BB Házak

1094 Budapest, Balázs Béla utca 20.
Ár
25 – 75 millió Ft
Méretek
30 – 94 m2
Lakások száma
58 db
Átlagár
799 000 Ft/m2
Átadás
2020 július

BB Házak információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Legújabb fejlesztésünk a Középső Ferencváros rehabilitációs övezetének egyik utolsó szabad telkén épül, a Balázs Béla utca 20 szám alatt. Az 58 lakásos társasház tervezésekor egyik fő szempont volt, hogy illeszkedjen a környező új építésű házakhoz, valamint, élhető, modern és praktikus kialakítású lakásokat hozzunk létre. Vásárlóink sokféle lakástípus közül választhatnak, a 30m2-es egy szobás, stúdiótól kezdve a 45m2-es nappali egy hálós, fiatalos lakásokon át a közel 90m2-es nagy teraszos két-három hálós családi otthonokig. Szinte minden lakáshoz erkély tartozik, illetve a földszinti lakásokat hatalmas teraszok teszik különlegessé. Lakásainkat elsősorban önálló otthonba költöző fiataloknak, főiskolásoknak, egyetemistáknak ajánljuk. Kiváló lehetőség befektetőknek is, mivel a környező egyetemeken tanuló diákok, valamint a meglévő és folyamatosan kiépülő Soroksári úti irodaházakban dolgozó fiatalok biztos, hosszú távú bérleti piacot jelentenek a lakások hasznosításához. Lakáskiadással várhatóan elérhető bérleti díjak 1 szobás lakások: 400 €/hó 1+1 szobás lakások: 500 €/hó 1+2 szobás lakások: 650 €/hó

 

BB Házak környéke

 

Közvetlen környezetünkben az ország legnagyobb egyetemei, köztük ·         a többezer külföldi diákot vonzó Semmelweis Orvostudományi Egyetem ·         szinte egy saroknyira - a Thaly Kálmán utca és a Tűzoltó utca sarkán -  létesült az új  SOTE elméleti Orvostudományi központ, amely közel kétezer magyar és külföldi diák oktatását és továbbképzését végzi. ·         a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információ Technológiai és Bionikai Kara, amely egy újkeletű tudományág ismereteit oktatja a Práter utca 50/A. szám alatti új épületben ·         a közelben lévő Balassa utcában épül a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Semmelweis Orvostudományi Egyetem együttműködésében az ország egyik legnagyobb kutató központja, a Bionikai Innovációs Központ, amely még tovább formálja majd az egyetemi negyed arculatát. ·         a nagy fejlesztéseket végző és szintén külföldi diákokat megcélzó Nemzeti Közszolgálati Egyetem a Ludovika téren ·         a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola a szomszédos Jázmin utca 10. szám alatt ·         az Avicenna International College szintén a közelben, a Nagyvárad térnél található, célja, hogy a külföldi diákokat felkészítse magyarországi egyetemi tanulmányokra. ·         De szintén a közelben található, alig 20 perces elérhetőséggel az Óbudai Egyetem, BME, ELTE, valamint a CORVINUS Egyetem is. Ferencváros számos lehetőséget kínál a szabadidő tartalmas eltöltésére minden korosztály számára. A közelben található a Művészetek Palotája, a Nagyvásárcsarnok, az Iparművészeti Múzeum, Magyar Természettudományi Múzeum a Nemzeti Színház, a Ráday és a Mester utca, ahol éttermek, kávézók, színházak és galériák várják az oda érkezőket. A zöldbe vágyók rövid sétával eljuthatnak a közeli Kerekerdő parkba vagy egy tartalmasabb séta kedvéért a legendás Füvészkertbe vagy az Orczy-parkba.  

Közlekedés

Központi elhelyezkedésének köszönhetően több főútvonal és kötöttpályás közlekedési eszköz is rendelkezésre áll a közlekedésre. Pár perces sétával a Haller út villamoshálózatához csatlakozva /24, 24G, 37/ indulhatunk Pest központi kerületei felé /pl. Keleti pályaudvar/ valamint a Nagyvárad téri M2 metróvonal irányába. A Budai városrész a Mester utca végében közlekedő 4 és a 6-os villamosnak köszönhetően 15-20 perc alatt elérhető.

Szolgáltatások

A környező utcákban szinte minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges a kis pékségtől a nagyobb élelmiszer üzletekig /SPAR, TESCO/ Ha ennél többre vágyik, akkor a Corvin Pláza és a Lurdy ház kínálta, kényelmes bevásárlási lehetőségek tovább szélesítik a palettát, ahol a már megszokott modern kereskedelmi, vendéglátó és szolgáltató funkciók érhetők el, mint például élelmiszer boltok, divatáru üzletek, bankfiókok, gyógyszertár, posta, Mozi.

BB Házak elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

BB Házak fejlesztője / tulajdonosa

Mandarino Kft.

 
Ingatlanfejlesztés

A SWIETELSKY Magyarország Kft. a vásárlók igényeinek jobb kiszolgálása érdekében 2004-ben saját ingatlanfejlesztési projektekbe kezdett. Ezzel nemcsak az építőipari kivitelezés minőségét tudjuk garantálni, hanem a vevői igények minél teljesebb és közvetlenebb kielégítését biztosítani. Az ingatlanfejlesztés keretein belül lakóházak tervezését, építését, finanszírozását és értékesítését vállaljuk
(Natura Lakópark, Bp., Balázs Házak, Bp., Relax Home, Bp., Passzázs Ház, Bp., Harmat Ház, Bp., Hotel Silvert Resort, Balatonfüred, Vendel utcai társasház. Bp.)

Az osztrák Hellmuth Swietelsky által 1936-ban alapított, kezdetben útépítéssel foglalkozó családi vállalkozás mára az építőipar minden szegmensében tevékenykedő nemzetközi vállalatcsoporttá fejlődött.
A Swietelsky Magyarország Kft. jogelődeinek köszönhetően 1991 óta van jelen a magyar építőipari piacon.
Megalakuláskor fő tevékenységének az útépítés, az aszfaltgyártás és a közműépítés számított, ám kapacitásbővítéssel, céltudatos stratégiával sikerült a magas- és mélyépítési tevékenységet is dinamikusan fejleszteni.

A Swietelsky irányításában a tevékenységi körök szerinti megoszlás elve működik, így alapvetően 4 üzletág tevékenykedik: Útépítési üzletág, Magas- és speciális mélyépítési üzletág, Metróépítési üzletág, valamint a Környezetvédelmi és vízépítési üzletág.
A kivitelező társaságok mellett működik a G.K.S. Swietelsky Kft., melynek keretein belül zajlik a teljes gazdasági ügyvitel, számvitel, pénzügy, humánerőforrás és tárgyi eszközgazdálkodás.
Jelenleg több mint 600 kolléga igyekszik a vállalat jó hírnevét öregbíteni. Büszkék vagyunk rá hogy szakember állományunk fele több mint 10 éve tagja a Swietelsky csapatának, megbízható alapot teremtve ezzel partnereink számára a sikeres együttműködéshez.


A mögöttünk álló több évtizedes tapasztalattal, az építőipari élvonalban kivívott stabil pozíció megőrzése mellett továbbra is magabiztosan nézünk szembe az új kihívásokkal, tesszük a dolgunk: „jövőt építünk”

Történetünk
1936: Az osztrák Helmuth Swietelsky megalapítja útépítéssel foglalkozó családi vállalkozását.

1991 nyarán mindössze 60 fővel megkezdjük magyarországi működésünket Swietelsky Építőipari és Kereskedelmi Kft. néven.

1994: A törökbálinti Shopping Center terület előkészítő és közművesítési munkáiért a mélyépítés területén elsőként nyerünk Építőipari Mesterdíjat.

1998: Bevezetjük az ISO 9002 minőségbiztosítási rendszerét, majd 2001-ben az ISO 9001:2000 és 140001:1996 minőség- és környezetközpontú irányítási rendszert.

2003: A kapacitásbővítés során megalakul a Magasépítési és speciális mélyépítési üzletág. A fejlesztés eredményeként ezen a területen az elvégzett munkák értéke ötszörösére nő.

2004: Elkezdjük az M6-os autópálya 58,6 km-es szakaszának és a 4-es főút 12 km-es szakaszának kivitelezését.

2005: Dolgozóink létszám 750 fő fölé emelkedik, az éves nettó árbevételünk pedig 54 milliárd forint fölötti.

2006: A 4-es metró kivitelezésének keretein belül elnyerjük a Bocskai úti, Kálvin téri és a Rákóczi úti állomások szerkezetépítési munkáit a japán Obayashi vállalattal közösen. Egy évvel később a cég történetének legnagyobb beruházásaként a 4-es metró 10 állomásának belső kiépítését is elvállaljuk.

2008: Új nevet kaptunk: a cég Swietelsky Magyarország Kft. néven működik tovább.

2010: Az építőipari piacon kialakult fokozódó versenyhelyzetre való tekintettel megalakult a Swietelsky Magyarország Kft. Környezetvédelmi és vízépítési üzletága, mely a Közműépítési üzletág jogutódjaként jött létre.

2014: Elindul a budapesti 4-es metró. Befejezzük a világörökség részeként számon tartott Várkertbazár rekonstrukciós munkáit.

2015: A Swietelsky Magyarország Kft. éves nettó árbevétele eléri a 85 milliárd forintot. Ezzel továbbra is biztosítjuk helyünket a magyar építőipari cégek élmezőnyében.

Díjak:

2016 Miniszteri Elismerő Oklevél
2015 Építőipari Nívódíj
Budapest 4-es metró 10 állomása - közlekedési létesítmény kategória
2015 Építőipari Nívódíj
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - műemlék helyreállítás és rehabilitáció kategória
2015 Európa Nostra díj
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem főépületének rekonstrukciója – kulturális örökség megőrzése kategória
2014 Építőipari Nívódíj
Szentendrei árvízvédelmi védmű megerősítése és átalakítása
Első mobilgát Magyarországon
2014 FIABCI Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázat különdíja
Bálint Márton Általános Iskola, Középiskola és Sportközpont, Törökbálint – középület kategória/oktatás
2013 Építőipari Nívódíj
Budapest 4-es metró, Járműtelep - közlekedési létesítmény kategória
2008 Szécsy Károly emlék díj
Kitüntetett: Nagy János műszaki tanácsadó
2008 FIABCI Ingatlanfejlesztési Nívódíj
Balatonfüred Hotel Silver Resort Wellness és Konferencia Szálloda
2008 Építőipari Nívódíj
Nemzeti Közlekedési Hatóság irodaépület – középület kategória/irodaház
Budapest XIII. kerület, Ipoly u. 5/b.
2007 Építőipari Nívódíj
Passzázs ház, Budapest
Budapest VIII. kerület, Mária út 9.
1995 Építőipari Mesterdíj
Swietelsky Vízép Területi Igazgatóság
Országos Egészségbiztosítási Pénztár
Budapesti Központi épület vasbeton résfala, lemezalapja és nyíltvíztartásos víztelenítése
1994 Építőipari Mesterdíj
Törökbálinti Shopping Center közművesítési és terület előkészítő munkái


Generál kivitelezés

Társas- és irodaházak, kereskedelmi, ipari, egészségügyi és oktatási létesítmények építése területén a vállaljuk a megbízó igénye szerint akár a telekvásárlástól kezdve a tervezésen keresztül a bonyolítási, építés-szervezési és a kivitelezési feladatokat.
 szállodák
 irodaházak
 bevásárlóközpontok
 kereskedelmi létesítmények
 ipari létesítmények
 lakóházak
 egészségügyi létesítmények
 oktatási létesítmények

Referenciák: ELI Lézerkutató Központ, Füred Hotel és apartmanházak, Tüskecsarnok, Hangvilla Multikulturális Központ, Laurus Irodaház, Audi Aréna Győr, ANS II Légiirányító központ, AQUA Sportközpont, Bálint Márton Iskola és Sportközpont, Dunaújvárosi városrehabilitáció, Pannon Egyetem, STADLER Vasúti kocsiszekrény gyártó üzem, Gyulai Várfürdő, IP West Irodaház, Zöldváros Lakópark, Unilever Irodaház, Materiál Center Irodaház, Páva utcai Lakópark, Raiffeisen Irodaház, Kürt Irodaház, Alle Bevásárló központ, EUROPEUM Bevásárló Központ, Széchenyi fürdő, Hotel Silver Resort, Gotth'art Wellness Hotel, Corvin sétány Irodaház, Soproni Városi Bíróság, Castrum iroda- és lakóház, Eötvös József Főiskola, Nemzeti Közlekedési Hatóság irodaépület, MOL NYR. BEK 5 üzemépítés, Rondó hullámkarton gyár, E.ON Erőmű, Lovagház, Lágymányosi Sportuszoda, 77 Elektronika irodaház, Tatabánya XV/C vízakna, Csolnoky Ferenc Kórház, Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet, Markusovszky Egyetemi Oktatókórház, Zala Megyei Kórház Kardiológia és Szívsebészeti Centrum, Jósa András Oktatókórház, Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház, DRC Gyógyszervizsgáló központ, SOTE Korányi Projekt, Szent Angyalok Plébánia, , M4 Járműtelep, RTL Klub székház

További munkáink a teljesség igénye nélkül:
Autópályák, gyorsforgalmi utak, Főutak, alsóbbrendű utak, Városi útépítés/ipari létesítmények,
Hídépítés, Aszfaltgyártás, Hulladéklerakó építés, rekultiváció, Folyami Vízépítés, Szennyvízelvezetés és tisztítás, Csapadékvíz elvezetés, Ivóvíz ellátás, Metró – Szerkezetépítés, (Újbuda-Központ, Kálvin tér, Rákóczi tér)

Metró - Belső beépítés

Büszkék vagyunk rá, hogy a budapesti 4-es metró mind a tíz állomásának belső beépítése és a projekthez kapcsolódó kisebb felszíni környezetrendezés a Swietelsky munkáját dicséri. Színvonalas kivitelezésünket 2015-ben a szakma is elismerte: Építőipari Nívódíjat nyertünk „Közlekedési létesítmények” kategóriában.

Mandarino Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

BB Házak

Kapcsolattartó:

Bártfai Tünde
értékesítő
+36-70-883... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan
"Ez nem egy újabb túlépített lakótelep lesz." - Indul Dél-Budán az 1300 lakásos gigaprojekt

"Ez nem egy újabb túlépített lakótelep lesz." - Indul Dél-Budán az 1300 lakásos gigaprojekt

A lakáspiac, nem kis részben az állami támogatásoknak is köszönhetően, éppen szárnyal, igaz ez a tranzakciókra, az új átadásokra, az árakra, és egy kis kimaradással az újonnan induló építkezésekre is. Az eddig itthon csak az irodaházairól ismert, ám máshol lakásokat...