Sasad Liget 5. ütem

1118 Budapest, Nagyszeben út 7
Ár
41.5 – 148.9 millió Ft
Méretek
40 – 125 m2
Lakások száma
218 db
Átlagár
736 000 Ft/m2
Átadás
2020 első negyedév

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
D-804
145.9 M
125 m2

Parkolók

Parkoló
Ár (Ft)
Szabad
Teremgarázs beálló
4.9 M
5

Tárolók

Tároló
Átlagár
Szabad
Elérhető
490000 Ft/m2
2
Az árak tájékoztató jellegűek!

Sasad Liget 5. ütem információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A Budai hegyek szomszédságban, a XI-XII. kerület határán Sas-hegytől dél-nyugatra fekvő, Beregszász, Rodostó és Nagyszeben utcák által határolt, több mint 10 hektáros, lankás dombháton, magas presztizsű, zöldövezeti környezetben, minőségi lakásokat kínálunk, elérhető áron. Az igényes és változatos építészeti megoldások, a nagy belmagasság és magas minőségű műszaki tartalom mellett a Sasad Liget Lakópark népszerűséget természetközeliségének, valamint kiváló elhelyezkedésének is köszönheti. Az O2 Építész Stúdió által tervezett közel 220 lakás 4 épületrészben 6-7 illetve 8 emeletes épületben helyezkedik el. A zöldre néző hatalmas teraszok, a 2,8 m-es belmagasság, egyedi alaprajzú, személyre szabott lakások, és tágas terek jellemzik. A nagyméretű ablakfelületek és a több irányból történő benapozottság, már a korábbi ütemekben is sikerrel vizsgáztak. http://sasadliget.hu/hu/adatvedelmi-nyilatkozat

 

Sasad Liget 5. ütem környéke

 

Hatalmas egybefüggő zöld területen fekvő lakóparkunk mindössze a terület 25%-át teszi ki, a fennmaradó területet előkertek, parkok, pihenők és az épületegyüttesek közé és a környező utcákba telepített fasorok teszik még élhetőbbé.

Közlekedés

Autóval a belváros mindössze 10 perc, a Budaörsi bevásárló központok 15 perc alatt megközelíthetőek, valamint a Balatonra is eljuthatunk akár 45 perc alatt. A belváros nemcsak a nemrég átadott 4-es metróval, de más tömegközlekedési eszközökkel és autóval egyaránt kiválóan megközelíthető a helyszínről. 10 perces sétán belül megközelíthető az 53—as, a 8-as, a 139-es valamint a 239-es busz megállója, amelyekkel a a budai és pesti oldal főbb csomópontjai is könnyen megközelíthetők.

Szolgáltatások

A környék infrastrukturális ellátottsága is kifogástalan: a lakópark közvetlen szomszédságában iskolák, bankok, bevásárlóközpont (Eleven Center), gyógyszertárak, valamint orvosi rendelő is megtalálhatóak. Az épületek földszintjén, több mint 720 m2-en, olyan helyiségek kerülnek kialakításra, melyekben főként üzlethelyiségek kapnak majd helyet. Mindemellett további, közel 600 m2-es területen olyan helyiség kerül kialakításra, amely ideális lehet edzőterem, vagy egyéb fitness tevékenységek használatára. Továbbá az épülethez tartozó mélygarázsban és a földszinten több mint 5000 m2 területű parkoló kap helyet, ami szintén az itt lakók kényelmét szolgálja.

Sasad Liget 5. ütem elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Sasad Liget 5. ütem fejlesztője / tulajdonosa

Biggeorge Property Zrt.

 
A Biggeorge Property az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaság, amely már több, mint tíz éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel. A cégre jellemző innovatív, dinamikus szemléletnek és a részletek tökéletessége iránt elkötelezett szakértelemnek köszönhetően hosszú idő óta a hazai ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője.

A cég tevékenysége kereskedelmi- (iroda, szálloda, kiskereskedelmi, ipari/logisztikai) és lakóingatlan-fejlesztésekre egyaránt kiterjed.

Biggeorge Property Zrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Biggeorge Property Zrt.

Kapcsolattartó:

Sárfy Krisztina
értékesítő
+36-70-454... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan
"Ez nem egy újabb túlépített lakótelep lesz." - Indul Dél-Budán az 1300 lakásos gigaprojekt

"Ez nem egy újabb túlépített lakótelep lesz." - Indul Dél-Budán az 1300 lakásos gigaprojekt

A lakáspiac, nem kis részben az állami támogatásoknak is köszönhetően, éppen szárnyal, igaz ez a tranzakciókra, az új átadásokra, az árakra, és egy kis kimaradással az újonnan induló építkezésekre is. Az eddig itthon csak az irodaházairól ismert, ám máshol lakásokat...