Duna Pearl

1133 Budapest, Pozsonyi út 77-79
Ár
76.46 – 257.05 millió Ft
Méretek
50 – 105 m2
Lakások száma
193 db
Átlagár
1 500 000 Ft/m2
Átadás
2022 év vége
Okosotthon
Igen

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
203
129.4 M
77.7 m2
302
81.2 M
46.4 m2

Duna Pearl információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A rendkívül népszerű Újlipótváros egyetlen most épülő lakóparkjában, összesen 193 lakást adunk át. A Duna Pearl épületében 75 db 1+1 szobás, 102 db 2+1 szobás, valamint 16 db 3+1 szobás apartman található. A Duna Pearl átlag feletti életminőséget garantál, átlagosnál tágasabb lakásaival és egyedi tervezésű teraszaival, amelyekről bámulatos örökpanoráma nyílik a Dunára, valamint a város jelentős részére. A lakóépület prémium konyhái és gardróbja megerősítik azt az érzést, hogy a Duna Pearlben a luxus mindennap körülveszi Önt. Mindegyik lakásban található mosogató, mosogatógép, hűtő, mikrohullámú sütő, főzőlap, sütő és páraelszívó. 

Videó projektről:
https://www.youtube.com/watch?v=PQFb8ZpwmsM&feature=emb_title

 

Duna Pearl környéke

 

A Duna új ékköve, a Duna Pearl készen áll arra, hogy beragyogja Budapestet egy fantasztikus adottságú helyről. A Duna Pearl Budapest XIII. kerületének legvonzóbb és legszerethetőbb városrészében, Újlipótvárosban található, melyet hangulata és a sok-sok zöldfelület miatt nem véletlenül hívnak sokan "Pest Budájának".

Közlekedés

Újlipótváros adottságainak köszönhetően a város szívében helyezkedik el. Ebbő adodóan az épület tömegközlekedéssel és autóval is könnyen és gyorsan megközelíthető. Az M3 metró Dózs györgy úti megállója, és 75-ös trolibusz néhány perc távolságra,  a 4-6 / 2 villamos megállói pedig séta távolságra találhatók. 

Szolgáltatások

Utolsó Duna parti telek a pesti oldalon, ahol újépítésű lakásokat lehet vásárolni. A Pozsonyi út élettel teli kávézói, éttremei, kellemes parkok és közeli boltok nyújtanak kikapcsolódást, és kényelmes életet az itt lakók számára. Befektetők, és rövid távra tervező vásárló ügyfeleink részére is kiváló választás a közeli Váci úti irodafolyosó adottrágai miatt.

Duna Pearl elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Duna Pearl fejlesztője / tulajdonosa

PD Real Estate Development Kft.

 
A Polat Törökország egyik legmegbízhatóbb, legstabilabb vállalata, és számos területen piacvezető, már több mint 50 éves tapasztalattal a háta mögött.

PD Real Estate Development Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

PD Real Estate Development Kft.

Kapcsolattartó:

Bita Alexa
értékesítő
+36-1-800... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan
"Ez nem egy újabb túlépített lakótelep lesz." - Indul Dél-Budán az 1300 lakásos gigaprojekt

"Ez nem egy újabb túlépített lakótelep lesz." - Indul Dél-Budán az 1300 lakásos gigaprojekt

A lakáspiac, nem kis részben az állami támogatásoknak is köszönhetően, éppen szárnyal, igaz ez a tranzakciókra, az új átadásokra, az árakra, és egy kis kimaradással az újonnan induló építkezésekre is. Az eddig itthon csak az irodaházairól ismert, ám máshol lakásokat...