Budai Bolero Lakópark II.

1116 Budapest, Alíz utca 6
Ár
19.35 – 74 millió Ft
Méretek
31 – 115 m2
Lakások száma
467 db
Átlagár
580 000 Ft/m2
Átadás
2019 harmadik negyedév

Lakáslista

 
Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
2A_10_4
69.9 M
91.4 m2
2D_10_4
69.9 M
91.41 m2
2B_10_2
71.9 M
89.23 m2

Budai Bolero Lakópark II. információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A Budai Bolero Lakóparkban öt ütemben, összesen 904 lakást alakítunk ki a legjobb tudásunk szerint. A társasházak lakásainak mérete 25-95 nm között változik. A méretbeli variációk, a tájolás, az elrendezés, a kertkapcsolat, az erkély, illetve a tetőterasz lehetősége számos élethelyzetre kínál megoldást. Ami minden lakásban közös, az a minőségi kivitelezés ‒ az alapoktól kezdve. Mennyit kell várni minderre?

A 2016 tavaszától ‒ saját finanszírozásban ‒ épülő társasház hamarosan átadásra kész állapota inspirálta a Budai Bolero II. munkálatainak 2017. augusztusi elkezdését. A lakások értékesítése, illetve lefoglalása folyamatos. Érdekelnek a részletek?

Közlekedés

A környék ‒ közlekedését és infrastruktúráját tekintve ‒ olyan nagyszabású fejlesztéseken ment és megy keresztül, melyek a legélhetőbb városrészek közé emelik a budai oldal Duna-part mellett nyújtózó szakaszát. Mindent megtalálsz helyben, ami egy kényelmes és sportos (a kettő nem zárja ki egymást), minőségi élethez kell! A kényelem alatt a bevásárlási lehetőségek, az oktatási és egészségügyi intézmények, valamint a szórakozási lehetőségek közelségét és a jó tömegközlekedést értjük. A sport alatt pedig értsd, amit akarsz, hiszen a környéken gyakorlatilag minden sportág képviselteti magát. Talán csak a síugró sánc hiányzik...

Közlekedj okosan!
Bár megteheted, miért ülnél autóba egy olyan környéken, ahol az egyetemekig, rendezvényközpontokig bringával is eljutsz, ahol a 4-es metró és a Kelenföldi vasútállomás tömegközlekedéssel pillanatok alatt elérhető, és ahol újabban még az 1-es villamos is tiszteletét teszi, hogy a lehető legkönnyebben átjuss a túlpartra? Az autót tartsd meg arra az esetre, ha nagyon mehetnéked van. Az M1-M7 közös bevezető szakaszához innen könnyen egérutat nyerhetsz, vagy irány a szélrózsa minden iránya, M0-ás rásegítéssel vagy anélkül.

Szolgáltatások

A Budai Bolero Lakópark olyan helyzeti előnnyel bír, mellyel kevés lakópark büszkélkedhet. Gyakorlatilag saját bevásárlóközponttal rendelkezik, a tömegközlekedése kiváló, és számos, jó nevű oktatási intézmény várja a cseperedő gyerekeket, az óvodától kezdve ‒ az alapítványi iskolákon át ‒ az egyetemekig. A sportolási és szórakozási lehetőségek (MÜPA, Nemzeti Színház, Tüskecsarnok stb.) tárházáról nem is beszélve. Ha elég a nyüzsgésből, akkor pedig irány a Kopaszi-gát vagy valamelyik csónakház, és pár percen belül már szelheted is a habokat a Dunán.   Felejtsd el a kompromisszumokat és költözz oda, ahol mindaz adott, ami miatt ragaszkodsz a városi élethez! Az otthonodban pedig megtalálod azt a nyugalmat, biztonságot és kényelmet, amely a dolgos hétköznapokat szerethetővé, a hétvégéket pedig felüdüléssé teszi.  

Budai Bolero Lakópark II. elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Budai Bolero Lakópark II. fejlesztője

SISKIN Cégcsoport

 
Húsz év beruházói tapasztalat, számos luxus társasház felépítése, két nagyszabású, budai lakópark-projekt, több mint 2500 eladott lakás. A Siskin Cégcsoport múltjának mérföldkövei. A Budai Bolero Lakópark magyar beruházója mégsem erre, hanem a lakástulajdonosoktól érkező pozitív visszajelzésekre a legbüszkébb.

SISKIN Cégcsoport oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

SISKIN Cégcsoport

Kapcsolattartó:

SISKIN Cégcsoport
értékesítő
+36-1-203... MUTASD

Kereskedő fotó

Még több új lakópark
Portfolio Ingatlan