Dagály Residence

1138 Budapest, Dagály utca 5
Ár
30.7 – 106.4 millió Ft
Méretek
29 – 150 m2
Lakások száma
131 db
Átlagár
620 000 Ft/m2
Átadás
2018 negyedik negyedév

Lakáslista

 
Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
1003
118.3 M
94 m2
803
118 M
96 m2
101
59.9 M
68.9 m2
105
49.9 M
42.8 m2
107
78.9 M
86.29 m2

Parkolók

Parkoló
Ár (Ft)
Szabad
Teremgarázs beálló
3.15 M
41

Tárolók

Tároló
Átlagár
Szabad
Elérhető
310000 Ft/m2
14
Az árak tájékoztató jellegűek!

Dagály Residence információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A XIII. kerület frekventált részén, a Dagály utca és Karikás Frigyes utca sarkán épül meg a Biggeorge Property Zrt. által fejlesztett Dagály Residence társasház. Tervezéskor nagy hangsúlyt fektettünk a fiatalos, könnyed, kényelmes belsőre, amely illeszkedik a környéken lévő épületek stílusához. Elegáns, világos színek, hatalmas üvegfelülettel tökéletes harmóniában hívogatják a leendő lakókat. A nagy üvegfelületeknek köszönhetően világos és természetes lakóhelységek jönnek létre, amelyek hozzájárulnak az épületkomplexumban uralkodó természetes és barátságos hangulathoz. Az épület kiváló elhelyezkedésének és a környező épületek adottságainak köszönhetően, a felső szinten lévő lakásokból gyönyörű panorámás kilátás nyílik a budai hegyekre. A lakásokhoz tartozó teraszok és egyedi belső kertek is segítik az otthonok nyugodt környezetének megteremtését. A társasház gépkocsival is jól megközelíthető, a parkolást tágas teremgarázs biztosítja. A kínálatban szereplő 131 otthon közül mindenki megtalálja az igényeinek és elképzeléseinek megfelelő változatot. Diákoknak kitűnő választás stúdióapartman kínálatunk, pároknak javasoljuk az egy hálószobás, amerikai konyhás lakásainkat. Kisgyermekes családok bátran választhatják a 2-3 szobás otthonainkat, ahol mind a szülők, mind pedig a csemeték könnyen kialakíthatják saját életterüket. Az egyedi életérzést keresők a felső szinten kialakításra kerülő nagy teraszos lakásaink közül választhatják ki a számukra ideális otthont.

http://dagalyresidence.hu/hu/adatvedelmi-nyilatkozat

Dagály Residence környéke

 

A Dagály Residence társasház Budapest legdinamikasabban fejlődő kerületében, a XIII. kerület frekventált részén, a Dagály utca és Karikás Frigyes utca sarkán épül meg.

Közlekedés

A Dagály Residence remek közlekedési és infrastrukturális adottságainak köszönhetően könnyen megközelíthető és élhető életteret biztosít lakói számára. Elhelyezkedése ideális, az utcát nem zavarja a Váci úti forgalom, azonban a Forgách utcai metrómegálló karnyújtásnyira található, az Árpád híd pedig 5 perc sétával megközelíthető. Tömegközlekedés szempontjából is kitüntetett helyzetben van: 5 perces sétával megközelíthető az M3-as metró, az 1-es villamos, a 9-es, 26-os, 32-es, 34-es, 106-os, és 115-ös buszok megállói. Váci úti folyosó - 2 perc, M3-as metró - 3 perc, Margit-sziget - 5 perc, Duna-part - 10 perc, Dagály Uszókomplexum - 10 perc, Árpád Híd - 5 perc

Szolgáltatások

A környék ellátottsága kiváló, így nem kell aggódniuk azoknak sem, akik a munkából későn hazatérve szeretnék napi ügyeiket intézni. Óvoda, iskola, gyógyszertár, fitneszterem, éttermek, bevásárlóközpontok mind elérhető közelségben találhatók. Mindezek mellett az épület földszintjén több, üzletek számára kialakított helysiéget terveztünk, hogy nem csupán a környéken, hanem magában a lakóházban is minél több szolgáltatás váljon elérhetővé leendő lakói számára.  Optimális lokációja révén a lakóépület mindezek mellett rengeteg lehetőséget biztosít a szabadidő pihentető eltöltéséhez is. A természetes környezetre vágyókat kivételes élmények várják: a Duna-part mindössze 5 perc séta, a Margit-sziget pedig természetes zöld területeivel és egyedülálló szabadidős programjaival szintén elérhető távolságra van. Az aktív pihenést kedvelők a tíz percre található, a 2017-ben megrendezésre kerülő vízi világbajnokságra épülő Dagály Úszókomplexumban frissülhetnek fel.

Dagály Residence elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Dagály Residence fejlesztője

Biggeorge Property Zrt.

 
A Biggeorge Property Zrt. tevékenysége során fő küldetésének tekinti, hogy az általa megvalósuló beruházások minden tekintetben maximálisan megfeleljenek ügyfelei igényeinek. A Biggeorge Property Zrt. ingatlan fejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel foglalkozik. A cég tevékenysége a lakó, hotel és kereskedelmi ingatlan fejlesztésekre egyaránt kiterjed. A társaság az elmúlt évek során széles körű tapasztalatot szerzett az ingatlanfejlesztés minden szegmensében. A vállalat az új ötletek kigondolásától a projektek felkutatását és előkészítését követően a lebonyolításig részt vesz a fejlesztésekben. Pénzpiaci kapcsolatai pedig stabil anyagi hátteret biztosítanak a fejlesztéseknek. A Biggeorge Property Zrt. büszke arra, hogy tevékenysége emberek ezrei számára teszi lehetővé, hogy mindennapi életük helyszíne harmonikus és praktikus legyen. Mindebben kiváló szakmai felkészültséggel rendelkező, folytonos újításra törekvő ingatlan, műszaki és pénzügyi szakértők állnak rendelkezésre.

Biggeorge Property Zrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Biggeorge Property Zrt.

Kapcsolattartó:

Bacsa Izabella, Rácz Tibor
vezető értékesítők
+36-1-225... MUTASD

Kereskedő fotó

Még több új lakópark
Portfolio Ingatlan