Harsánylejtő Lakópark

1037 Budapest, Csillagánizs utca 1
Ár
44,3 – 88,1 millió Ft
Méretek
54 – 90 m2
Lakások száma
80 db
Átlagár
670 000 Ft/m2
Átadás
2018 május

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
F/2
66,9 M
59 m2
I/1
71,9 M
73 m2
I/2
54,9 M
55 m2
II.
88,9 M
75 m2
62/F1
71,9 M
69 m2

Parkolók

Parkoló
Ár (Ft)
Szabad
Teremgarázs beálló
3 M
12

Tárolók

Tároló
Átlagár
Szabad
Elérhető
200000 Ft/m2
12
Az árak tájékoztató jellegűek!

Harsánylejtő Lakópark információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A Harsánylejtő Lakópark 16 darab 5 lakásos társasháza a Budapesti Ingatlan Nyrt., a Harsánylejtő Kertváros fejlesztőjének saját beruházásában valósul meg. A 2019 végéig átadásra kerülő mintegy 40 darab új építésű társasházi lakás a legkülönbözőbb vásárlói igényeket is kielégíti. Az ingatlanok építészetileg és műszakilag is modern kivitelezése garantálja a minőségi környezetet. A pinceszinten kialakított garázsoktól és tárolóktól lift biztosítja a kényelmes közlekedést a földszinti kertkapcsolatos és az emeleti lakásokhoz. A Kertváros társasházi lakásai ideális választás a zöld környezetbe, de nem családi házba vágyók számára.

 

Harsánylejtő Lakópark elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Harsánylejtő Lakópark fejlesztője / tulajdonosa

Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt.

 
A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. – közismert nevén BIF - immár 25 éve van jelen a budapesti ingatlanpiacon, és reményeink szerint a nevünk egybeforrt a megbízható, szakértő, és minőségi jelzőkkel.

Megbízható: A magyar főrészvényesi háttér és a tőzsdei szerepvállalás jól reprezentálja a Társaság menedzsmentjének elhivatottságát a megbízhatóság területén. A BIF a megalapításától kezdve nagy hangsúlyt fektet a transzparenciára, és arra, hogy ügyfelei, partnerei és beszállítói egyaránt a lehető legnagyobb mértékben bízzanak benne.

Szakértő: Társaságunk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy tevékenységét a lehető legmagasabb szinten lássa el. Ennek megfelelően az ingatlanfejlesztés és ingatlan hasznosítás - azon belül is az üzemeltetés - területén egyaránt saját munkavállalóinkkal látjuk el a legfontosabb feladatokat. A BIF által alkalmazott szakemberek garantálják a hozzáértést mind az épületek fenntartása és irodaterületeink értékesítése mind pedig a pénzügy, a kontrolling és a jog területén egyaránt.

Minőség: A fenti három jelző közül talán a legszubjektívebb, leginkább mozgó jelző. A minőség mást jelent egy B kategóriás, és mást egy A kategóriás irodaház esetében szintúgy, mint minden egyes lakófejlesztés során. Számunkra a minőség épületeink esetében a legjobb ár-érték arányt, az általunk nyújtott szolgáltatások során viszont az abszolút maximumot jelenti. Büszkék vagyunk arra, hogy a honlapunkon is megtalálható bérlői elégedettségmérésünk eredménye a 2016. évben 90% fölötti volt.

Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt.

Kapcsolattartó:

Janák Enikő
Értékesítési vezető
+36-1-332... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan