Thermal Zugló 3 by Cordia

1141 Budapest, Fischer István utca 119-121.
Ár
29.5 – 111 millió Ft
Méretek
39.3 – 128 m2
Lakások száma
202 db
Átlagár
610 000 Ft/m2
Átadás
2019 negyedik negyedév

Thermal Zugló 3 by Cordia információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Pest legkeresettebb kertvárosi kerületében, a XIV. kerület Fisher István utca 119-121 száma alatt található a fejlesztés.

Thermal Zugló 3 by Cordia környéke

 

Zugló csendes részén, Pest legkeresettebb kertvárosi kerületében. Rendelkezik minden olyan előnnyel, amellyel egy zöldövezet, valamint a nagyváros: nyugodt, otthonos környezet könnyen elérhető távolságra a belvárostól!
A karnyújtásnyira található Paskál Gyógy- és Strandfürdő a közelmúltban fedett egységgel bővült, ahol tanmedence, gyerekmedence, gyógymedence és egy kinti-benti, vízi bárral üzemelő élménymedence is kialakításra került. Ezen kívül szaunák, kezelőhelyiségek, valamint egy speciális, geotermikus szauna is hozzájárul a teljes wellness élményhez.
A modern, minőségi, zöldövezeti otthonok közvetlen közelében számos sportolási és rekreációs lehetőség is található: az épülettel egy tömbben felújított sportközpont van, futó-, kosár- és futballpályával, felnőtt szabadtéri edzőparkkal.

A Rákos patak partján hangulatos, magas fákkal övezetett, kiépített sétány található. Az erre vezető bicikliút és a futásra is alkalmas nyomvonalú sétány páratlan kikapcsolódási lehetőséget nyújt az aktív életet kedvelőknek. A környék családiházas, ősfás környezete harmonikus kertvárosi hangulatot teremt.

Közlekedés

Az M2-es metróállomáshoz két közvetlen járattal 15 perc alatt eljuthat.

Szolgáltatások

E zöldövezeti környezetben sem kell lemondani a város nyújtotta előnyökről: a lakópark közvetlen környezetében élelmiszerbolt, pékség és gyógyszertár is található, de nincs messze a változatos kínálatú Bosnyák téri piac sem, melynek környékén számos egyéb üzlet.

Thermal Zugló 3 by Cordia elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Thermal Zugló 3 by Cordia fejlesztője

Cordia Magyarország Zrt.

 
A Cordia a tőkeerős, magyar tulajdonú Futureal Csoport tagja, mely a közép-európai régió egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoportja. Európa 20 legnagyobb ingatlanfejlesztőinek egyik (Property EU felmérése, 2012). Számos lezárt és folyamatban lévő projekttel rendelkezünk mind hazánkban, mint a régió további országaiban (Románia, Lengyelország). Magyarországon jelenleg Budapest belvárosában, illetve a budai és pesti kertvárosokban vannak fejlesztéseink.
Több mint egy évtizedes fejlesztési tapasztalatunk, kiépült kivitelezői kapcsolatrendszerünk, elkötelezett, képzett szakembereink és tőkeerős anyavállalatunk biztos alapot adnak projektjeinknek és garantálják, hogy az Ön lakása határidőre, a kívánt szakmai tartalommal elkészüljön.

• 3 600 eladott lakás
• 9 700 elégedett ügyfél
• 15 év tapasztalat az ingatlanpiacon
• jelenleg 2600 otthon építés alatt

Cordia Magyarország Zrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Cordia Magyarország Zrt.

Kapcsolattartó:

Cordia Értékesítési Iroda
értékesítő
+36-1-411... MUTASD

Kereskedő fotó

Még több új lakópark
Portfolio Ingatlan