Westside Residence

1134 Budapest, Bulcsú utca 5-9.
Ár
35 – 98 millió Ft
Méretek
30 – 108 m2
Lakások száma
206 db
Átlagár
840 000 Ft/m2
Átadás
2021 negyedik negyedév
Okosotthon
Igen

Westside Residence információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Közel a belvároshoz és a Margit-szigethez, a megújuló Ferdinánd-negyedben, a Szabolcs és Bulcsú utca által határolt területen építjük fel a Westside Residence lakásait. A kiváló minőségű, környezettudatos, mennyezeti hűtés-fűtéssel ellátott otthonokat, - melyeket a lakás alapára tartalmazza, - azoknak ajánljuk, akik dinamikus életet élnek, és értékelik a környék kínálta rengeteg lehetőséget. A Westside Residence otthonai a megszokott minőségben készülnek el, kiváló alapanyagokkal, változatos alaprajzokkal. A smart home előkészítéssel ellátott, 30-108 m2 területű lakásokhoz terasz is tartozik, de az itt élők a belső kertek kényelmét is élvezhetik majd.

Westside Residence lakásai nemcsak kényelmes otthonok, de remek befektetést is jelentenek tulajdonosaiknak. Erre garancia a dinamikusan fejlődő környék, a XIII. kerület, a kiváló közlekedési és szolgáltatási infrastruktúra, továbbá a Westside Residence-el szemben tervezett, korábban bejelentett, tervezési szakaszban levő Central Park projekt is. Ez a különleges, több mint 9 hektáros fejlesztés intelligens városi környezetet teremt Budapest szívében, ahol a lakásokat, az irodákat és az üzleteket összefüggő parkrendszer öleli majd körbe.

 

Westside Residence környéke

 

A Ferdinánd-negyed a Dózsa György út, a Lehel utca és a Ferdinánd híd közötti területen épül fel, a lendületesen fejlődő XIII. kerületben. A környék kiváló infrastruktúrával, üzletekkel – így a WestEnd City Centerrel és a Lehet téri piaccal –, szolgáltatásokkal, óvodával, iskolával várja új lakóit. Az aktív kikapcsolódásra vágyók a Városligetet vagy a Margit-szigetet is elérik pár perc alatt.

Közlekedés

A Bulcsú utca tömegközlekedés szempontjából szerencsés helyzetben van. Számtalan busz, (115,15,34), a hév és az M3-as metró Lehel-téri metrómegállója is karnyújtásnyira található. 

Szolgáltatások

A környék infrastrukturális ellátottsága is kifogástalan: a lakópark közvetlen szomszédságában iskolák, bankok, a Lehel-téri piac, bevásárlóközpont (Westend), gyógyszertárak, valamint orvosi rendelő is megtalálhatóak.

Az épületek földszintjén 10 db üzlethelyiség kap majd helyet. A hangulatos, benapozott belső kertben kialakított kávézó, ami co-working munkatérrel rendelkezik, megfelelő találkozási pont lehet bárki számára. Az épülethez tartozó teremgarázsban kényelmesen lehet parkolni, ami az itt lakók kényelmét szolgálja.

Westside Residence elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Westside Residence fejlesztője / tulajdonosa

Biggeorge Property Zrt.

 
A Biggeorge Property az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaság, amely már több, mint tíz éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel. A cégre jellemző innovatív, dinamikus szemléletnek és a részletek tökéletessége iránt elkötelezett szakértelemnek köszönhetően hosszú idő óta a hazai ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője.

A cég tevékenysége kereskedelmi- (iroda, szálloda, kiskereskedelmi, ipari/logisztikai) és lakóingatlan-fejlesztésekre egyaránt kiterjed.

Biggeorge Property Zrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Biggeorge Property Zrt.

Kapcsolattartó:

Biggeorge Property Értékesítési Iroda
értékesítő
+36-1-225... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan