Duna Terasz Premium

1138 Budapest, Úszódaru utca 3.
Ár
43.7 – 95 millió Ft
Méretek
42 – 104 m2
Lakások száma
322 db
Átlagár
788 000 Ft/m2
Átadás
2019 második negyedév

Duna Terasz Premium információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A Duna Terasz Premium a XIII. kerület Vizafogó városrészében épül. A lakópark készültsége az előírt határidőket tartva elérte a szerkezetkész állapotot, jelenleg a belső munkálatok zajlanak. Műszaki átadás 2019. márciusra várható, ami alapján a lakások az 5%-os áfakulccsal kerülnek átadásra.
A 9 emeletes Duna Terasz Premium a Foka-öböl felé tájolt "U" alakú épület, melynek épületszárnyai tágas teraszokban végződnek. A teraszház közepén belső park található, mely ösvényekkel, játszótérrel, valamint dekoratív víztükörrel szolgálja a beköltözők kényelmét. A parkolókat és tárolókat mélygarázsban helyeztük el. A tervezésnél "zöld" szempontokat is figyelembe vettünk. Az épület tetején napelemek találhatóak, a garázsszinten pedig elektromos töltő előkészítéssel ellátott parkolóhelyeket hozunk létre. Az épületben található 322 darab változatos elrendezésű, napfényes lakás, melyek között megtalálhatóak a stúdió és 1 hálószobás kisebb otthonok, valamint a családoknak ideális 3, 4, illetve 5 szobás apartmanok is. Az épület legfelső emeletén penthouse szintet alakítottunk ki. Első osztályú burkolatokkal, konyhabútorral és beépített gépekkel felszereltek.

Duna Terasz Premium környéke

 

A Vizafogó, mint városrész a XIII. kerület közkedvelt és napjainkban is dinamikusan fejlődő része. A teraszház a Dunától egy percre helyezkedik el, így lakóink könnyedén lesétálhatnak majd a folyópartra.

Szolgáltatások

A folyó, mint mindenhol, itt is vonzza a szabadidős tevékenységeket, így evezés, vízi jóga, sárkányhajó, úszás, futás mind-mind könnyedén elérhető. Sétatávolságra található a 3-as metró Gyöngyösi utcai megállója, valamint a Duna Plaza bevásárlóközpont.

Duna Terasz Premium elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Duna Terasz Premium Kft.

Kapcsolattartó:

Kozák-Tóth Andrea
Marketing és értékesítési menedzser
+36-30-834... MUTASD

Kereskedő fotó

Még több új lakópark
Portfolio Ingatlan