Sasad Resort Hilltop by Cordia

1112 Budapest, Felsőhatár utca 4
Ár
29 – 136 millió Ft
Méretek
30.8 – 139.8 m2
Lakások száma
112 db
Átlagár
790 000 Ft/m2
Átadás
2020 negyedik negyedév

Sasad Resort Hilltop by Cordia információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A Sasad Resort különleges elhelyezkedése és koncepciója miatt az elmúlt évek egyik legnépszerűbb budai lakóparkja lett. A Cordia, megtartva a szellős épület elhelyezési struktúrát, kibővített családi szolgáltatásokkal és a legújabb trendeknek megfelelő építészeti megoldású házakkal alakítja ki a következő ütemeket. A 4. ütem két telken valósul meg: a Hill csomag otthonai kis lakásszámú villaépületekben, a Sun csomag otthonai közepes lakásszámú apartmanházakban találhatóak. A Sasad Resort legújabb üteme a Sasad Resort "Hilltop" a fejlesztés legmagasabban fekvő részén található, a Budai-hegyekre panorámás telken.

Sasad Resort Hilltop by Cordia környéke

 

Sokak szerint az ideális családi otthon zöld környezetben van. A Sasad Resort a Rupphegy természetvédelmi területtől néhány perc sétára, Újbuda Spanyolrét és Madárhegy negyedeinek találkozásánál található, tágas, a Budai-hegyekre panorámás telken. Tiszta levegő, parkosított kertek, az igazi kertvárosi harmónia Budán.

Közlekedés

A Sasad Resort-tól közvetlen buszjárattal elérhető a 4-es metró Kelenföldi Pályaudvar állomása, a budai régió egyik legnagyobb közlekedési csomópontja. Innen nem csak Budapest belvárosába, de Nyugat-Magyarországra vagy Bécsbe is könnyen eljuthatunk vasúttal vagy helyközi buszjáratokkal. 5 perces autóútra van az M1-M7 autópálya mellé épült számos üzletközpont: Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Dechatlon, Praktiker is.

Szolgáltatások

Szabadidő a szabadban? Töltse el otthonától pár lépésre! A Sasad Resort egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget kínál a család minden tagjának több mint 8000 nm-es, kizárólag a lakók által használható élményparkjában. Sportpálya (kosár, foci), futópálya, szabadtéri edzőpark, ping-pong asztal, játszóterek kis és nagyobb gyerekeknek, pihenőpark, és még számos lehetőség várja majd az itt lakókat.

Sasad Resort Hilltop by Cordia elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Cordia Magyarország Zrt.

Kapcsolattartó:

Helyszini Értékesítési Iroda Sasad Resort Hilltop by Cordia
értékesítő
+36-1-877... MUTASD

Kereskedő fotó

Még több új lakópark
Portfolio Ingatlan