Young City by Cordia

1134 Budapest, Róbert Károly körút 47
Ár
30 – 77 millió Ft
Méretek
21.3 – 43.3 m2
Lakások száma
362 db
Átlagár
588 000 Ft/m2
Átadás
2018 negyedik negyedév
Okosotthon
Igen

Young City by Cordia információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A belvároshoz közel, mágis zöld környezetben, a XIII. kerület kiemelt részén. Multifunkcionális közösségi tér a földszinten, napozóterasz a tetőkertben. futópálya, szabadtéri edzőpark, gyerekbarát kialakítás. M3-as metro és az 1-es villamos néhány perc sétára.

Young City by Cordia környéke

 

A Young City a XIII. kerület egyik lezöldebb környékén épül, kiváló közlekedési környezetben. Az 1-es villamos, illetve az M3-as metrovonal állomásai néhány perces sétával megközelíthetőtek. Az Árpád hídi csomópontnál számos üzlet és szolgáltató található.

Young City by Cordia elhelyezkedése

Young City by Cordia fejlesztője

Cordia Magyarország Zrt.

 
A Cordia a tőkeerős, magyar tulajdonú Futureal Csoport tagja, mely a közép-európai régió egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoportja. Európa 20 legnagyobb ingatlanfejlesztőinek egyik (Property EU felmérése, 2012). Számos lezárt és folyamatban lévő projekttel rendelkezünk mind hazánkban, mint a régió további országaiban (Románia, Lengyelország). Magyarországon jelenleg Budapest belvárosában, illetve a budai és pesti kertvárosokban vannak fejlesztéseink.
Több mint egy évtizedes fejlesztési tapasztalatunk, kiépült kivitelezői kapcsolatrendszerünk, elkötelezett, képzett szakembereink és tőkeerős anyavállalatunk biztos alapot adnak projektjeinknek és garantálják, hogy az Ön lakása határidőre, a kívánt szakmai tartalommal elkészüljön.

• 3 500 eladott lakás
• 9 300 elégedett ügyfél
• 15 év tapasztalat az ingatlanpiacon
• 1 500 új építésű okosotthon
• jelenleg 1 200 otthon építés alatt

Cordia Magyarország Zrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

Cordia Magyarország Zrt.

Kapcsolattartó:

Cordia Értékesítési Iroda
értékesítő
+36-1-411... MUTASD

Portfolio Ingatlan