Metrodom Zugló Lakópark

1145 Budapest, Bosnyák utca 14-18
Ár
50 – 150 millió Ft
Méretek
29 – 90 m2
Lakások száma
195 db
Átlagár
1 400 000 Ft/m2
Átadás
2022 november
Okosotthon
Igen

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
BO-D007-L
60,39 M
40,35 m2
BO-C110-L
62,19 M
45,71 m2
BO-D304-L
99,59 M
66,36 m2

Metrodom Zugló Lakópark információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A Metrodom 195 lakásos lakóparkja Budapesten a XIV. kerületi Bosnyák utcában épül, amely kifejezetten hiánypótló beruházásnak tekinthető, mivel Zuglóban, ebben a népszerű kerületben, mindig is kicsi volt a választék az új építésű lakásokból. A Metrodom Zugló több mint 6000 m²-es telken épülő, 4 lépcsőházzal rendelkező, 4 és 5 emeletes épületekből álló lakópark. Az épület alatt található teremgarázsban megvásárolható beállóhelyek, illetve tárolók állnak a lakók rendelkezésére. A Metrodom Zugló más lakóparkjainkhoz hasonlóan, sokféle szolgáltatással kényezteti lakóit. A lakások közül mindenki könnyen kiválaszthatja az igényeinek és elképzeléseinek legmegfelelőbb otthont, ugyanis az egyetemistáktól a nagycsaládosokig mindenkire gondoltunk. Kínálatunkban a 29 m²-es kompakt stúdiólakásoktól az egy-, két- és háromhálószobás lakásokon át a 106 m²-es négyhálószobás lakásokig minden megtalálható. A földszinti lakások egy része saját kerttel rendelkezik, a lakások megvásárlásához természetesen a CSOK és Zöld Otthon Program hitel is igénybe vehető. A lakások belső elrendezése kifejezetten praktikus, jól élhető és könnyen berendezhető, a gondos tervezésnek köszönhetően pedig minden lakásunkba bőven jut természetes fény. A Metrodomnál fontosnak tartjuk, hogy figyelembe vegyük ügyfeleink egyéni igényeit, ezért többek között a csempével, padlólappal, laminált padlókkal és a beltéri ajtókkal szabhatják személyre otthonaikat. A lakások igényes műszaki tartalommal rendelkeznek, többek között a Metrodom saját, Dual Eco fűtési és hűtési rendszere kerül beépítésre, mely a hőszigetelő rendszer elemeivel együtt garantálja a BB - közel nulla energiafelhasználású energetikai besorolást Természetesen a Metrodom Zugló lakásai is fel lesznek szerelve a Metrodom okosotthon rendszerével, mégpedig annak továbbfejlesztett, második generációs változatával.

 

Metrodom Zugló Lakópark környéke

 

A kerületben nagyon sok felfedezni való vár, jó hírnevét és sajátos hangulatát kiemelkedő kulturális élete és gyönyörű, századfordulós építészete is nagyban meghatározza. Több kulturális intézmény is lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra, például a Szépművészeti Múzeum és a Műcsarnok. Akik a lazább időtöltés hívei, azok örülhetnek a Széchenyi Fürdő, a Paskál Strand, illetve a Puskás Ferenc Stadion és a Papp László Sportaréna közelségének. A családosokat várja Budapest legrégibb közparkja, a megújuló Városliget. Itt az Állatkert, a Fővárosi Nagycirkusz, a város egyik legnagyobb játszótere, télen pedig a Műjégpálya vár mindenkit.

Közlekedés

Jellemzően minél zöldebb egy kerület, annál problémásabb a tömegközlekedés, a XIV. kerület, pontosabban a Metrodom Zugló lakópark helyzete azonban ebből a szempontból kivételesen jó. A néhány perc sétára lévő Bosnyák tér, Zugló fő közlekedési csomópontja, az innen induló villamosokkal (3 és 69), valamint a sok buszjárattal (7, 8E, 112) más nagy csomópontok is (Keleti pályaudvar, Örs vezér tere, Blaha Lujza tér stb.) könnyen és gyorsan elérhetőek. A tömegközlekedést éjszaka sem kell nélkülözni, a 907 és a 979 számú busz is megáll a Bosnyák téren. Aki a közösségi autómegosztó szolgálatokat kedveli, az Zugló teljes területén is igénybe veheti a három nagy szolgáltató, a MOL Limo, a GreenGO, illetve a Drive Now car sharing autóit. A saját autóval rendelkezők autóikat biztonságban tudhatják a teremgarázsban, az igény szerint vásárolható beállóhelyeken elektromos autóval vagy plug-in hibriddel rendelkező ügyfeleink több lakóparkunkhoz hasonlóan itt is rendelhetnek elektromos töltőkiállást beállóhelyeikhez, erről bővebben ezen az oldalon olvashatnak. A biciklizni szeretők bizonyára tudják, hogy Zuglót több kerékpárút is érinti, illetve köti össze a belvárossal, a kerékpárokat pedig az árkádok alatt, külön fedett tároló várja.

Szolgáltatások

Zugló központja kifejezetten jól el van látva kisebb-nagyobb üzletekkel és a legkülönbözőbb szolgáltatásokkal. A lakóparktól néhány percre található ALDI-ban és Tesco-ban intézhetjük a nagyobb bevásárlásokat, a friss termékeket pedig a Bosnyák téri piacon, illetve a szomszédos utcákban található kis pékségekben és zöldségeseknél is be lehet szerezni. Ha a gyerekek kinőtték a lakópark saját játszóterét, játszószobáját, a környéken több játszótérből is választhatnak, ahogyan az oktatási intézmények minden típusa is rendelkezésre áll. A közeli Micimackó Kuckója Bölcsőde (8 perc séta), a Zuglói Kincskereső Óvoda (5 perc séta), a Széchényi István Általános Iskola (10 perc) és a Zuglói Waldorf Iskola (9 perc séta) csak a legközelebbi lehetőségek, de emellett más intézményekből is választhatnak a szülők. Jó tudni, hogy a kerület méltán híres gimnáziuma, a Teleki Blanka is csupán 6 percnyi autóútra van a háztól. A fentieken túl, néhány perc sétatávolságon belül gyógyszertárak, bakfiókok, cukrászdák, kávézók állnak a lakók rendelkezésére, a legközelebbi nagyobb bevásárlóközpontok (Árkád, Sugár), illetve az IKEA pedig villamossal 15 perc alatt elérhetőek. A további érdekes kikapcsolódási lehetőségek közül itt csak a 2 percre lévő AZTA Közösségi Kézműves és Barkácsműhelyt említjük, ahol varrhatunk, barkácsolhatunk, bútort javíthatunk. Ugyanitt működik a Zuglói Kenyérközösség, ahol termelői, vegyszer-, adalék- és allergénmentes élelmiszerekből vásárolhatunk, illetve különféle workshopokon is részt vehetünk.

Metrodom Zugló Lakópark elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Metrodom Zugló Lakópark fejlesztője / tulajdonosa

Metrodom Invest Kft.

 
A Metrodom Kft-t, a Metrodom Kivitelező Kft-t, és a többi, a csoporthoz tartozó céget 2012-ben, illetve az ezt követő években alapították olyan, nemzetközi befektetési társaságok, melyek évtizedek óta foglalkoztak közép-európai ingatlanfejlesztésekkel. A Metrodomhoz tartozó cégek magyar menedzsment irányítása alatt állnak, székhelyük és központjuk Magyarországon van.

Metrodom Invest Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Metrodom Invest Kft.

Kapcsolattartó:

Metrodom
értékesítő
061-91-9... MUTASD

metrodom_logo_szlogen-548.jpg

Portfolio Ingatlan
Áll a bál a világ legnépesebb országában a parlament új épülete miatt

Áll a bál a világ legnépesebb országában a parlament új épülete miatt

Nagyszabású ünnepség keretében adta át nemrég Narendra Modi, India miniszterelnöke a parlament új épületét Új-Delhiben, az eseményt azonban az ellenzéki pártok példátlan összefogással bojkottálták. Miért váltott ki ekkora ellenállást a mintegy 120 millió dollárból megvalósult épület átadása? Nézzük, mit kell...