Sasad Liget 6. ütem

1118 Budapest, Beregszász út 6b
Ár
39.9 – 139.4 millió Ft
Méretek
46 – 186 m2
Lakások száma
141 db
Átlagár
760 000 Ft/m2
Átadás
2020 második negyedév

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
B-403
128.9 M
108.85 m2

Parkolók

Parkoló
Ár (Ft)
Szabad
Teremgarázs beálló
4.9 M
39

Tárolók

Tároló
Átlagár
Szabad
Elérhető
490000 Ft/m2
66
Az árak tájékoztató jellegűek!

Sasad Liget 6. ütem információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Köszönjük megtisztelő érdeklődését a Sasad Liget Lakópark iránt! A Sasad Liget Lakópark a XI. kerületben, a Sas-hegytől délnyugatra fekvő lankás dombhát (Sasad) kertvárosi lakóövezetében épül, a Beregszász, Rodostó és a Nagyszeben utca által határolt, több mint 10 hektáros területen. A lakópark környezete infrastrukturálisan kitűnően ellátott, a közvetlen közelben iskolák, bankok, bevásárlóközpont, rendelő, gyógyszertárak találhatóak, a belvárosba való gyors és egyszerű bejutást pedig számos autóbuszjárat valamint a nemrég átadott M4 Metró biztosítja. A Sasad liget lakópark utolsó ütemében, 187 lakás valósul meg 6db 4 emeletes épületben. A befejező ütemmel együtt kerül megvalósításra az 5. ütem és a 6. ütem közé tervezett dísz- és pihenő park is. A befejező ütemben tervezett egyedi elrendezésű lakások, tágas teraszokkal, 2,85 m-es belmagassággal, személyre szabott kialakítással és tágas terekkel várják új tulajdonosukat. A nagyméretű ablakfelületek és a több irányból történő benapozottság, már a korábbi ütemekben is sikerrel vizsgáztak. A földszinten ismét elérhetőek saját kertkapcsolattal rendelkező lakásaink, a felső emeleteken nagyteraszos lakásokat kínálunk. A lakások személyre szabottan, az Ön igényei szerint kialakítva kerülnek átadásra. A konyhabútor, beépített konyhagépekkel (tűzhely, sütő, szagelszívó) a lakás alapfelszereltségéhez tartozik. Az energia tudatosság jegyében első osztályú 3 rétegű hő és hangszigetelt műanyag nyílászárók, klíma tégla - vastag hőszigetelés kerül beépítésre. http://sasadliget.hu/hu/adatvedelmi-nyilatkozat

 

Sasad Liget 6. ütem környéke

 

Mindezeknek köszönhetően a XI-XII. kerület határán elhelyezkedő Sas-hegytől Dél-Nyugatra fekvő, Beregszász, Rodostó és Nagyszeben utcák által határolt, több mint 10 hektáros lankás dombhát igazán különleges adottságokkal bíró terület. Előnyeinek felfedezéséhez elég akár csak egy pillantást vetni térképünkre.

Közlekedés

A kitűnő elhelyezkedésnek köszönhetően a belváros tömegközlekedéssel is néhány perc alatt elérhető az M4-es metró vagy a 8, 53, 139 illetve 239-es autóbuszok egyikével. Autóval pedig 5 perc alatt elérhető az M1-M7-es autópálya elágazás. A környéken megtalálható minden, amire csak szükség lehet: posta, bank, gyógyszertár, számtalan bevásárlási lehetőség, de iskola, óvoda és még éttermek is.

Szolgáltatások

Mi minden található a környéken madáretetőkön kívül? Posta, bank, gyógyszertár, számtalan bevásárlási lehetőség, de iskola, óvoda és még éttermek is. A Sasad Liget legutolsó ütemében üzlethelyiségek kerülnek kialakításra. Így bármit is szeretne elintézni, biztosan nem kell messzire mennie. A fennmaradó időben pedig nyugodtan élvezheti a páratlan látványt és a természet közelségét a parkosított kertben vagy privát teraszán, amely minden lakáshoz tartozik.

Sasad Liget 6. ütem elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Sasad Liget 6. ütem fejlesztője / tulajdonosa

Biggeorge Property Zrt.

 
A Biggeorge Property az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaság, amely már több, mint tíz éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel. A cégre jellemző innovatív, dinamikus szemléletnek és a részletek tökéletessége iránt elkötelezett szakértelemnek köszönhetően hosszú idő óta a hazai ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője.

A cég tevékenysége kereskedelmi- (iroda, szálloda, kiskereskedelmi, ipari/logisztikai) és lakóingatlan-fejlesztésekre egyaránt kiterjed.

Biggeorge Property Zrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Biggeorge Property Zrt.

Kapcsolattartó:

Sárfy Krisztina
értékesítő
+36-70-454... MUTASD

Kereskedő foto

Biggeorge Property Zrt.

Kapcsolattartó:

Fekete Szilvia
vezető értékesítő
+36-70-454... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan
A startupok nem kiszáradnak, hanem megfulladnak a sok ötlettől

A startupok nem kiszáradnak, hanem megfulladnak a sok ötlettől

Számos új ötlet lengi körül az ingatlanpiacot, legtöbbjük digitalizációs alapokon igyekszik a fejlődés irányába terelni az ingatlanpiaci szereplőket. Ezek a proptech cégek hatalmas érdeklődést váltanak ki a befektetőkből világszerte, és még a 2020-as krízishelyzetben is inkább az igaz rájuk, hogy...