FAY 85

1135 Budapest, Fáy utca 85
Ár
19,2 – 57 millió Ft
Méretek
35 – 92 m2
Lakások száma
82 db
Átlagár
510 000 Ft/m2
Átadás
2019 március

FAY 85 információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A lakópark kertvárosias hangulatú környezetben, a Fáy és Reitter Ferenc utca sarkán helyezkedik el. Az épület egyediségét a nagy üvegfelületek és az átriumos kialakítású belső közlekedő folyosók adják, melyek biztosítják az így több irányból is napfényes otthonok kiváló levegőztetését. A kitűnő elrendezésű lakások között megtalálhatóak a stúdió lakások, 2-3 és 5 szobás, valamint tetőkertes otthonok egyaránt. Két szinten elhelyezkedő teremgarázs biztosítja a lakók parkolási kényelmét, ahonnan a lakások két irányból két lifttel is megközelíthetőek. Az épület 620 m2-es belső díszkertjében virágos kertek övezte fák árnyékában pihenhetünk miközben a FAY85 játszóterén biztonságosan játszhatnak a gyermekek is.

FAY 85 környéke

 

Az egyik legdinamikusabban fejlődő városrész, mely az urbanizáció mellett megőrizte kertvárosias jellegét. Ebből kifolyólag mind a családosok, mind a fiatalok és az idősebb korosztály számára is ideális lakóhelyet nyújt. Jó a közlekedés, közel a pezsgő belváros, a pihenésre vágyók szintén megtalálják számításukat a Rákos-patak szomszédságának is köszönhetően. Ami pedig nem elhanyagolható szempont, még megfizethető áron.

Közlekedés

A belváros, Margit-sziget és a Városliget tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen és gyorsan elérhető. A 30, 30A és 230-as buszok megállója közvetlenül a lakópark bejárata előtt található. Szintén könnyedén elérhetőek a 105-ös busz, 914 és 914A éjszakai járatok,1-es és 14-es villamosok a Béke utcánál, 20E és 32 buszok a Szegedi útnál, valamint az M3-as metró Árpád híd és Forgách utcai megállója is.

Szolgáltatások

A lakópark napfényes kialakítása mellett másik nagy előnye a lokáció; óvoda, iskola (általános és szakközépiskola, főiskola), játszótér, gyógyszertár, kórházak,),Penny Market, Lidl, Spar, Tesco, Kika, Domus, virágpiac is találhatóak a  közelben. Bevásárlóközpontok és mozik (Duna Plaza, Westend), Lehel téri vásárcsarnok és piac is könnyen megközelíthető. Szabadidős programokra is több lehetőség közül választhatunk, mint például a Dagály Fürdő,  Margit-sziget, színházak, Művelődési központ, Sportlétesítmények, fittness termek, éttermek vagy akár a közeli Rákos-patak partja is kellemes kikapcsolódást nyújthat.

FAY 85 elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

FAY 85 fejlesztője

Avico Group Kft.

 
Az alapítók több mint 10 éve vannak jelen Budapest nagyszabású ingatlan beruházásaiban. Az Avico Group Kft. ingatlanfejlesztő cég számos lakóingatlan-fejlesztésben érdekelt: XVIII. Lőrinc Liget Lakópark, IX. Silverside Apartmanház, VIII. Ciprusház, XIII. Duna Terasz Lakópark, 4 lakásos társasházak formájában megvalósuló XI. kerület Madárhegyen épülő Madárterasz, IX.kerületben épülő Verona Ház.

Avico Group Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Avico Group Kft.

Kapcsolattartó:

Rónai Ákos
értékesítő
+36-30-215... MUTASD

Kereskedő fotó

Még több új lakópark
Portfolio Ingatlan