Westside Residence

1134 Budapest, Bulcsú 5-9
Ár
34.9 – 93.5 millió Ft
Méretek
30 – 108 m2
Lakások száma
206 db
Átlagár
950 000 Ft/m2
Átadás
2021 év vége

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
215
51.27 M
50.62 m2
319
67.47 M
77.28 m2
310
35.219 M
34.96 m2
406
64.59 M
62.14 m2
414
52.23 M
50.69 m2

Westside Residence információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

OTTHONOK A DINAMIKUS ÉLETSTÍLUST KEDVELŐKNEK A Westside Residence Budapest egyik leggyorsabban fejlődő kerületének népszerű pontján, a Szabolcs és Bulcsú utca által határolt területen helyezkedik el a XIII. kerületben, közel a Váci úti iroda folyosóhoz, a Margit-szigethez és a belvároshoz. A projekttel szemben a WestEnd 2 telken hamarosan megvalósuló Central Park és a kiváló közlekedés teszi még vonzóbbá a lakókomplexumot, amely részét képezi majd az alapjaiban újjáépülő városrésznek. A megújuló Ferdinánd-negyed elhelyezkedése garantálja a lakások jövőbeni értéknövekedését. Napjaink igényeire pedig a közelben található WestEnd City Center, Lehel téri piac és számos szolgáltató egység, üzlet, illetve iskola és óvoda jelenti a megoldást. A kiváló minőségű, környezettudatos, mennyezeti hűtés-fűtéssel ellátott otthonokat, - melyeket a lakás alapára tartalmazza, - azoknak ajánljuk, akik dinamikus életet élnek, és értékelik a környék kínálta változatos lehetőségeket. FERDINÁND-NEGYED ÚJ VÁROSRÉSZ SZÜLETIK A Ferdinánd-negyed a Dózsa György út, a Lehel utca és a Ferdinánd híd közötti területen épül fel, a lendületesen fejlődő XIII. kerületben. A környék kiváló infrastruktúrával, üzletekkel – így a WestEnd City Centerrel és a Lehet téri piaccal –, szolgáltatásokkal, óvodával, iskolával várja új lakóit. Az aktív kikapcsolódásra vágyók a Városligetet vagy a Margit-szigetet is elérik pár perc alatt. A JÖVŐ OTTHONAIT ÉPÍTJÜK A zöldtetős lakóépület és a belső zöld kert, okos funkciójával a környezet és a jövő iránti felelősség jegyében kínálnak minőségi, barátságos és szerethető miliőt a tudatosan gondolkozó, igényes otthonkeresők számára. A nyolc emeletes épület felső szinti lakásaiból szép panoráma nyílik mind a budai rész, mind pedig a pesti rész irányába. A mennyezeti hűtés-fűtéssel ellátott lakások nagy része terasszal rendelkezik, valamint kertkapcsolatos lakások is elérhetőek. Az otthonok jellemzően hatalmas üvegfelületekkel és szellős, világos terekkel rendelkeznek. 206 lakás kerül kialakításra a 30 m2-es stúdiólakástól egészen a 108 m2-es, nagyteraszos penthouse lakásokig. A lakásokhoz tárolóhelyiséget is lehet vásárolni, a parkoló- és a lakószinteken. Parkolás az erre a célra kialakított teremgarázsban lehetséges. A földszinten szolgáltató, vendéglátó és kereskedelmi egységek kerülnek kialakításra.

 

Westside Residence elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Westside Residence fejlesztője / tulajdonosa

Biggeorge Property Zrt.

 
A Biggeorge Property az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaság, amely már több, mint tíz éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel. A cégre jellemző innovatív, dinamikus szemléletnek és a részletek tökéletessége iránt elkötelezett szakértelemnek köszönhetően hosszú idő óta a hazai ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője.

A cég tevékenysége kereskedelmi- (iroda, szálloda, kiskereskedelmi, ipari/logisztikai) és lakóingatlan-fejlesztésekre egyaránt kiterjed.

Biggeorge Property Zrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Biggeorge Property Zrt.

Kapcsolattartó:

Rácz Tibor
vezető értékesítő
+36-1-225... MUTASD

Kereskedő foto

Biggeorge Property Zrt.

Kapcsolattartó:

Fekete Szilvia
vezető értékesítő
+36-70-454... MUTASD

Kereskedő foto

Biggeorge Property Zrt.

Kapcsolattartó:

Sárfy Krisztina
értékesítő
+36-70-454... MUTASD

Kereskedő foto

Biggeorge Property Zrt.

Kapcsolattartó:

Szabó Gabriella
vezető értékesítő
+36-70-454... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan
Két igazgatósággal bővül november 1-jétől a Lechner Tudásközpont

Két igazgatósággal bővül november 1-jétől a Lechner Tudásközpont

Két igazgatósággal bővül november 1-jétől a Lechner Tudásközpont. Az egyik a jogi igazgatóság, a másik pedig a területi e-közigazgatás fejlesztéséért és üzemeltetéséért felel - tájékoztatta a Miniszterelnökség pénteken az MTI-t. A közlemény szerint az új szervezeti egységek a kormányhivatalok informatikai...