Péterhegyi Lakópark

1112 Budapest, Péterhegyi út 81
Ár
31 – 180 millió Ft
Méretek
43 – 157 m2
Lakások száma
187 db
Átlagár
750 000 Ft/m2
Átadás
2019 április

Péterhegyi Lakópark információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Otthonok a lüktető belvároshoz közel csendes, kisvárosias környezetben, ahol maga mögött hagyhatja a város zaját.A Kőérberek és a Budaörsi dombság által körülhatárolt csendes, nyugodt völgyben helyezkedik el a Péterhegyi Lakópark. Modern, mégis kisvárosias nyugalmat sugárzó, néhány éve épült házainak szomszédságában közvetlen a Hosszúréti-patak mellett. A Lakópark zárt körbekerített területen helyezkedik el, a bejáratnál portaszolgálattal, és kártyás beléptető rendszerrel. A Lakópark 12 liftes lakóháza, színes és különböző elrendezésű lakáskínálatával minden igényt kielégítő választási lehetőséget biztosít érdeklődői számára, aki a XI. kerület zöldövezeti részén keresi leendő otthonát. Az épületek elhelyezkedésénél és tájolásánál törekedtünk arra, hogy minden lakás amellett, hogy napfényes rendelkezik erkéllyel/terasszal, a földszinti lakások esetén kertkapcsolattal, így minden lakó még közelebb érezheti magát a természethez. A lakások mérete 43nm-150nm között változatos beosztással kerül kialakításra.Megtalálhatóak közöttük mind a kisebb, másfélszobás lakások, mind a négyszobás, tetőteraszos exkluzív penthouse otthonok is, gondolva a számos eltérő vevői igényre.A lakások kulcsrakész állapotban magas minőségű kivitelben kerülnek átadásra, konyhabútor, klíma és a padlófűtés is kialakításra kerül. A lakások belső felszerelése tekintetében van lehetőség különböző színű burkolatok választására. Valamennyi lakáshoz lehetőség nyílik garázs, tároló és felszíni parkoló vásárlására is. 

Péterhegyi Lakópark környéke

 

A XI. kerület Kelenvölgyben, a Budai hegyek szomszédságban, kínálunk magas presztízsű, minőségi lakásokat, elérhető áron. Csodálatos zöldövezeti környezet, a Hosszúréti Patak szomszédságában.A Péterhegyi Lakópark kedvelt a természetet kedvelő emberek számára, hiszen a Budai hegyek gyorsan, könnyedén megközelíthetők, de kiváló elhelyezkedésének köszönhetően népszerű a városban dolgozó, de mégis csendes zöld környezetre vágyó emberek körében is.

Közlekedés

A belváros tömegközlekedési eszközökkel és autóval egyaránt könnyedén és gyorsan megközelíthető. A lakópark bejáratától 2 perc sétára található a 150-ös / 250-ös / 250B /251/ 251B / 941 busz megállója, valamint a 41-es villamos, amivel a Batthyány tér kb. fél óra alatt elérhető. Mindezek mellett a környék infrastruktúrája is kiváló. Séta távolságra található bevásárlási lehetőségek, a közelben gyógyszertár, valamint orvosi rendelő, villamossal a Savoya Park csak néhány megálló. Autóval 10 perc alatt Budaörs több bevásárlóközpontja is könnyedén elérhető. Aki pedig vidéki utat tervez, autóval maximum 10 perc alatt eléri az M1 M7 autópályát.

Szolgáltatások

A környék infrastruktúrája is kiváló. Séta távolságra található bevásárlási lehetőségek, a közelben gyógyszertár, valamint orvosi rendelő, villamossal a Savoya Park csak néhány megálló. Autóval 10 perc alatt Budaörs több bevásárlóközpontja is könnyedén elérhető. Aki pedig vidéki utat tervez, autóval maximum 10 perc alatt eléri az M1 M7 autópályát.  Kiváló infrastruktú

Péterhegyi Lakópark elhelyezkedése

Péterhegyi Lakópark fejlesztője

Péterhegy Resort Kft

 
A vállalat évek óta megbízható és sikeres. Széles körű referenciái között lakóépületek, és számos egyéb nagy volumenű ingatlanbefektetés megtalálható. A cégcsoport legnagyobb előnyei közé tartozik a fejlesztési és a kivitelezési módszerek hatékony kombinációja, a határidők szigorú betartása, illetve a megbízhatóság, amelyet számos épület bizonyít., mi a múltja, miért érdemes bízni benne.

Péterhegy Resort Kft oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

Péterhegy Resort Kft.

Kapcsolattartó:

Pállai Andrea
értékesítő
+36-70-622... MUTASD

Portfolio Ingatlan