Király Boutique Residence

1061 Budapest, Király utca 46.
Ár
0 millió Ft
Méretek
30 – 118 m2
Lakások száma
61 db
Átadás
2020 első félév

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
407
29.06 m2
309
47.52 m2
502
68.05 m2
406
73.83 m2

Király Boutique Residence információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Örömmel mutatjuk be Önöknek legújabb, hamarosan induló, impozáns projektünket, a Király Boutique Residence-t, mely a közkedvelt és pezsgő élettel teli belváros legnépszerűbb utcájában valósul meg.

A Király Boutique Residence modern, exkluzív apartmanjai közel a belváros szívéhez, számos szórakozási és turisztikai lehetőség szomszédságában találhatóak, a VI. kerület folyamatosan fejlődő részében.

Az aparthotelként működő projektben 61 apartman lesz megtalálható a studio méretű lakástól egészen a 2-3 szobás apartmanig, melyek tökéletes időtöltést biztosítanak a rövid távú utazások alkalmával szállást igénylő vendégeknek.

A Király Boutique Residence kiváló befektetési lehetőség, mely fix éves hozamot biztosít minden tulajdonosnak
Az aparthotel jól megközelíthető számos irányból tömegközlekedéssel a nap bármely szakában, ezt biztosítja a Földalatti, számos buszjárat és a 4-6-os villamosok.
Bevásárlóközpont, éttermek, romkocsmák, szórakozóhelyek, városi klubok és a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások is, mint posta, bank és élelmiszer kiskereskedések megtalálhatóak a közvetlen közelben
A kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően a szórakozási és kulturális programlehetőségek gyalogosan is könnyen elérhetőek. Az Opera, Deák tér, Vörösmarty tér, Bazilika, Zsinagóga, mind csak karnyújtásnyi távolságra fekszenek.

Az előregisztrációk erre a projektre a héten elindultak, amennyiben érdekli Önöket a projekt legyenek szívesek kapcsolatba lépni a projektfelelős kolléganőnkkel!

Király Boutique Residence elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Király Boutique Residence fejlesztője / tulajdonosa

Kategora Real Estate

 
A spanyol Kategora Real Estate több éve foglalkozik hazánkban ingatlanbefektetési tanácsadással, ingatlanok eladásával, üzemeltetésével és ingatlanfejlesztéssel. Cégünk a budapesti ingatlanpiac alapos ismeretével, magasan képzett munkatársaival és teljes körű megoldásaival van jelen a hazai ingatlanpiacon.

A Kategora Real Estate külföldi befektetési lehetőségeket és szolgáltatásokat, integrált irányítási eszközöket kínál ügyfeleinek. Ezekkel az úttörő termékkel jelenleg 4 országban vagyunk jelen: Spanyolországban, Lengyelországban, Magyarországon és az Egyesült Királyságban is vannak irodáink, ahol jól képzett szakemberekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Több mint 800 ingatlant kezelünk a világon 300 intézményi- és magánbefektető részére különböző területeken, így a szállodaiparban és a lakossági szektorban is jelen vagyunk.

Kategora Real Estate oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Kategora Real Estate

Kapcsolattartó:

Sugai Edina
Sales Manager
+36-20-239... MUTASD

sugai_edina_267x400-656.jpg

Portfolio Ingatlan