Budai Bolero Lakópark

1116 Budapest, Alíz utca 6
Ár
21.05 – 53 millió Ft
Méretek
33.5 – 76.43 m2
Lakások száma
437 db
Átlagár
540 000 Ft/m2
Átadás
2018 első félév

Budai Bolero Lakópark információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A Kopaszi-gát szomszédságában épülő Budai Bolero szó szerint a lehetőségek tárháza. Egy nyugalmas sziget az ezernyi programot, kikapcsolódási, sportolási és szórakozási lehetőséget rejtő fővárosban, pár lépésre Duna-parttól. A 11. kerület dinamikusan fejlődő városrészében épülő lakópark ideális hely azok számára, akik nem "átmeneti" otthonként tekintenek leendő lakásukra, hanem hosszú távra terveznek. A városrész kivételes adottságai folytán itt sem az iskolakezdés, sem a továbbtanulás nem jelent gondot. A gyerekeket számos, jó nevű állami, egyházi és alapítványi általános és középiskola, speciális szakiskola várja tárt karokkal, a rollerrel megközelíthető felsőoktatási intézményekről és a hozzájuk tartozó sportlétesítményekről nem is beszélve.

A közelben nemcsak a fiatalok, hanem a felnőttek, sőt az idősebbek is megtalálják a számukra legideálisabb mozgásformát, hiszen uszodák, jégpályák, fedett sportcsarnokok, mászó- és edzőtermek, "klasszikus" és extrém sportokra szakosodott egyesületek és sportkörök várják a mozgás szerelmeseit. A lakópark szomszédságában nyújtózó Kopaszi-gátba is könnyű beleszeretni, mely minden évszakban sétára, futásra, kerékpározásra, evezésre vagy gasztronómiai kalandozásra csábítja az itt lakókat.

A kikapcsolódási lehetőségek azonban nem merülnek ki a sportolásban. A lakópark egy karnyújtásnyira található a főváros kulturális központjaitól. A Campus területének rendezvényközpontjai (Tüskecsarnok stb.), a MÜPA, a Nemzeti Színház, a Bálna, a különböző klubok, szabadtéri színpadok minden korosztály számára változatos és igényes programokat kínálnak. Komoly- és könnyűzenei koncertekből, táncelőadásokból, színházból, mókából, kacagásból nem lesz hiány.

De kerüljünk végre házon belülre, a Budai Bolero ugyanis nemcsak helyzeti előnnyel bír! Mi ugyanúgy hosszú távra tervezünk, ahogy remélhetőleg a leendő lakók is, ezért ‒ az alapozástól kezdve az utolsó simításokig ‒ ragaszkodunk a minőségi kivitelezéshez.

Budai Bolero Lakóparkban közel 450, 33-75 nm közötti méretű lakás talál gazdára a parkosított környezetű társasházakban, melyek alatt kétszintes teremgarázs húzódik. Valamennyi lakás erkélyes, mely a földszinti otthonok esetében kertkapcsolatot, a legfelső szinten pedig ‒ bizonyos lakástípusoknál ‒ panorámás tetőteraszt jelent. A leendő lakók előtt nyitva áll a lehetőség arra, hogy ‒ az építkezés bizonyos fázisaiban ‒ saját elképzeléseiket csempésszék otthonuk falai közé. A lakópark saját finanszírozásban épül, ami garancia arra, hogy itt minden, mindvégig a terv szerint halad.

Budai Bolero Lakópark környéke

 

A Budai Bolerót azoknak ajánljuk, akik ezer ponton kötődnek a városhoz, otthonukban azonban nyugalomra vágynak. A lakóparkból kiindulva pár perc alatt minden és mindenki elérhető: a munkahely, az óvoda, az iskola, a bevásárló- vagy a sportközpont, a színház, a koncertterem, a védőnő, az orvos, a postáskisasszony vagy épp a banktisztviselő. De annak is fennáll a "veszélye", hogy valaki otthon érzi magát a legjobban! Az sem kizárt, hogy a társasházat körülölelő parkban, a játszótéren vagy a Duna partra vezető séták alkalmával a lakók között igaz barátságok szövődnek.

Közlekedés

A Budai Bolero remek kiindulási pont a város felfedezéséhez. Úti céljuknak megfelelően a lakók útra kelhetnek gyalog, két keréken, tömegközlekedéssel: az 1-es villamossal és a lakóparkot érintő buszjáratokkal pillanatok alatt elérhetik a 4-es metrót és átjuthatnak a túlpartra. Az autót érdemes megtartani arra az esetre, ha valaki hosszabb útra indul. Az M1-M7 közös bevezető szakaszához innen könnyű "egérutat" nyerni, de aki nem nyugat felé orientálódik, az is könnyen célba ér M0-ás rásegítéssel vagy anélkül.

Szolgáltatások

A Budai Bolero gyakorlatilag "saját" bevásárlóközponttal rendelkezik. A Tesco reggel 6:00-tól este 22:00 óráig várja a vásárlókat, a lakberendezést vagy a stílusváltást olyan áruházak könnyítik meg az itt lakók számára, mint a Jysk, a Diego és a Kik, ezenkívül gyógyszertár, DM, posta, könyvesbolt, kormányablak, valamint játszóház is helyet kapott az Újbuda Center területén. Ha gardróbfrissítés a cél, a közeli bevásárlóközpontok (Allee, Savoya Park, Campona) felé célszerű indulni. Aki ragaszkodik a jól ismert márkákhoz, ugyanakkor értékeli a heti váltásban érkező meglepetéseket, az Aldiban (Soproni út - Hengermalom út sarka) és a Lidlben (Móricz Zsigmond körtér) könnyen törzsvásárló lehet.

Budai Bolero Lakópark elhelyezkedése

Budai Bolero Lakópark fejlesztője

SISKIN Cégcsoport

 
Húsz év beruházói tapasztalat, számos luxus társasház felépítése, két nagyszabású, budai lakópark-projekt, több mint 2500 eladott lakás. A Siskin Cégcsoport múltjának mérföldkövei. A Budai Bolero Lakópark magyar beruházója mégsem erre, hanem a lakástulajdonosoktól érkező pozitív visszajelzésekre a legbüszkébb.

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

SISKIN Cégcsoport

Kapcsolattartó:

SISKIN Cégcsoport
értékesítő
+36-1-203... MUTASD

Portfolio Ingatlan