Golden Corner Center Lakópark

7624 Pécs, Bálicsi út
Ár
23 – 80 millió Ft
Méretek
28 – 78 m2
Lakások száma
56 db
Átlagár
850 Ft/m2
Átadás
2021 december
Okosotthon
Igen

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
A107/2
51800000 M
61 m2
A108
50670000 M
65 m2
A105/1-A
26670000 M
33 m2
A202/2
43688000 M
50 m2
A206
48380000 M
50 m2

Golden Corner Center Lakópark információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Pécsett, országosan is egyedülálló módon, a kiemelt befektetési ingatlanokból álló Golden Corner Lakópark fejlesztője visszbérleti szolgáltatás keretében fix 7%-os hozamgaranciát biztosít a lakóparkban ingatlant vásárló ügyfeleknek. Pécsett, a Bálicsi út elején,a város elit negyedének kapujában, és a Pécsi Tudományegyetem Műszaki Karának mellett épül az összesen kb.60 lakásból és további ingatlanokból álló exkluzív, minden épületszinten panorámás lakópark. A városban egyedülálló szolgáltatásokkal, műszaki tartalommal, és prémium minőségben kerülnek kivitelezésre a garantáltan értékálló lakások, melyek hosszú távon kitűnő életminőséget biztosítanak a lakóknak. A minden téren exkluzív műszaki tartalom mellett különlegessége a lakóparnak a 24 órás portaszolgálat, mely kamerás megfigyelő rendszerrel fog a lakók és az épület biztonságáról gondoskodni, illetve az egyedi hangulatú belső átrium. Az ’A’ épület földszintjén szolgáltatócenter létesül üzletekkel, vendéglátóegységekkel, kényelmi szolgáltatókkal. A ’B’ épület földszintjén és 1.emeletén egészségügyi központ kerül tervezetten kialakításra, magánklinika jelleggel, prémium orvosi szolgáltatókkal. A már az első emeleten is panorámás lakásokba, kényelmesen 2 lifttel is fel lehet jutni, melyekből az egyik a belváros felé néző panoráma lift lesz. Az épületben energiatakarékos és modern műszaki megoldások, és szolár rendszer,illetve okosotthon funkciók teszik a lakásokat alacsony költséggel fenntarthatóvá, és kényelmessé.

 

Golden Corner Center Lakópark környéke

 

A Lakópark egyetemvárosi környezetben, 10 perces gyalogos távolságra épül az összes nemzetközi képzéssel működő egyetemi kartól. Ugyanakkor a város elit negyedének számító városrész is ugyanitt kezdődik, csodálatos panorámát nyújtva az északi és nyugati mecseki hegyvonulatokra, a TV toronyra, és pazar kilátás látszik a belvárosra, és a déli városrészre, egészen a közeli horvátországi hegyvonulatokig. A Pécsi Tudományegyetem kiemelt Klinikai Központja, és több egészségügyi intézmény is pár 100 méteres körzeten belül találhatók.

Golden Corner Center Lakópark elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Investhouse Kft

Kapcsolattartó:

Szemerjay Viktória
vezető értékesítő
+36-70-660... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan
Új tervek születtek a Blaha Lujza tér felújítására

Új tervek születtek a Blaha Lujza tér felújítására

Ötvenöt év után új karaktert kap a Blaha Lujza tér, ami a Fővárosi Önkormányzat beruházásában – a VII. és a VIII. kerületi önkormányzat szakmai támogatásával – újul meg. A 2021-ben kezdődő kivitelezés nagyjából másfél évig tart és nem teljesen az...