Waterfront City

1033 Budapest, Folyamőr utca 3.
Ár
25.2 – 209.9 millió Ft
Méretek
30 – 126 m2
Lakások száma
269 db
Átlagár
890 000 Ft/m2
Átadás
2021 negyedik negyedév
Okosotthon
Igen

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
1-102
39.38 M
42.43 m2
1-401
34.52 M
28.58 m2
1-610
51.07 M
47.1 m2
1-807
49.47 M
43.19 m2
1-1104
116.02 M
103.14 m2

Waterfront City információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A Waterfront City megvalósításával célunk egy szerethető, emberközeli, városkép formáló, környezettudatos, számos szolgáltatást nyújtó, a környékbe szervesen integrálódó „smart city” városrész létrehozása, lakásokkal, kereskedelmi, vendéglátó és iroda egységgel.
Az óbudai Duna-part mellett, 5 hektár alapterületen épül majd fel a projekt, a Folyamőr utca, Miklós tér, Bogdáni út által határolt területen. A terület Óbuda központjában található, így Önnek nem kell megalkuvást kötnie: egyszerre élvezheti a vízparti természet szépségét, ugyanakkor nem kell lemondania a városközpont nyújtotta szolgáltatások kényelméről sem.
Az épületekre jellemző, hogy magasabbak lesznek az átlagos új építésű társasházaknál. Fszt+13 és fszt+8 emeletes épületek váltják egymást, melyek a Budai-hegyekre, az Óbudai-szigetre, a városra, valamint a Dunára kínálnak egyedülálló panorámát.

 

Waterfront City környéke

 

A projekt koncepció része az a gyaloghíd, amely a Waterfront City területéről indulva kötné össze a környéket az Óbudai-szigettel (Hajógyári sziget). A gyaloghíd megvalósítása a projekt későbbi ütemében történhet, a Fővárosi Önkormányzattal történő megállapodás függvényében.

Közlekedés

 városnegyed kiválóan megközelíthető, pár perc sétára található a HÉV megállója, mellyel mindössze negyed óra alatt juthat el a Margit-hídhoz, vagy a Batthyány térre. A Szentendrei út és Bogdáni út kereszteződésétől, vagy az óbudai Fő térről több buszjárat közül választhat, melyekkel a belváros különböző pontjai rövid időn belül elérhetőek.

Szolgáltatások

Az itt lakók igényeit és kényelmét őrszolgálat, felügyelt kamerarendszer, fitness terem, vendéglátó egységek, teremgarázs, bicikli tároló, belső park és passzázs, játszótér, E-autó töltőállomás, Bubi kerékpár pont szolgálják. A parkban működő ingyenes wifi-ről is elérhető lesz a Waterfont City applikáció, mely a lakónegyedben és környezetében elérhető szolgáltatások még egyszerűbben és bizonyos esetekben kedvezménnyel elérhetők (pl. bevásárlás, takarítás, javítási szolgáltatások, szolgáltatókhoz és vendéglátó helyekre bejelentkezés, bérbeadási szolgáltatás).

Waterfront City elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Waterfront City fejlesztője / tulajdonosa

Biggeorge Property Zrt.

 
A Biggeorge Property az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaság, amely már több, mint tíz éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel. A cégre jellemző innovatív, dinamikus szemléletnek és a részletek tökéletessége iránt elkötelezett szakértelemnek köszönhetően hosszú idő óta a hazai ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője.

A cég tevékenysége kereskedelmi- (iroda, szálloda, kiskereskedelmi, ipari/logisztikai) és lakóingatlan-fejlesztésekre egyaránt kiterjed.

Biggeorge Property Zrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Biggeorge Property Zrt.

Kapcsolattartó:

Tóth Claudia
értékesítő
+36-70-454... MUTASD

Kereskedő foto

Biggeorge Property Zrt.

Kapcsolattartó:

Bacsa Izabella
vezető értékesítő
+36-1-225... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan
Lakáspiaci kihívások és lehetőségek az MNB szemével

Lakáspiaci kihívások és lehetőségek az MNB szemével

Budapest a jövedelmekhez viszonyítva az egyik legdrágább lakáspiaccal rendelkezik, a bérleti piac nagyon szűk és drága, ennek változásához szükséges az állami segítség. A barnamezős övezetekben alkalmazható kedvezményes áfa azonban jó alap lehet a bérlakásfejlesztésre - foglalta össze a lakáspiac legfontosabb...