Terrace Residence 4 by Cordia

1112 Budapest, Medvetalp utca 4
Ár
36 – 158 millió Ft
Méretek
44.1 – 148 m2
Lakások száma
74 db
Átlagár
744 000 Ft/m2
Átadás
2020 negyedik negyedév

Terrace Residence 4 by Cordia információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A Terrace Residence épületei nem csak lakóélmény, de építészeti szempontból is kiemelkedőek, a legelegánsabb épületegyüttest alkotják a városrészben. A Terrace Residence 4. ütemének épületei az előző ütemekétől eltérően nem lépcsős teraszház kialakításúak lesznek: a legújabb ütemben modern, panorámás, tágas, napfényes teraszokkal kialakított otthonokat építünk, a két épület legfelső emeletén penthouse lakásokkal.

Terrace Residence 4 by Cordia környéke

 

Újbuda a budai oldal egyik legnépszerűbb kerülete mind a családosok, mind a fiatalabb lakáskeresők körében. A Terrace Residence lakópark Madárhegyen, Újbuda legdinamikusabban fejlődő, szinte teljesen újépítésű házakból álló negyedében épül, a Széchenyi-hegy lábánál, negyed órára a belvárostól.

Közlekedés

A kertvárosban sem kell lemondania a városi élet kényelméről. A lakópark közvetlen környezetében élelmiszerbolt, pékség, üzletközpont és több oktatási intézmény (kétnyelvű óvoda, iskolák) is található. A belvárosba (Ferenciek tere) közvetlen járattal 15 perc alatt eljuthat. Pár perces autóútra van az M1-M7 autópálya mellé épült számos üzletközpont: Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Dechatlon, Praktiker is.

Szolgáltatások

A Terrace Residence-t a lakók számára használható gondozott, zöld kert veszi körbe. A földszinti lakásokhoz kertkapcsolat, az emeletiekhez tágas, napfényes és panorámás terasz tartozik. Élvezze a hely adottságainak köszönhetően mindig friss, kristálytiszta levegőt és a környék zöld felületeit felölelő panorámát! Nem csak kényelméről, de biztonságáról is gondoskodunk! A kertváros nyugalmát nem csak a csend és a kellemes zöld környezet biztosítja, hanem a közvetlen lifttel elérhető teremgarázsok is.

Terrace Residence 4 by Cordia elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Cordia Magyarország Zrt.

Kapcsolattartó:

Helyszíni Értékesítési Iroda Terrace Residence
értékesítő
+36-1-877... MUTASD

Kereskedő fotó

Még több új lakópark
Portfolio Ingatlan