TÓPARK ’BE MY CITY’ I. ütem

2051 Biatorbágy, Sasbérc út 1.
Ár
31.9 – 116.4 millió Ft
Méretek
59.24 – 160.85 m2
Lakások száma
350 db
Átadás
2018 harmadik negyedév

Parkolók

Parkoló
Ár (Ft)
Szabad
Teremgarázs beálló
2500000 M
121
Kültéri zárt parkolóhely
2000000 M
59

Tárolók

Tároló
Átlagár
Szabad
Elérhető
1240000 Ft/m2
107
Az árak tájékoztató jellegűek!

TÓPARK ’BE MY CITY’ I. ütem információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A nyüzsgő fővárostól mindössze néhány percre található a Tópark ’Be My City’, ahol a víz közelsége, a zöld területek és a harmonikus légkör találkozik a sétálóutcák és a belváros kifinomult eleganciájával.
A Tópark egyediségét kiváló elhelyezkedésén, magas minőségű építészeti megoldásain és gazdag természeti adottságain túl multifunkcionális jellege nyújtja. A Tópark az ország első “Város a Városban” ingatlanfejlesztési innovációja, amely minden felmerülő igényt maximálisan kiszolgál, így a jövendőbeli lakók teljeskörű kényelmét szolgáló kereskedelmi- és szolgáltató egységeken túl önkormányzati üzemeltetésű óvoda, bölcsőde és egészségügyi intézmény is helyet kapnak.
Kiterjedt lakáskínálatunkban biztosan megtalálja azt a 30 és 150 m2 közötti, napfényes, teraszos ingatlant, mely az igazi otthon érzését nyújtja majd Önnek.
A mai kor elvárásait túlszárnyalva 350 db lakást építünk fel a stúdió-lakástól a penthouse-ig, biztosítva ezzel a minden korosztály számára elérhető kínálatot, különös figyelmet fordítva a CSOK támogatást igénybe vevő családok igényeire.
Lakásaink kivitelezése során nagy hangsúlyt fektetünk a technológiai újításokra, melyek segítségével jelentős megtakarításokkal számolhat jövőbeni otthonának fenntartása során.

TÓPARK ’BE MY CITY’ I. ütem elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Balla Ingatlan

Kapcsolattartó:

Nagy Csaba
Értékesítési vezető
+36-70-370... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan