Kassák Residence

1134 Budapest, Klapka utca 4-10.
Ár
35 – 110 millió Ft
Méretek
30 – 130 m2
Lakások száma
232 db
Átlagár
850 000 Ft/m2
Átadás
2019 negyedik negyedév
Okosotthon
Igen

Kassák Residence információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A Kassák Residence Budapest első közösségi szolgáltatásokat kínáló lakóparkja a belváros szomszédságában, a XIII. kerületben. A három ütemben épülő lakópark része egy több mint 9.000 négyzetméteres saját park. Az első ütemben 232 lakás kerül átadásra jövő év első felében, összességében mintegy 700 lakás épül fel. A Kassák Residence-ben valódi okos otthonok épülnek, a 30 m2-es stúdiólakásoktól a 130 m2-es tetőteraszos, panorámás apartmanokig. A hatékony alaprajzú, magas műszaki színvonalú és kiváló energiahatékonyságú lakások mellé társuló közösségi szolgáltatások – közösségi autó, „fészer”, csomagpont és takarító szolgálat - tovább fokozzák az itt lakók komfortérzetét.Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a lakóink számára olyan életteret alkossunk és olyan szolgáltatásokat tegyünk hozzáférhetővé, amelyek a maximális jóllétüket szolgálják. A lakások népszerűségét tovább növeli, hogy a projekt az 5%-os áfakörben épül és a fizetés 10-90%-os ütemezéssel is lehetséges. 

 

Kassák Residence környéke

 

Az új lakópark a XIII. kerületben, a Váci út mentén, a belvárostól 10 percre, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető helyen, mégis a forgalom zajától védetten helyezkedik el. A Kassák Residence a sportos, aktív életmód kedvelői számára is ideális lakóhely, hiszen egy rövid sétával könnyen elérhető a Margitsziget, a Duna-part és a megújuló Városliget is. A biciklis közlekedést a környéket behálózó fejlett kerékpárút-hálózat teszi kényelmessé. A városrész az elmúlt időszakban rendkívül gyors fejlődésnek indult. Új irodaházak és lakóépületek épülnek, amelyekkel együtt modern üzletek, új szolgáltató központok, kávézók és éttermek is nyílnak.

Közlekedés

A Kassák Residence Budapest XIII. kerületének dinamikusan fejlődő, folyamatosan megújuló részében, a Váci úttól csupán egy utcányi távolságra található. A terület kiemelkedően jó közlekedési adottságokkal rendelkezik, hiszen mind autóval, mind közösségi közlekedéssel könnyedén elérhető: az 1-es villamos és az M3-as metró 300 m-en belül található, valamint a 14-es villamos és a 75/79-es trolibusz is könnyen megközelíthető. 

Szolgáltatások

A Kassák-Klapka-Angyalföldi-Apály utcák által határolt terület környéke kifejezetten jó infrastruktúrával rendelkezik, hiszen a közvetlen közelben játszótér, óvoda, iskola, park, bevásárlási lehetőség is található. Ugyanakkor a terület tartogat még fejlődési potenciált, aminek köszönhetően a  jövőben várhatóan nagyobb figyelmet fog kapni, így az itt vásárolt ingatlanok értékállósága garantált, értéknövekedése valószínűsíthető. 

Kassák Residence elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Kassák Residence fejlesztője / tulajdonosa

LIVING

 
A LIVING, a WING lakóingatlanokra specializált társmárkája, olyan modern, városi otthonok fejlesztője, amelyek emberközpontú szolgáltatásaikkal és intelligens megoldásaikkal az ott lakók életminőségét javítják. A WING 20 éves ingatlanfejlesztési tapasztalata, komoly referenciái, pénzügyi stabilitása és a folyamatos innováció iránti elkötelezettsége egyaránt garancia a minőségre és a megbízhatóságra.

LIVING oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Kassák Residence

Kapcsolattartó:

Kukoricza Anna
értékesítő
+36-1-808... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan
"Ez nem egy újabb túlépített lakótelep lesz." - Indul Dél-Budán az 1300 lakásos gigaprojekt

"Ez nem egy újabb túlépített lakótelep lesz." - Indul Dél-Budán az 1300 lakásos gigaprojekt

A lakáspiac, nem kis részben az állami támogatásoknak is köszönhetően, éppen szárnyal, igaz ez a tranzakciókra, az új átadásokra, az árakra, és egy kis kimaradással az újonnan induló építkezésekre is. Az eddig itthon csak az irodaházairól ismert, ám máshol lakásokat...