GREENSIDE LAKÓPARK 1. ÜTEM

1135 Budapest, Szegedi út 53
Ár
24.2 – 83 millió Ft
Méretek
35 – 123 m2
Lakások száma
83 db
Átlagár
599 Ft/m2
Átadás
2020 második negyedév

GREENSIDE LAKÓPARK 1. ÜTEM információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

" JELENLEGI AKCIÓNKBAN most minden 3-4 szobás lakáshoz 500.000,-Ft-ért adunk egy teremgarázs beállót."

A lakópark kertvárosias hangulatú környezetben, a Szegedi út és Palóc utca sarkán helyezkedik el. Az épület tervezésekor fontos szempont volt hogy világos, jó elrendezésű lakások kerüljenek kialakításra élhető terekkel, figyelembe véve a mai kor emberének igényeit. Az első emeleti lakások nagyobb teresszal, zöld tetőkerttel rendelkeznek. Opcionálisan vásárolható tárolók és két szinten elhelyezkedő teremgarázs biztosítja a lakók további kényelmét. A közös használatú hátsó kert gondoskodik az itt lakók pihenéséről, közben a játszótéren biztonságban játszhatnak a gyerekek.

GREENSIDE LAKÓPARK 1. ÜTEM környéke

 

Az egyik legdinamikusabban fejlődő városrész, mely az urbanizáció mellett megőrizte kertvárosias jellegét. Ebből kifolyólag mind a családosok, mind a fiatalok és az idősebb korosztály számára is ideális lakóhelyet nyújt. Közel a pezsgő belváros, a pihenésre vágyók szintén megtalálják számításukat a Városliget közelségének is köszönhetően. Ami pedig nem elhanyagolható szempont, még megfizethető áron.

Közlekedés

A Greenside a Városliget, iskolák, egészségügyi intézmények, szórakoztató- és sportlétesítmények, valamint bevásárlóhelyek közelében található .

A tömegközlekedés a Greenside könyékén:

Fáy utcai megálló: 30, 30A és 230-as buszok megállója Keleti pályaudvar és Káposztásmegyer, Mogyoródi park / Megyer, Szondi utca / Káposztásmegyer, Aquaworld végállomások között [közben Hősök tere M]
Szegedi úti megálló: 20E busz Keleti pályaudvar M és Káposztásmegyer, Szilas-patak végállomások között [közben Hősök tere M]; 32-es busz Örs vezért tere M+H és 105-ös busz Apor Vilmos tér felé
Futár utcai megálló: 30, 30A, 230, 20E buszok
Frangepán utcai megállóból: 14-es villamos Káposztásmegyer, Megyeri út és Lehel tér végállomások között; 105-ös busz; 914, 914A éjszakai járatok
Forgách utca M: M3 (20 perc séta)
Kerékpárút: a Tatai úttal párhuzamosan

Szolgáltatások

A lakópark elhelyezkedéséből adódóan könnyen megközelíthető: óvoda, iskola (általános és szakközépiskola, főiskola), játszótér, gyógyszertár, kórházak, CBA, Kerekes ABC-Coop, Kika, Domus, virágpiac. Bevásárlóközpontok és mozik (Duna Plaza, Westend), Lehel téri vásárcsarnok és piac is elérhető. Szabadidős programokra is több lehetőség közül választhatunk, mint például a Dagály Fürdő,  Margit-sziget, színházak, Művelődési központ, Sportlétesítmények, fittness termek, éttermek vagy akár a közeli Városliget, Állatkert, Műjégpálya, Fővárosi Nagycirkusz, Széchenyi Fürdő is kellemes kikapcsolódást nyújthat.

GREENSIDE LAKÓPARK 1. ÜTEM elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

GREENSIDE LAKÓPARK 1. ÜTEM fejlesztője

Avico Group Kft.

 
Az alapítók több mint 10 éve vannak jelen Budapest nagyszabású ingatlan beruházásaiban. Az Avico Group Kft. ingatlanfejlesztő cég számos lakóingatlan-fejlesztésben érdekelt: XVIII. Lőrinc Liget Lakópark, IX. Silverside Apartmanház, VIII. Ciprusház, XIII. Duna Terasz Lakópark, XI. kerület Madárhegyen 4 lakásos társasházak formájában megvalósult Madárterasz, IX.kerületben épülő Verona Ház, XIII.kerületben épülő Fáy85 Lakópark.

Avico Group Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Avico Group Kft.

Kapcsolattartó:

Rónai Ákos
értékesítő
+36-30-215... MUTASD

Kereskedő fotó

Még több új lakópark
Portfolio Ingatlan