Harsánylejtő Lakópark

1037 Budapest, Borsmenta utca 1
Ár
44,3 – 88,1 millió Ft
Méretek
54 – 90 m2
Lakások száma
80 db
Átlagár
670 000 Ft/m2
Átadás
2018 május

Lakáslista

 
Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
F/1
57,26 M
69,21 m2
F/2
64,26 M
71,7 m2
II/5
88,1 M
89,92 m2
F/1
66,9 M
73 m2
F/2
60,9 M
59 m2

Parkolók

Parkoló
Ár (Ft)
Szabad
Teremgarázs beálló
3 M
21
Beálló
1,5 M
10

Tárolók

Tároló
Átlagár
Szabad
Elérhető
200000 Ft/m2
21
Az árak tájékoztató jellegűek!

Harsánylejtő Lakópark információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A Harsánylejtő Lakópark 16 darab 5 lakásos társasháza a Budapesti Ingatlan Nyrt., a Harsánylejtő Kertváros fejlesztőjének saját beruházásában valósul meg. A 2019 végéig átadásra kerülő mintegy 80 darab új építésű társasházi lakás a legkülönbözőbb vásárlói igényeket is kielégíti. Az ingatlanok építészetileg és műszakilag is modern kivitelezése garantálja a minőségi környezetet. A pinceszinten kialakított garázsoktól és tárolóktól lift biztosítja a kényelmes közlekedést a földszinti kertkapcsolatos és az emeleti lakásokhoz. A Kertváros társasházi lakásai ideális választás a zöld környezetbe, de nem családi házba vágyók számára.

Harsánylejtő Lakópark környéke

 

Egyedi lakásaink Óbudán, a valóban festői és békés Testvérhegy, Csúcshegy és Hármashatárhegy határán találhatóak, mindeközben a belváros alig 20 perc alatt elérhető. A környéket viszont nem csak a környező érintetlen erdők teszik vonzóvá a családok és az érdeklődők számára, hanem a nagyon magas minőségben kivitelezésre kerülő épített környezet is. A fejlesztéssel egy időben új közterületi utak kialakítása, a meglévő utak felújítása és teljes közművesítés zajlik.

Közlekedés

A területet autóval a Bécsi út ill. a Jablonka út felől lehet könnyen megközelíteni. A Harsánylejtő Kertvárostól a Flórián tér 9 perc, a Kolossy tér 12 perc, a Széll Kálmán tér 20 percen belül érhető el. A projekt I ütemének területén található a 260/A-as busz megállója is, amely közvetlen összeköttetést nyújt a fontosabb környéki közintézményekkel. További járatok: 218; 260; MÁV

Szolgáltatások

A lakóközösséget kiszolgáló fontosabb szolgáltatások (bevásárlás, sportolás, posta, stb) gépkocsival pár percalatt elérhetők, valamint az épülő környezettel együtt a szolgáltatások köre folyamatosan bővül  

Harsánylejtő Lakópark elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Harsánylejtő Lakópark fejlesztője

Budapesti Ingatlan Nyrt.

 
A Harsánylejtő Kertváros Budapest legnagyobb kertvárosi fejlesztése. A 39 hektáros projekt keretén belül ill. a modern 5 lakásos társasházakban leköthető elegáns lakásokon túl családi és ikerház, valamint 4-6 lakásos társasház építésére alkalmas építési telkeket is kínálunk az érdeklődőknek. Elhelyezkedéséből adódóan valamint a terület adottságainak figyelembevételével egy modern – a mai kor igényeit maximálisan kielégítő - kertvárosi koncepciót képzeltünk el a területre, melynek megvalósulása több ütemben zajlik.

Budapesti Ingatlan Nyrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Budapesti Ingatlan Nyrt.

Kapcsolattartó:

Janák Enikő
értékesítő
+36-1-332... MUTASD

Kereskedő fotó

Még több új lakópark
Portfolio Ingatlan