FAY 85

1135 Budapest, Fáy utca 85
Ár
19.2 – 57 millió Ft
Méretek
35 – 92 m2
Lakások száma
82 db
Átlagár
510 000 Ft/m2
Átadás
2019 március

FAY 85 információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A lakópark kertvárosias hangulatú környezetben, a Fáy és Reitter Ferenc utca sarkán helyezkedik el. Az épület egyediségét a nagy üvegfelületek és az átriumos kialakítású belső közlekedő folyosók adják, melyek biztosítják az így több irányból is napfényes otthonok kiváló levegőztetését. A kitűnő elrendezésű lakások között megtalálhatóak a stúdió lakások, 2-3 és 5 szobás, valamint tetőkertes otthonok egyaránt. Két szinten elhelyezkedő teremgarázs biztosítja a lakók parkolási kényelmét, ahonnan a lakások két irányból két lifttel is megközelíthetőek. Az épület 620 m2-es belső díszkertjében virágos kertek övezte fák árnyékában pihenhetünk miközben a FAY85 játszóterén biztonságosan játszhatnak a gyermekek is.

FAY 85 környéke

 

Az egyik legdinamikusabban fejlődő városrész, mely az urbanizáció mellett megőrizte kertvárosias jellegét. Ebből kifolyólag mind a családosok, mind a fiatalok és az idősebb korosztály számára is ideális lakóhelyet nyújt. Jó a közlekedés, közel a pezsgő belváros, a pihenésre vágyók szintén megtalálják számításukat a Rákos-patak szomszédságának is köszönhetően. Ami pedig nem elhanyagolható szempont, még megfizethető áron.

Közlekedés

A belváros, Margit-sziget és a Városliget tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen és gyorsan elérhető. A 30, 30A és 230-as buszok megállója közvetlenül a lakópark bejárata előtt található. Szintén könnyedén elérhetőek a 105-ös busz, 914 és 914A éjszakai járatok,1-es és 14-es villamosok a Béke utcánál, 20E és 32 buszok a Szegedi útnál, valamint az M3-as metró Árpád híd és Forgách utcai megállója is.

Szolgáltatások

A lakópark napfényes kialakítása mellett másik nagy előnye a lokáció; óvoda, iskola (általános és szakközépiskola, főiskola), játszótér, gyógyszertár, kórházak,),Penny Market, Lidl, Spar, Tesco, Kika, Domus, virágpiac is találhatóak a  közelben. Bevásárlóközpontok és mozik (Duna Plaza, Westend), Lehel téri vásárcsarnok és piac is könnyen megközelíthető. Szabadidős programokra is több lehetőség közül választhatunk, mint például a Dagály Fürdő,  Margit-sziget, színházak, Művelődési központ, Sportlétesítmények, fittness termek, éttermek vagy akár a közeli Rákos-patak partja is kellemes kikapcsolódást nyújthat.

FAY 85 elhelyezkedése

FAY 85 fejlesztője

Avico Group Kft.

 
Az alapítók több mint 10 éve vannak jelen Budapest nagyszabású ingatlan beruházásaiban. Az Avico Group Kft. ingatlanfejlesztő cég számos lakóingatlan-fejlesztésben érdekelt: XVIII. Lőrinc Liget Lakópark, IX. Silverside Apartmanház, VIII. Ciprusház, XIII. Duna Terasz Lakópark, 4 lakásos társasházak formájában megvalósuló XI. kerület Madárhegyen épülő Madárterasz, IX.kerületben épülő Verona Ház.

Avico Group Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

Avico Group Kft.

Kapcsolattartó:

Rónai Ákos
értékesítő
+36-30-215... MUTASD

Még több új lakópark
Portfolio Ingatlan