Corvin Atrium by Cordia

1082 Budapest, Corvin sétány 3
Ár
35.6 – 105.7 millió Ft
Méretek
71 – 144 m2
Lakások száma
531 db
Átlagár
710 000 Ft/m2
Átadás
2018 negyedik negyedév
Okosotthon
Igen

Corvin Atrium by Cordia információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A nemzetközi nagydíjas Corvin Sétány következő lakóháza. Kielemt belvárosi elhelyezkedés, teljes körű szolgáltatási környezet, zöld, modern tájépítész által tervezett sétány. Ideális belvárosi otthon, mely egyben kiváló befektetés. Okosotthon kialakítással.
A Corvin Sétány világviszonylatban is egyedülálló fejlesztési koncepció eredménye. Teljes építészeti, infrastrukturális és kulturális átalakulás után Budapest egyik legelhanyagoltabb negyedéből, európai színvonalú, modern, mindennel felszerelt városközpont lett. A koncepció egyediségét több hazai és nemzetközi szakmai szervezet és médium is komoly elismeréssel jutalmazta. Két legjelentősebb díjunk: Európa legjobb vegyesfunkciójú fejlesztése– International Property Award , A világ legjobb speciális célú fejlesztése- FIABCI)

Corvin Atrium by Cordia környéke

 

A belvárosban élők gyakran hiányolják a zöld köztereket. A Corvin Sétány koncepcióját úgy alakítottuk ki, hogy a megújuló negyedben nagy legyen a zöld felületek aránya. A tájépítész által tervezett modern sétányon, a lakó és irodaházak belső kertjeiben hangulatos leülős helyek kínálnak lehetőséget a kikapcsolódásra.

Közlekedés

M3-as metróvonal, 4-6-os villamosvonal megállók a negyed kapujában.

Szolgáltatások

A Corvin Sétányon szolgáltatásai: közel 100 üzlet, mozi, színház, sport és wellness központ, uszoda, bankifiókok, posta

Corvin Atrium by Cordia elhelyezkedése

Corvin Atrium by Cordia fejlesztője

Cordia Magyarország Zrt.

 
A Cordia a tőkeerős, magyar tulajdonú Futureal Csoport tagja, mely a közép-európai régió egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoportja. Európa 20 legnagyobb ingatlanfejlesztőinek egyik (Property EU felmérése, 2012). Számos lezárt és folyamatban lévő projekttel rendelkezünk mind hazánkban, mint a régió további országaiban (Románia, Lengyelország). Magyarországon jelenleg Budapest belvárosában, illetve a budai és pesti kertvárosokban vannak fejlesztéseink.
Több mint egy évtizedes fejlesztési tapasztalatunk, kiépült kivitelezői kapcsolatrendszerünk, elkötelezett, képzett szakembereink és tőkeerős anyavállalatunk biztos alapot adnak projektjeinknek és garantálják, hogy az Ön lakása határidőre, a kívánt szakmai tartalommal elkészüljön.

• 3 500 eladott lakás
• 9 300 elégedett ügyfél
• 15 év tapasztalat az ingatlanpiacon
• 1 500 új építésű okosotthon
• jelenleg 1 200 otthon építés alatt

Cordia Magyarország Zrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

Cordia Magyarország Zrt.

Kapcsolattartó:

Cordia Értékesítési Iroda
értékesítő
+36-1-411... MUTASD

Portfolio Ingatlan