Práter Park 2.

1083 Budapest, Tömő utca 58.
Ár
36,5 – 40 millió Ft
Méretek
41 – 46 m2
Lakások száma
56 db
Átlagár
720 000 Ft/m2
Átadás
2020 március

Práter Park 2. információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A Práter Park 2 társasház a 2019. tavaszán átadásra került, nagy sikerű első ütem folytatásaként a Tömő utca 58. szám alatt valósul meg. A földszint + 8 lakószintes épületben összesen 56 darab, 36 és 54 m2 közötti alapterületű, ideális beosztású, nappali + 1 hálószobás, erkélyes lakás kerül kialakításra. A földszinten a teremgarázs található, amelyben kocsibeállók és kerékpár tárolók is elhelyezésre kerülnek. Ahogyan a Práter Park 1. üteménél, főként a befektetők igényei, valamint az önálló otthonba költöző fiatalok igényei szerint terveztük meg a lakásokat.

Fizetési ütemezés: 20-80%

 

Práter Park 2. elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Práter Park 2. fejlesztője / tulajdonosa

ARAN Invest Kft.

 
A Projekttársaság tulajdonosai ingatlanfejlesztőként 2001 óta építenek társasházakat Budapest különböző kerületeiben.
Társasházaikat határidőre, kiváló minőségben adták át és a felvett beruházói hiteleket visszafizették, ideértve a válság első éveiben megvalósított utolsó társasházat is.
A tulajdonosok emellett a Palace Ingatlan Csoport alapítói, amely cég komplex szolgáltatásokat nyújtva 15 éve tevékenykedik a lakóingatlan piac számos területén és projektmenedzserként, illetve kizárólagos értékesítési partnerként több száz lakásos lakóparkok lebonyolítását és értékesítését végezte el az elmúlt 15 évben.

ARAN Invest Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

ARAN Invest Kft.

Kapcsolattartó:

Hegedűs Dóra
Értékesítési vezető
+36-70-777... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan