Práter Park

1083 Budapest, Práter utca 73
Ár
28.5 – 43 millió Ft
Méretek
40 – 49 m2
Lakások száma
89 db
Átlagár
660 000 Ft/m2
Átadás
2018 szeptember

Práter Park információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Fejlesztésünk a méltán híres Corvin Sétánytól alig pár perc sétára található. A 89 lakásos társasházban, földszint + 8 lakószinten, 25-69 nm közötti, fiatalos, modern, új építésű lakások kerültek megtervezésre. Építészünk a hatékony, élhető lakás alaprajzok mellett hangsúlyt fektetett a homlokzat kialakítására, illetve a lobby nagyvonalú, elegáns megjelenésére. Vásárlóink 40 és 49 nm közötti, nappali + 1 hálószobás lakások közül választhatnak. Szinte minden lakáshoz erkély tartozik, első emeletieket pedig saját kertrész teszi értékesebbé.

A lakások tervezésénél fő szempont volt a fiatalos, modern, világos belső tér megvalósítása. Az óriási nyílászárók, modern anyagok, üveg korlátok is mind ezt a célt szolgálják. Leendő vásárlóink minőségi belső anyagok, burkolatok, szaniterek közül választhatnak. Nagy hangsúlyt fektettünk az energia hatékonyságra, ezért a ház a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szigetelést kapja mind a nyílászárók, mind a falazatok tekintetében. A teremgarázs szinten tárolók és kocsibeállók kerülnek kialakításra.

Kiváló lehetőség befektetőknek, hiszen a környező egyetemeken tanuló diákok, valamint szomszédos irodaházakban dolgozó fiatalok biztos, hosszú távú bérleti piacot jelentenek a lakások hasznosításához. Házunktól 300 méterre, a Práter és a Szigony utca sarkán, a Corvin Sétány lezárásaként modern irodaház komplexum épül több ütemben. Itt található Nokia magyarországi központja, amely több ezer fiatal informatikust foglalkoztat. II. ütemben a Corvin sétány fejlesztője megkezdte a Nokia irodaház melletti telken egy újabb 25.000 nm-es irodaház építését, amelyet előbérleti szerződés keretében bérbe is vett egy másik vezető informatikai cég. Ezzel a potenciális bérlők száma projektünk közvetlen környezetében újabb 2.500 jól fizetett alkalmazottal fog növekedni 2018. év végéig.

Práter Park környéke

 

A Corvin Sétány és Pláza 5 perces gyalogútra található. A zöldbe vágyók a társasházzal szemben kis parkot és játszóteret találnak, rövid sétával pedig eljuthatnak a legendás Fűvészkertbe vagy az Orczy-parkba, ahol akár a Magyar Természettudományi Múzeumot is meglátogathatják.

Közlekedés

A 3-as metró, amelynek a Klinikák megállója 8-10 perces sétával elérhető. 3-4 perces séta távolságra található a Baross utcán közlekedő 9-es busz, amely 6-8 percenként indulva a Kálvin tér – Deák Ferenc tér – Nyugati tér – Margit híd útvonalon halad át a pesti belvároson, valamint 83-as trolibusz, amely időszaktól függően 4-7 percenként indulva a Kálvin téren át a Fővám térig közlekedik. A Nagykörúton közlekedő 4-6-os villamos 10 perc sétával érhető el.

Szolgáltatások

A Corvin Plázában a bevásárlóközpontokban megszokott modern kereskedelmi, vendéglátó és szolgáltató funkciók érhetőek el, mint például élelmiszer boltok, divatáru üzletek, bankfiókok, gyógyszertár, posta. A Corvin Sétány éttermei, kávézói, cukrászdái hangulatos teraszokkal várják vendégeiket. A gyors bevásárlás elintézhető a Práter Park társasháztól 3 perc sétára található SPAR élelmiszerboltban is. A Corvin Sétányon egészséges élelmiszereket árusító csemege üzlet, mindig friss gyümölcsöket kínáló zöldséges csalogatja a vásárlókat. Budapest legnagyobb fitness klubja, a Life1 Corvin Wellness Fitness Központ is a Corvin Sétányon található, amely különböző edzésekkel, uszodával, szauna világgal várja a mozgásra, kikapcsolódásra vágyókat. A minőségi kikapcsolódást a Corvin Sétány folyamatos rendezvényei, a Duma Színház és a Corvin Mozi teszi teljessé.

Práter Park elhelyezkedése

Práter Park fejlesztője

P73 Ingatlan Project Kft.

 
A Projekttársaság tulajdonosai ingatlanfejlesztőként 2001 óta építenek társasházakat Budapest különböző kerületeiben. Társasházaikat határidőre, kiváló minőségben adták át és a felvett beruházói hiteleket visszafizették, ideértve a válság első éveiben megvalósított utolsó társasházat is. A tulajdonosok emellett a Palace Ingatlan Csoport alapítói, amely cég komplex szolgáltatásokat nyújtva 15 éve tevékenykedik a lakóingatlan piac számos területén és projektmenedzserként, illetve kizárólagos értékesítési partnerként több száz lakásos lakóparkok lebonyolítását és értékesítését végezte el az elmúlt 15 évben.

P73 Ingatlan Project Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

P73 Ingatlan Project Kft.

Kapcsolattartó:

Hegedűs Dóra
Értékesítési vezető
+36-70-777... MUTASD

Még több új lakópark
Portfolio Ingatlan