Metrodom Zugló Lakópark

1145 Budapest, Bosnyák utca 14-18
Ár
28 – 105 millió Ft
Méretek
29 – 105 m2
Lakások száma
195 db
Átlagár
862 000 Ft/m2
Átadás
2022 november
Okosotthon
Igen

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
BO-A403-L
71,79 M
73,3 m2
BO-C212-L
57,89 M
60,8 m2
BO-D008-L
57,69 M
59,49 m2
BO-B107-L
33,59 M
31,44 m2
BO-D006-L
68,19 M
71,11 m2

Metrodom Zugló Lakópark információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A Metrodom 195 lakásos lakóparkja Budapesten a XIV. kerületi Bosnyák utcában épül, amely kifejezetten hiánypótló beruházásnak tekinthető, mivel Zuglóban, ebben a népszerű kerületben, mindig is kicsi volt a választék az új építésű lakásokból. A Metrodom Zugló több mint 6000 m²-es telken épülő, 4 lépcsőházzal rendelkező, 4 és 5 emeletes épületekből álló lakópark. Az épület alatt található teremgarázsban megvásárolható beállóhelyek, illetve tárolók állnak a lakók rendelkezésére. A Metrodom Zugló más lakóparkjainkhoz hasonlóan, sokféle szolgáltatással kényezteti lakóit. A lakások közül mindenki könnyen kiválaszthatja az igényeinek és elképzeléseinek legmegfelelőbb otthont, ugyanis az egyetemistáktól a nagycsaládosokig mindenkire gondoltunk. Kínálatunkban a 29 m²-es kompakt stúdiólakásoktól az egy-, két- és háromhálószobás lakásokon át a 106 m²-es négyhálószobás lakásokig minden megtalálható. A földszinti lakások egy része saját kerttel rendelkezik, a lakások megvásárlásához természetesen a CSOK is igénybe vehető. A lakások belső elrendezése kifejezetten praktikus, jól élhető és könnyen berendezhető, a gondos tervezésnek köszönhetően pedig minden lakásunkba bőven jut természetes fény. A Metrodomnál fontosnak tartjuk, hogy figyelembe vegyük ügyfeleink egyéni igényeit, ezért többek között a csempével, padlólappal, laminált padlókkal és a beltéri ajtókkal szabhatják személyre otthonaikat. A lakások igényes műszaki tartalommal rendelkeznek, többek között a Metrodom saját, Dual Eco fűtési és hűtési rendszerével. Természetesen a Metrodom Zugló lakásai is fel lesznek szerelve a Metrodom okosotthon rendszerével, mégpedig annak továbbfejlesztett, második generációs változatával.

 

Metrodom Zugló Lakópark környéke

 

A kerületben nagyon sok felfedezni való vár, jó hírnevét és sajátos hangulatát kiemelkedő kulturális élete és gyönyörű, századfordulós építészete is nagyban meghatározza. Több kulturális intézmény is lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra, például a Szépművészeti Múzeum és a Műcsarnok. Akik a lazább időtöltés hívei, azok örülhetnek a Széchenyi Fürdő, a Paskál Strand, illetve a Puskás Ferenc Stadion és a Papp László Sportaréna közelségének. A családosokat várja Budapest legrégibb közparkja, a megújuló Városliget. Itt az Állatkert, a Fővárosi Nagycirkusz, a város egyik legnagyobb játszótere, télen pedig a Műjégpálya vár mindenkit.

Közlekedés

Jellemzően minél zöldebb egy kerület, annál problémásabb a tömegközlekedés, a XIV. kerület, pontosabban a Metrodom Zugló lakópark helyzete azonban ebből a szempontból kivételesen jó. A néhány perc sétára lévő Bosnyák tér, Zugló fő közlekedési csomópontja, az innen induló villamosokkal (3 és 69), valamint a sok buszjárattal (7, 8E, 112) más nagy csomópontok is (Keleti pályaudvar, Örs vezér tere, Blaha Lujza tér stb.) könnyen és gyorsan elérhetőek. A tömegközlekedést éjszaka sem kell nélkülözni, a 907 és a 979 számú busz is megáll a Bosnyák téren. Aki a közösségi autómegosztó szolgálatokat kedveli, az Zugló teljes területén is igénybe veheti a három nagy szolgáltató, a MOL Limo, a GreenGO, illetve a Drive Now car sharing autóit. A saját autóval rendelkezők autóikat biztonságban tudhatják a teremgarázsban, az igény szerint vásárolható beállóhelyeken elektromos autóval vagy plug-in hibriddel rendelkező ügyfeleink több lakóparkunkhoz hasonlóan itt is rendelhetnek elektromos töltőkiállást beállóhelyeikhez, erről bővebben ezen az oldalon olvashatnak. A biciklizni szeretők bizonyára tudják, hogy Zuglót több kerékpárút is érinti, illetve köti össze a belvárossal, a kerékpárokat pedig az árkádok alatt, külön fedett tároló várja.

Szolgáltatások

Zugló központja kifejezetten jól el van látva kisebb-nagyobb üzletekkel és a legkülönbözőbb szolgáltatásokkal. A lakóparktól néhány percre található ALDI-ban és Tesco-ban intézhetjük a nagyobb bevásárlásokat, a friss termékeket pedig a Bosnyák téri piacon, illetve a szomszédos utcákban található kis pékségekben és zöldségeseknél is be lehet szerezni. Ha a gyerekek kinőtték a lakópark saját játszóterét, játszószobáját, a környéken több játszótérből is választhatnak, ahogyan az oktatási intézmények minden típusa is rendelkezésre áll. A közeli Micimackó Kuckója Bölcsőde (8 perc séta), a Zuglói Kincskereső Óvoda (5 perc séta), a Széchényi István Általános Iskola (10 perc) és a Zuglói Waldorf Iskola (9 perc séta) csak a legközelebbi lehetőségek, de emellett más intézményekből is választhatnak a szülők. Jó tudni, hogy a kerület méltán híres gimnáziuma, a Teleki Blanka is csupán 6 percnyi autóútra van a háztól. A fentieken túl, néhány perc sétatávolságon belül gyógyszertárak, bakfiókok, cukrászdák, kávézók állnak a lakók rendelkezésére, a legközelebbi nagyobb bevásárlóközpontok (Árkád, Sugár), illetve az IKEA pedig villamossal 15 perc alatt elérhetőek. A további érdekes kikapcsolódási lehetőségek közül itt csak a 2 percre lévő AZTA Közösségi Kézműves és Barkácsműhelyt említjük, ahol varrhatunk, barkácsolhatunk, bútort javíthatunk. Ugyanitt működik a Zuglói Kenyérközösség, ahol termelői, vegyszer-, adalék- és allergénmentes élelmiszerekből vásárolhatunk, illetve különféle workshopokon is részt vehetünk.

Metrodom Zugló Lakópark elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Metrodom Zugló Lakópark fejlesztője / tulajdonosa

Metrodom Invest Kft.

 
A Metrodom Kft-t, a Metrodom Kivitelező Kft-t, és a többi, a csoporthoz tartozó céget 2012-ben, illetve az ezt követő években alapították olyan, nemzetközi befektetési társaságok, melyek évtizedek óta foglalkoztak közép-európai ingatlanfejlesztésekkel. A Metrodomhoz tartozó cégek magyar menedzsment irányítása alatt állnak, székhelyük és központjuk Magyarországon van.

Metrodom Invest Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Metrodom Invest Kft.

Kapcsolattartó:

Metrodom
értékesítő
061-91-9... MUTASD

metrodom_logo_szlogen-548.jpg

Portfolio Ingatlan
Hogyan spóroljunk évente 30 milliót egy irodaépületnél?

Hogyan spóroljunk évente 30 milliót egy irodaépületnél?

Sokan nem is tudják, mennyi pénzt és energiát megtudnának spórolni azzal, ha csak egy kicsit is racionalizálnák a tevékenységeiket – igaz ez emberre és vállalatra egyaránt. Az energia megtakarítása ráadásul nemcsak a cégeknek jelent költségcsökkentést, hanem környezetvédelmi szempontból bolygónk káros...