Terrace Residence by Cordia

1112 Budapest, Medvetalp utca 5
Ár
22.7 – 102.8 millió Ft
Méretek
30.4 – 126 m2
Lakások száma
69 db
Átlagár
618 000 Ft/m2
Átadás
2019 harmadik negyedév

Terrace Residence by Cordia információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Elegáns kialakítású teraszházak Újbuda újépítésű negyedében, Madárhegyen. Élhető méretű teraszok, a Széchenyi hegy mindig friss levegőjű, zöld környezetében, mégis közel a belvároshoz. Okosotthon kialakítással.

Újbuda a budai oldal egyik legnépszerűbb kerülete mind a családosok, mind a fiatalabb lakáskeresők körében. A Terrace Residence lakópark Madárhegyen, Újbuda legdinamikusabban fejlődő, szinte teljesen újépítésű házakból álló negyedében épül, a Széchenyi hegy lábánál negyed órára a belvárostól.

Terrace Residence by Cordia környéke

 

Nem csak kényelméről, de teljes biztonságáról is gondoskodunk! A kertváros nyugalmát nem csak a csend és a kellemes zöld környezet biztosítja, hanem a közvetlen lifttel elérhető teremgarázsok is.

Közlekedés

Közvetlen buszjárattal érhető el a Déli pályaudvar metróállomás, a közeli M1-es és M7-es autópályákról pedig a teljes nyugati régióba és Bécsbe is eljuthatunk a belváros érintése nélkül.

Szolgáltatások

A kertvárosban sem kell lemondania a városi élet kényelméről. A lakópark környékén élelmiszerbolt, pékség és üzletközpont is található, a negyedben több oktatási intézmény (kétnyelvű óvoda, iskolák) is van. A belvárosba (Ferenciek tere) közvetlen járattal 15 perc alatt eljuthat.

Terrace Residence by Cordia elhelyezkedése

Terrace Residence by Cordia fejlesztője

Cordia Magyarország Zrt.

 
A Cordia a tőkeerős, magyar tulajdonú Futureal Csoport tagja, mely a közép-európai régió egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoportja. Európa 20 legnagyobb ingatlanfejlesztőinek egyik (Property EU felmérése, 2012). Számos lezárt és folyamatban lévő projekttel rendelkezünk mind hazánkban, mint a régió további országaiban (Románia, Lengyelország). Magyarországon jelenleg Budapest belvárosában, illetve a budai és pesti kertvárosokban vannak fejlesztéseink.
Több mint egy évtizedes fejlesztési tapasztalatunk, kiépült kivitelezői kapcsolatrendszerünk, elkötelezett, képzett szakembereink és tőkeerős anyavállalatunk biztos alapot adnak projektjeinknek és garantálják, hogy az Ön lakása határidőre, a kívánt szakmai tartalommal elkészüljön.

• 3 500 eladott lakás
• 9 300 elégedett ügyfél
• 15 év tapasztalat az ingatlanpiacon
• 1 500 új építésű okosotthon
• jelenleg 1 200 otthon építés alatt

Cordia Magyarország Zrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

Cordia Magyarország Zrt.

Kapcsolattartó:

Cordia Értékesítési Iroda
értékesítő
+36-1-411... MUTASD

Portfolio Ingatlan