Práter Park 2.

1083 Budapest, Tömő utca 58.
Ár
31 – 37 millió Ft
Méretek
36 – 54 m2
Lakások száma
56 db
Átlagár
720 000 Ft/m2
Átadás
2019 december

Práter Park 2. információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A Práter Park 2 társasház a hamarosan átadásra kerülő, nagy sikerű első ütem folytatásaként a Tömő utca 58. szám alatt valósul meg. A földszint + 8 lakószintes épületben összesen 56 darab, 36 és 54 m2 közötti alapterületű, ideális beosztású, nappali + 1 hálószobás, erkélyes lakás kerül kialakításra. A földszinten a teremgarázs található, amelyben kocsibeállók és kerékpár tárolók is elhelyezésre kerülnek. Ahogyan a Práter Park 1. üteménél, főként a befektetők igényei, valamint az önálló otthonba költöző fiatalok igényei szerint terveztük meg a lakásokat.

Práter Park 2. környéke

 

A Práter Park 2. 300 méteres vonzáskörében több jelentős fejlesztés is folyamatban van: Május közepéig befejezik a Tömő utca felújítását a Szigony és Illés utca közötti szakaszon. A Tömő u. 35-37. szám alatti Balassa János kollégium, illetve a Tömő utca 25-29. szám alatt található SOTE épület is hamarosan új arculatot kap. A Szigony utcában épült fel a NOKIA Skypark irodaház is, amelyben a Nokia új magyarországi központja kap helyett. Az ország legnagyobb informatikai és telekommunikációs kutatás-fejlesztési központja összesen 25.000 négyzetméteren jelenleg több, mint 2500 főt foglalkoztat.
A Nokia Skypark közvetlen szomszédságában Szigony-Tömő-Bókay János utca által határolt területen épülő Corvin Technology & Science Park irodaházprojekt várhatóan 2018 végén adják majd át, amely több, mint 30.000 négyzetméteren helyezkedik majd el. Az irodaház fejlesztés tovább folytatódik a Tömő - Balassa és Apáthy utca sarkán.

Közlekedés

A 3-as metró, amelynek a Klinikák megállója 5-8 perces sétával elérhető.
4-5 perces séta távolságra található a Baross utcán közlekedő 9-es busz, amely 6-8 percenként indulva a Kálvin tér – Deák Ferenc tér – Nyugati tér – Margit híd útvonalon halad át a pesti belvároson.
Szintén a Baross utcán közlekedik 83-as trolibusz, amely időszaktól függően 4-7 percenként indulva a Kálvin téren át a Fővám térig közlekedik.
A Nagykörúton közlekedő 4-6-os villamos 10 perc sétával érhető el.
tér – Deák Ferenc tér – Nyugati tér – Margit híd útvonalon halad át a pesti belvároson, valamint 83-as trolibusz, amely időszaktól függően 4-7 percenként indulva a Kálvin téren át a Fővám térig közlekedik. A Nagykörúton közlekedő 4-6-os villamos 10 perc sétával érhető el.

Szolgáltatások

A Corvin Plázában a bevásárlóközpontokban megszokott modern kereskedelmi, vendéglátó és szolgáltató funkciók érhetők el, mint például élelmiszer boltok, divatáru üzletek, bankfiókok, gyógyszertár, posta.A Corvin Sétány éttermei, kávézói, cukrászdái hangulatos teraszokkal várják vendégeiket.Budapest legnagyobb fitness klubja, a Life1 Corvin Wellness Fitness Központ is a Corvin Sétányon található, amely különböző edzésekkel, uszodával, szauna világgal várja a mozgásra, kikapcsolódásra vágyókat.A minőségi kikapcsolódást a Corvin Sétány folyamatos rendezvényei, a Duma Színház és a Corvin Mozi teszi teljessé.A társasházzal szemben a lakók rögtön a legendás Fűvészkertben találják magukat, 10 perces rövid sétával pedig eljuthatnak Orczy-parkba, ahol újra várja a látogatókat a csónakázó tó.

Práter Park 2. elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Práter Park 2. fejlesztője

ARAN Invest Kft.

 
A Projekttársaság tulajdonosai ingatlanfejlesztőként 2001 óta építenek társasházakat Budapest különböző kerületeiben.
Társasházaikat határidőre, kiváló minőségben adták át és a felvett beruházói hiteleket visszafizették, ideértve a válság első éveiben megvalósított utolsó társasházat is.
A tulajdonosok emellett a Palace Ingatlan Csoport alapítói, amely cég komplex szolgáltatásokat nyújtva 15 éve tevékenykedik a lakóingatlan piac számos területén és projektmenedzserként, illetve kizárólagos értékesítési partnerként több száz lakásos lakóparkok lebonyolítását és értékesítését végezte el az elmúlt 15 évben.

ARAN Invest Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

ARAN Invest Kft.

Kapcsolattartó:

Hegedűs Dóra
Értékesítési vezető
+36-70-777... MUTASD

Kereskedő fotó

Még több új lakópark
Portfolio Ingatlan