Thermal Zugló 3 by Cordia

1141 Budapest, Fischer István utca 119-121.
Ár
29.5 – 111 millió Ft
Méretek
39.3 – 128 m2
Lakások száma
202 db
Átlagár
610 000 Ft/m2
Átadás
2020 második negyedév

Thermal Zugló 3 by Cordia információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Pest legkeresettebb kertvárosi kerületében, a XIV. kerület Fisher István utca 119-121 száma alatt található a fejlesztés.

Thermal Zugló 3 by Cordia környéke

 

Zugló csendes részén, Pest legkeresettebb kertvárosi kerületében. Rendelkezik minden olyan előnnyel, amellyel egy zöldövezet, valamint a nagyváros: nyugodt, otthonos környezet könnyen elérhető távolságra a belvárostól!
A karnyújtásnyira található Paskál Gyógy- és Strandfürdő a közelmúltban fedett egységgel bővült, ahol tanmedence, gyerekmedence, gyógymedence és egy kinti-benti, vízi bárral üzemelő élménymedence is kialakításra került. Ezen kívül szaunák, kezelőhelyiségek, valamint egy speciális, geotermikus szauna is hozzájárul a teljes wellness élményhez.
A modern, minőségi, zöldövezeti otthonok közvetlen közelében számos sportolási és rekreációs lehetőség is található: az épülettel egy tömbben felújított sportközpont van, futó-, kosár- és futballpályával, felnőtt szabadtéri edzőparkkal.

A Rákos patak partján hangulatos, magas fákkal övezetett, kiépített sétány található. Az erre vezető bicikliút és a futásra is alkalmas nyomvonalú sétány páratlan kikapcsolódási lehetőséget nyújt az aktív életet kedvelőknek. A környék családiházas, ősfás környezete harmonikus kertvárosi hangulatot teremt.

Közlekedés

Az M2-es metróállomáshoz két közvetlen járattal 15 perc alatt eljuthat.

Szolgáltatások

E zöldövezeti környezetben sem kell lemondani a város nyújtotta előnyökről: a lakópark közvetlen környezetében élelmiszerbolt, pékség és gyógyszertár is található, de nincs messze a változatos kínálatú Bosnyák téri piac sem, melynek környékén számos egyéb üzlet.

Thermal Zugló 3 by Cordia elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Cordia Magyarország Zrt.

Kapcsolattartó:

Cordia Értékesítési Iroda
értékesítő
+36-1-411... MUTASD

Kereskedő fotó

Még több új lakópark
Portfolio Ingatlan