérhető
400000 Ft/m2
1
Az árak tájékoztató jellegűek!

Westfalia információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

KARNYÚJTÁSNYIRA A BELVÁROSTÓL, MÉGIS CSENDES ÉS ZÖLD KÖRNYEZETBEN VÁR AZ ÚJ OTTHONOD! A WESTFALIA egy elérhető, örökzöld befektetési lehetőség a XIII. kerület, új, ma már Ferdinánd - negyedként említett, dinamikusan fejlődő városrészében. A WESTFALIA egy trendi, 62 lakásos épület, különleges építészeti megoldásokkal és magas műszaki tartalommal. A WESTFALIA lakások tervezésénél szem előtt tartottuk a praktikus és változatos elrendezést, és a környezettudatos megoldások kialakítását. A WESTFALIA megoldás nyújt Neked akkor is ha az első kislakásodat keresed és akkor is ha már nagyobb terekben gondolkodsz! A legtöbb otthonunkat gardrób szobával vagy tárolóval egészítettük ki, hogy kényelmesen elférjetek! A földszinten üzlethelyiségek és a garázs kapott helyett, a lakásokat emeleti szinteken helyeztük el. Az első emeleten kertkapcsolatos lakások, míg feljebb minden lakásunk erkélyes/teraszos. Minden helyiség nagy ablakkal tekint a vidám közös kertre, illetve a magasabb szinteken a budai hegyekre. Energiatakarékos otthonokat építünk, rengeteg természetes fénnyel. A WESTFALIA lakások néhány kiemelt műszaki megoldása, hogy WESTFALIA otthonodban a kényelem és biztonság érzése vegyen körbe: - 20 cm vastag Dryvit homlokzati hőszigetelés - Porotherm tégla belső válaszfalak - közlekedő és lakáselválasztó falak SILKA 25-ös piacvezető hanggátló akusztikus tégla - kopogó hangok elleni védelem az úsztatott réteg mentén, dilatálás - monolit vb födémek rezgéscsillapító szigeteléssel - korszerű hő-, és hangszigetelt nyílászárók - A lakópark környezettudatos működése során hőszivattyús fűtési -és hűtési rendszert kínál, mennyezeti és padló hőleadással - MOST ajándékba adjuk a klíma elektromos előszerelését mely igény esetén bővíthető. - burkolatok és szaniterek széles választékával alakíthatod ki álmaid lakását A WESTFALIA lakások belső kialakításában segítünk, az alaprajz változtatása bizonyos mértékben lehetséges. Felár, árajánlat ellenében kérhető: - elektromos redőny - extra elektromos kiállások - épített zuhany - illetve előre egyeztetett igények A garázsszinteken parkolóhelyek és tárolók szolgálják a kényelmed. A jövőre gondolva a mélygarázsban korlátozott számban elektromos töltési lehetőséggel előkészített parkolóhelyeket biztosítunk, továbbá kerékpártároló is kap helyet. Garantált 5%-os ÁFA-tartalommal kerülnek értékesítésre. A Projekt Finanszírozó banknak saját terméke van a lakások hitelezésére, ami azt jelenti, hogy aki a Banknál vesz fel hitelt annak a bank műszaki átadásra folyósítja a hitel 100%-át!! WEST END CITY Bevásárlóközpont, Lehel Csarnok és Városliget, illetve metró megálló néhány perc séta.

 

Westfalia környéke

 

A nyugati pu, a Lehel tér és a Városliget szomszédságában- a Lehel út és a Dózsa György út által határolt megújuló városnegyedben épül új otthonod a WESTFALIA. Karnyújtásnyira a belvárostól, mégis csendes és zöld lakóövezetben.

Közlekedés

Tömegközlekedés: - busz: 30, 30A, 105, 230, éjszakai: 914, 914 A - villamos: 14 - trolibusz: 75, 79 - metró (gyalog 5-6 percre): M3

Szolgáltatások

A gasztronómia és a divat szerelmeseit várja a West End Bevásárló Központ, élelmiszert a Lehel piacon érdemes beszerezni. Mindkettő sétatávolságon belül található. Házikedvencének a Váci úton található Fressnapf áruházban mindent beszerezhet. Benzinkút a Váci úton néhány sarokra, autószerelők és alkatrészek a környező utcákban találhatók. Fodrászat és kozmetika az utcában, a sarkon FITNESS terem. A Váci úti iroda folyosón forvosi, fogászati rendelők, otthoni és mobil szolgáltatók. Adóügyeket az 500 méteren belül található Dózsa György úti irodában lehet intézni.

Westfalia elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Portfolio Ingatlan
Fenntarthatósági Tudásközpont alakult Boros Anita vezetésével

Fenntarthatósági Tudásközpont alakult Boros Anita vezetésével

Greenology Zöldinnovációs Fenntarthatósági Tudásközpont alakult a győri Széchenyi István Egyetemen, melynek hétfői megnyitóján az iLex együttműködési megállapodást kötött Prof Dt Boros Anitával, a Tudásközpont vezetőjével, a Zöld Építésgazdasági Innovációs Piactér létrehozására - szerepel az iLex LinkedIn bejegyzésében.