Gömb Ház

1139 Budapest, Gömb utca 17-21.
Ár
34 – 76 millió Ft
Méretek
47.4 – 102.8 m2
Lakások száma
125 db
Átlagár
700 000 Ft/m2
Átadás
2019 második negyedév

Lakáslista

 
Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
222
38.35 M
48.05 m2
509
59.507 M
63.62 m2
419
53.658 M
72.96 m2
102
66.049 M
93.34 m2
502
78.112 M
93.91 m2

Gömb Ház információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A 13. kerület szívében, frekventált helyen, metró közelében, a Gömb utca – Üteg utca sarkán található legújabb innovatív Projektünk, a Gömb Ház...Velünk kerek a világ!
Ha a városközpontban szeretne élni, de mégis elszeparáltan a forgalom zajától, nagyon jó választás ez a nagy, 1000 m2-es, gondozott belső kerttel rendelkező Társasház!

Ha pedig befektetésben gondolkozik, megtalálta az ideális megoldást! A 13. kerület ezen része a bérlők legkeresettebb környéke!

Gömb Ház környéke

 

Angyalföld ezen része gyors fejlődésen esett át az elmúlt években, számos felújított, valamint teljesen új épülettel találkozhatunk. A Gömb Házat többnyire egyirányú, csendes kis utcák jellemzik, a sok fának köszönhetően kertvárosi hangulat uralkodik a környéken.
A szomszédos utcákban iskolák, óvodák és a Honvéd Kórház is megtalálható. Ha pedig a természetbe vágyik, mind a Margit-sziget, mind pedig a Városliget elérhető közelségben található. Projektünk hatalmas előnye a remek lokáció, melynek köszönhetően a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások és üzletek, vendéglátó helyek teljes palettája elérhető, legyen szó a hétköznapi ügyek intézéséről, vagy akár kikapcsolódásról.

Közlekedés

Autóval a belváros 20 perc alatt, az M3-as bevezető szakasza pedig 5 perc alatt könnyen megközelíthető, de aki a tömegközlekedést választaná, annak sem kell 30 percnél több menetidővel számolnia. 10 perc sétára található az M3-as metró Árpád hídi metrómegállója, valamint az 1-es villamos két megállója is könnyen elérhető, 6-7 perc séta alatt. A Szegedi úton jár a 32-es busz, mely az Árpád híd és Örs vezér tere között közlekedik, a Béke térről pedig a 14-es villamossal juthatunk el a Lehel térre és Káposztásmegyerre is. Ha pedig Budára szeretnénk átjutni, a 105-ös busz is rendelkezésünkre áll, melyre a Béke téren lehet felszállni.

Szolgáltatások

A Béke-tér közelségének köszönhetően minden szükséges üzlet, orvosi rendelő és hivatal rendelkezésükre áll, többek között Lidl, Spar, Rossmann, OTP Bankfiók, FŐGÁZ, éttermek, cukrászda, pékségek, gyógyszertárak, konditermek. A friss árut pedig beszerezhetik a Lehel téri piacon. A gyermekes családok számára fontos tényező, hogy számos óvoda, valamint általános- és középiskola is megtalálható a környéken.

Gömb Ház elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Gömb Ház fejlesztője

Kategora Real Estate

 
A spanyol Kategora Real Estate több éve foglalkozik hazánkban ingatlanbefektetési tanácsadással, ingatlanok eladásával, üzemeltetésével és ingatlanfejlesztéssel. Cégünk a budapesti ingatlanpiac alapos ismeretével, magasan képzett munkatársaival és teljes körű megoldásaival van jelen a hazai ingatlanpiacon.

A Kategora Real Estate külföldi befektetési lehetőségeket és szolgáltatásokat, integrált irányítási eszközöket kínál ügyfeleinek. Ezekkel az úttörő termékkel jelenleg 4 országban vagyunk jelen: Spanyolországban, Lengyelországban, Magyarországon és az Egyesült Királyságban is vannak irodáink, ahol jól képzett szakemberekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Több mint 800 ingatlant kezelünk a világon 300 intézményi- és magánbefektető részére különböző területeken, így a szállodaiparban és a lakossági szektorban is jelen vagyunk.

Kategora Real Estate oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Gömb Ház Kft.

Kapcsolattartó:

Sugai Edina
Sales Manager
+36-20-239... MUTASD

sugai_edina-280.jpg

Még több új lakópark
Portfolio Ingatlan