Klauzál RESIDENCE

1072 Budapest, Klauzál utca 9
Ár
34.1 – 137 millió Ft
Méretek
32.37 – 114.9 m2
Lakások száma
104 db
Átlagár
739 000 Ft/m2
Átadás
2019 negyedik negyedév
Okosotthon
Igen

Klauzál RESIDENCE információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A Klauzál Residence a Klauzál utca 7-9. szám alatt helyezkedik el. A lakóépületben 104 lakás, valamint számos szolgáltatóegység létesül. A Klauzál utca 7. szám műemlék épület, mely szerves részét képezi a mögötte elhelyezkedő épületnek. A szomszéd telken lévő 9. szám alatti ház homlokzatának megőrzése mellett azért döntöttünk, hogy a két homlokzat különleges, egyedi belvárosi, valódi karaktert adhasson az apartmanház együttesnek. Az épületegyüttes egy zöld belső parkot fog közre. A nyolcadik emeleten a ház közös használatú, zöldfelületekkel intenzíven tarkított, burkolt tetőteraszán egy egyedülálló jacuzzi készül, kerti bútorokkal, pihenőkkel.

Előnyök: Értékálló befektetés. Kiemelkedően magas hozamok. Folyamatos értéknövekedés. Minőségi szolgáltatások.

Klauzál RESIDENCE környéke

 

A Klauzál Residence a belvárosi elhelyezkedése révén kiváló kiindulópontot biztosít akár a közlekedés, akár a mindennapi élet szempontjából. A központi elhelyezkedés a kerékpárosoknak is komoly előny, de a tömegközlekedés is kiváló. Rövid sétányira van csupán a 2-es metró, a 4-6 villamos, a 74-es troli, számos buszjárat és két pályaudvar, a Nyugati és Keleti is könnyen és gyorsan megközelíthető. Vonzáskörzetében található a Klauzál Vásárcsarnok, pár lépés a Klauzál park, a világörökségként számon tartott Andrássy út, a Bazilika, a Zsinagóga. Ha a központi kérdés a kultúra, akkor az Operaház, a Zeneakadémia, a Pesti Broadwaynak nevezett Nagymező utca, vagy a környék számos galériájának egyike is bármikor célpontja lehet egy „cool túrának”.

Szolgáltatások

- fitneszterem - business sarok - szauna jakuzzival a 8.emeleten - portaszolgálat - mélygarázs - mosoda

Klauzál RESIDENCE elhelyezkedése

Klauzál RESIDENCE fejlesztője

Klauzal Residence Kft.

 
• A TriHolding csoport 2000 óta van jelen a közép- és kelet-európai ingatlanpiacon, az eltelt évek alatt a térség egyik vezető ingatlanfejlesztési csoportjává fejlődött. A TriHolding változatos portfólióval rendelkezik: a lakóingatlan-fejlesztésektől kezdve a hoteleken és irodákon át a logisztikai célokat szolgáló ingatlanokig.

• Az eddig megvalósult TriHolding projektek kiemelkedő profitot és értéknövekedést, valamint elismerést eredményeztek, ezenkívül a minőségnek, szakszerűségnek és megbízhatóságnak köszönhetően kitűnő hírnévnek örvendenek. A magas színvonalú beruházásokat számos szakmai díjjal is jutalmazták.

• A TriHolding mindig is úttörője volt az ingatlanpiacnak. Az elmúlt 15 év alatt teljesen új koncepciót alakított ki, és olykor új városrészeket hozott létre, az elsők között valósított meg belvárosi fejlesztéseket, mindemellett különös figyelmet fordítva a műemlék jellegű házak rekonstrukciójára, megóvására is. Többek között a Cézár-Ház, a Kleopátra-Ház, a Római Kert, a Marina Part, a Heléna-Ház, a Király udvar, Léda-Ház, a Ház a Szinyei Merse utcában és a Gozsdu udvar épületegyüttesek fejlesztője is a TriHolding volt. Ám a TriHolding nemcsak az ingatlanpiacon, hanem a szolgáltatási szektorban, így a személy-és vagyonvédelemben, a takarítói üzletágban, valamint a távközlési piacon is jelen van, folyamatosan figyelemmel kísérve a szolgáltatások területén jelentkező újabb befektetési lehetőségeket. A TriHolding a közelmúltban kiterjesztette tevékenységét, így Magyarország mellett már Romániában is aktív szereplője a fejlesztéseknek.

Klauzal Residence Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

Klauzal Residence Kft.

Kapcsolattartó:

Horváth Éva
értékesítő
+36-20-927... MUTASD

Portfolio Ingatlan