Westside Residence

1134 Budapest, Bulcsú 5-9
Ár
35 – 110 millió Ft
Méretek
30 – 108 m2
Lakások száma
212 db
Átlagár
950 000 Ft/m2
Átadás
2022 első félév

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
121
52.9 M
36.61 m2

Westside Residence információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

OTTHONOK A DINAMIKUS ÉLETSTÍLUST KEDVELŐKNEK A Westside Residence Budapest egyik leggyorsabban fejlődő kerületének népszerű pontján, a Szabolcs és Bulcsú utca által határolt területen helyezkedik el a XIII. kerületben, közel a Váci úti iroda folyosóhoz, a Margit-szigethez és a belvároshoz. A projekttel szemben a WestEnd 2 telken hamarosan megvalósuló Central Park és a kiváló közlekedés teszi még vonzóbbá a lakókomplexumot, amely részét képezi majd az alapjaiban újjáépülő városrésznek. A megújuló Ferdinánd-negyed elhelyezkedése garantálja a lakások jövőbeni értéknövekedését. Napjaink igényeire pedig a közelben található WestEnd City Center, Lehel téri piac és számos szolgáltató egység, üzlet, illetve iskola és óvoda jelenti a megoldást. A kiváló minőségű, környezettudatos, mennyezeti hűtés-fűtéssel ellátott otthonokat, - melyeket a lakás alapára tartalmazza, - azoknak ajánljuk, akik dinamikus életet élnek, és értékelik a környék kínálta változatos lehetőségeket.

 

Westside Residence környéke

 

FERDINÁND-NEGYED ÚJ VÁROSRÉSZ SZÜLETIK A Ferdinánd-negyed a Dózsa György út, a Lehel utca és a Ferdinánd híd közötti területen épül fel, a lendületesen fejlődő XIII. kerületben. A környék kiváló infrastruktúrával, üzletekkel – így a WestEnd City Centerrel és a Lehet téri piaccal –, szolgáltatásokkal, óvodával, iskolával várja új lakóit. Az aktív kikapcsolódásra vágyók a Városligetet vagy a Margit-szigetet is elérik pár perc alatt.

Szolgáltatások

A JÖVŐ OTTHONAIT ÉPÍTJÜK A zöldtetős lakóépület és a belső zöld kert, okos funkciójával a környezet és a jövő iránti felelősség jegyében kínálnak minőségi, barátságos és szerethető miliőt a tudatosan gondolkozó, igényes otthonkeresők számára. A nyolc emeletes épület felső szinti lakásaiból szép panoráma nyílik mind a budai rész, mind pedig a pesti rész irányába. A mennyezeti hűtés-fűtéssel ellátott lakások nagy része terasszal rendelkezik, valamint kertkapcsolatos lakások is elérhetőek. Az otthonok jellemzően hatalmas üvegfelületekkel és szellős, világos terekkel rendelkeznek. 212 lakás kerül kialakításra a 30 m2-es stúdiólakástól egészen a 108 m2-es, nagyteraszos penthouse lakásokig. A lakásokhoz tárolóhelyiséget is lehet vásárolni, a parkoló- és a lakószinteken. Parkolás az erre a célra kialakított teremgarázsban lehetséges. A földszinten szolgáltató, vendéglátó és kereskedelmi egységek kerülnek kialakításra.

Westside Residence elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Westside Residence fejlesztője / tulajdonosa

Biggeorge Property Zrt.

 
A Biggeorge Property az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaság, amely már több, mint tíz éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel. A cégre jellemző innovatív, dinamikus szemléletnek és a részletek tökéletessége iránt elkötelezett szakértelemnek köszönhetően hosszú idő óta a hazai ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője.

A cég tevékenysége kereskedelmi- (iroda, szálloda, kiskereskedelmi, ipari/logisztikai) és lakóingatlan-fejlesztésekre egyaránt kiterjed.

Biggeorge Property Zrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Biggeorge Property Zrt.

Kapcsolattartó:

Fekete Szilvia
vezető értékesítő
+36-1-225... MUTASD

Kereskedő foto

Biggeorge Property Zrt.

Kapcsolattartó:

Sárfy Krisztina
értékesítő
+36-1-225... MUTASD

Kereskedő foto

Biggeorge Property Zrt.

Kapcsolattartó:

Rácz Tibor
vezető értékesítők
+36-1-225... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan