Pannónia Ház

1133 Budapest, Pannónia utca 77-79
Ár
30,3 – 119,6 millió Ft
Méretek
40 – 100 m2
Lakások száma
231 db
Átadás
2018 november

Pannónia Ház információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A Budapest XIII. kerületében, Újlipótvárosban, a Pannónia utcában, exkluzív környezetben épül a Pannónia Ház. A közel 6 ezer négyzetméteres telken épülő Pannónia Házban 231 lakás kap helyet. A napfényes, tágas, praktikus kialakítású lakások mérete 40 és 120 négyzetméter között lesz, így mindenki megtalálhatja az elvárásainak, igényeinek és élethelyzetének leginkább megfelelő otthont. Az exkluzív, 8 emeletes épület nagy üvegfelületein keresztül csodálatos panoráma nyílik a budai hegyekre, a parkosított belső udvar nyugalmas zöld szigetet varázsol a lüktető nagyvárosba. Új lakásában korszerű hűtő-fűtő rendszer és gépészet biztosítja a kor elvárásainak megfelelő komfortot, a házon belüli közlekedést pedig három lépcsőház és dupla liftek szolgálják. A Pannónia Házban nyugalmát és biztonságát a nap 24 órájában működő biztonsági szolgálat és kamerarendszer őrzi. A ház utca- és pinceszintjén teremgarázs várja autóját, biciklijét őrzött tárolóban teheti le.

 

Pannónia Ház környéke

 

Az exkluzív, 8 emeletes épület nagy üvegfelületein keresztül csodálatos panoráma nyílik a budai hegyekre, a parkosított belső udvar nyugalmas zöld szigetet varázsol a lüktető nagyvárosba.

Közlekedés

A ház utca- és pinceszintjén teremgarázs várja autóját, biciklijét őrzött tárolóban teheti le, ha pedig tömegközlekedéssel indulna el, néhány perc sétával troli- és metrómegálló is elérhető, így ideális választás azok számára, akiknek egyaránt fontos a belváros közelsége és Újlipótváros páratlan varázsa, és az a kényelem és praktikum, amit csak egy modern tervezésű, újépítésű otthon kínálhat.

Szolgáltatások

A belvároshoz közeli elhelyezkedésnek köszönhetően a környéken a legmagasabb szintű szolgáltatások érhetők el, legyen szó akár vásárlásról, szórakozásról, kultúráról, oktatásról vagy egészségügyi intézményekről.

Pannónia Ház elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Pannónia Ház fejlesztője / tulajdonosa

Korall-Invest 2006 Kft.

 
Az épület minőségét a mögötte álló nagymúltú hazai tulajdonú befeketőcsoport garantálja, mely többek között a szintén a XIII. kerületben álló Pozsonyi Házat is építette. A Korall-Invest 2006 Ingatlanfejlesztési és Ingatlanforgalmazási Kft. a nagymúltú BHG csoporthoz tartozó ingatlanfejlesztő cég, amely kizárólagos tevékenységként a Pannónia Ház beruházás előkészítését és lebonyolítását végzi.

Korall-Invest 2006 Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Korall-Invest 2006 Kft.

Kapcsolattartó:

Korall-Invest 2006 Kft.
értékesítő
+36-20-366... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan
Új rekordok dőltek meg a magyar lakáspiacon – Nagyobb lett a szakadék, mint eddig volt

Új rekordok dőltek meg a magyar lakáspiacon – Nagyobb lett a szakadék, mint eddig volt

Folytatódott a használtlakás-piac átalakulása, egyrészt rekordalacsonnyá vált Budapest súlya az adásvételi tranzakciók összességében, másrészt tovább nyílt az árolló a vidéki és a fővárosi lakáspiac átlagárai között, mostanra több mint 2,5-szeres lett a különbség - derül ki a KSH legfrissebb <a...