Sasad Liget 5. ütem

1118 Budapest, Nagyszeben út 7
Ár
41.5 – 148.9 millió Ft
Méretek
40 – 125 m2
Lakások száma
218 db
Átlagár
736 000 Ft/m2
Átadás
2019 második félév

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
A-008
69.8 M
61 m2
A-103
70 M
61 m2
C-305
77.9 M
76 m2
C-308
71.4 M
66 m2
A-505
48.48 M
40.5 m2

Parkolók

Parkoló
Ár (Ft)
Szabad
Teremgarázs beálló
3.9 M
4

Tárolók

Tároló
Átlagár
Szabad
Elérhető
400000 Ft/m2
19
Az árak tájékoztató jellegűek!

Sasad Liget 5. ütem információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A Budai hegyek szomszédságban, a XI-XII. kerület határán Sas-hegytől dél-nyugatra fekvő, Beregszász, Rodostó és Nagyszeben utcák által határolt, több mint 10 hektáros, lankás dombháton, magas presztizsű, zöldövezeti környezetben, minőségi lakásokat kínálunk, elérhető áron. Az igényes és változatos építészeti megoldások, a nagy belmagasság és magas minőségű műszaki tartalom mellett a Sasad Liget Lakópark népszerűséget természetközeliségének, valamint kiváló elhelyezkedésének is köszönheti. Az O2 Építész Stúdió által tervezett közel 220 lakás 4 épületrészben 6-7 illetve 8 emeletes épületben helyezkedik el. A zöldre néző hatalmas teraszok, a 2,8 m-es belmagasság, egyedi alaprajzú, személyre szabott lakások, és tágas terek jellemzik. A nagyméretű ablakfelületek és a több irányból történő benapozottság, már a korábbi ütemekben is sikerrel vizsgáztak.

http://sasadliget.hu/hu/adatvedelmi-nyilatkozat

Sasad Liget 5. ütem környéke

 

Hatalmas egybefüggő zöld területen fekvő lakóparkunk mindössze a terület 25%-át teszi ki, a fennmaradó területet előkertek, parkok, pihenők és az épületegyüttesek közé és a környező utcákba telepített fasorok teszik még élhetőbbé.

Közlekedés

Autóval a belváros mindössze 10 perc, a Budaörsi bevásárló központok 15 perc alatt megközelíthetőek, valamint a Balatonra is eljuthatunk akár 45 perc alatt.
A belváros nemcsak a nemrég átadott 4-es metróval, de más tömegközlekedési eszközökkel és autóval egyaránt kiválóan megközelíthető a helyszínről. 10 perces sétán belül megközelíthető az 53—as, a 8-as, a 139-es valamint a 239-es busz megállója, amelyekkel a a budai és pesti oldal főbb csomópontjai is könnyen megközelíthetők.

Szolgáltatások

A környék infrastrukturális ellátottsága is kifogástalan: a lakópark közvetlen szomszédságában iskolák, bankok, bevásárlóközpont (Eleven Center), gyógyszertárak, valamint orvosi rendelő is megtalálhatóak. Az épületek földszintjén, több mint 720 m2-en, olyan helyiségek kerülnek kialakításra, melyekben főként üzlethelyiségek kapnak majd helyet. Mindemellett további, közel 600 m2-es területen olyan helyiség kerül kialakításra, amely ideális lehet edzőterem, vagy egyéb fitness tevékenységek használatára. Továbbá az épülethez tartozó mélygarázsban és a földszinten több mint 5000 m2 területű parkoló kap helyet, ami szintén az itt lakók kényelmét szolgálja.

Sasad Liget 5. ütem elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Sasad Liget 5. ütem fejlesztője / tulajdonosa

Biggeorge Property Zrt.

 
A Biggeorge Property Zrt. tevékenysége során fő küldetésének tekinti, hogy az általa megvalósuló beruházások minden tekintetben maximálisan megfeleljenek ügyfelei igényeinek. A Biggeorge Property Zrt. ingatlan fejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel foglalkozik. A cég tevékenysége a lakó, hotel és kereskedelmi ingatlan fejlesztésekre egyaránt kiterjed. A társaság az elmúlt évek során széles körű tapasztalatot szerzett az ingatlanfejlesztés minden szegmensében. A vállalat az új ötletek kigondolásától a projektek felkutatását és előkészítését követően a lebonyolításig részt vesz a fejlesztésekben. Pénzpiaci kapcsolatai pedig stabil anyagi hátteret biztosítanak a fejlesztéseknek. A Biggeorge Property Zrt. büszke arra, hogy tevékenysége emberek ezrei számára teszi lehetővé, hogy mindennapi életük helyszíne harmonikus és praktikus legyen. Mindebben kiváló szakmai felkészültséggel rendelkező, folytonos újításra törekvő ingatlan, műszaki és pénzügyi szakértők állnak rendelkezésre.

Biggeorge Property Zrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Biggeorge Property Zrt.

Kapcsolattartó:

Sasad Liget Értékesítési Iroda
értékesítő
+36-1-611... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan