Sasad Liget 6. ütem

1118 Budapest, Beregszász út 6b
Ár
39.9 – 139.4 millió Ft
Méretek
46 – 186 m2
Lakások száma
220 db
Átlagár
760 000 Ft/m2
Átadás
2020 második negyedév

Lakáslista

Lakás
Ár (Ft)
Méret
 
A-003
108.15 M
106.32 m2
A-401
92.2 M
72.3 m2
C-004
108.75 M
107.05 m2
C-401
138.62 M
115.3 m2
6B-204
50.71 M
46.77 m2

Parkolók

Parkoló
Ár (Ft)
Szabad
Teremgarázs beálló
4.5 M
107

Tárolók

Tároló
Átlagár
Szabad
Elérhető
400000 Ft/m2
131
Az árak tájékoztató jellegűek!

Sasad Liget 6. ütem információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Köszönjük megtisztelő érdeklődését a Sasad Liget Lakópark iránt!
A Sasad Liget Lakópark a XI. kerületben, a Sas-hegytől délnyugatra fekvő lankás dombhát (Sasad) kertvárosi lakóövezetében épül, a Beregszász, Rodostó és a Nagyszeben utca által határolt, több mint 10 hektáros területen. A lakópark környezete infrastrukturálisan kitűnően ellátott, a közvetlen közelben iskolák, bankok, bevásárlóközpont, rendelő, gyógyszertárak találhatóak, a belvárosba való gyors és egyszerű bejutást pedig számos autóbuszjárat valamint a nemrég átadott M4 Metró biztosítja.

A Sasad liget lakópark utolsó ütemében, 187 lakás valósul meg 6db 4 emeletes épületben. A befejező ütemmel együtt kerül megvalósításra az 5. ütem és a 6. ütem közé tervezett dísz- és pihenő park is.
A befejező ütemben tervezett egyedi elrendezésű lakások, tágas teraszokkal, 2,85 m-es belmagassággal, személyre szabott kialakítással és tágas terekkel várják új tulajdonosukat. A nagyméretű ablakfelületek és a több irányból történő benapozottság, már a korábbi ütemekben is sikerrel vizsgáztak.

A földszinten ismét elérhetőek saját kertkapcsolattal rendelkező lakásaink, a felső emeleteken nagyteraszos lakásokat kínálunk.

A lakások személyre szabottan, az Ön igényei szerint kialakítva kerülnek átadásra. A konyhabútor, beépített konyhagépekkel (tűzhely, sütő, szagelszívó) a lakás alapfelszereltségéhez tartozik. Az energia tudatosság jegyében első osztályú 3 rétegű hő és hangszigetelt műanyag nyílászárók, klíma tégla - vastag hőszigetelés kerül beépítésre.

http://sasadliget.hu/hu/adatvedelmi-nyilatkozat

Sasad Liget 6. ütem környéke

 

Mindezeknek köszönhetően a XI-XII. kerület határán elhelyezkedő Sas-hegytől Dél-Nyugatra fekvő, Beregszász, Rodostó és Nagyszeben utcák által határolt, több mint 10 hektáros lankás dombhát igazán különleges adottságokkal bíró terület. Előnyeinek felfedezéséhez elég akár csak egy pillantást vetni térképünkre.

Közlekedés

A kitűnő elhelyezkedésnek köszönhetően a belváros tömegközlekedéssel is néhány perc alatt elérhető az M4-es metró vagy a 8, 53, 139 illetve 239-es autóbuszok egyikével. Autóval pedig 5 perc alatt elérhető az M1-M7-es autópálya elágazás. A környéken megtalálható minden, amire csak szükség lehet: posta, bank, gyógyszertár, számtalan bevásárlási lehetőség, de iskola, óvoda és még éttermek is.

Szolgáltatások

Mi minden található a környéken madáretetőkön kívül? Posta, bank, gyógyszertár, számtalan bevásárlási lehetőség, de iskola, óvoda és még éttermek is. A Sasad Liget legutolsó ütemében üzlethelyiségek kerülnek kialakításra. Így bármit is szeretne elintézni, biztosan nem kell messzire mennie. A fennmaradó időben pedig nyugodtan élvezheti a páratlan látványt és a természet közelségét a parkosított kertben vagy privát teraszán, amely minden lakáshoz tartozik.

Sasad Liget 6. ütem elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Sasad Liget 6. ütem fejlesztője / tulajdonosa

Biggeorge Property Zrt.

 
A Biggeorge Property Zrt. tevékenysége során fő küldetésének tekinti, hogy az általa megvalósuló beruházások minden tekintetben maximálisan megfeleljenek ügyfelei igényeinek. A Biggeorge Property Zrt. ingatlan fejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel foglalkozik. A cég tevékenysége a lakó, hotel és kereskedelmi ingatlan fejlesztésekre egyaránt kiterjed. A társaság az elmúlt évek során széles körű tapasztalatot szerzett az ingatlanfejlesztés minden szegmensében. A vállalat az új ötletek kigondolásától a projektek felkutatását és előkészítését követően a lebonyolításig részt vesz a fejlesztésekben. Pénzpiaci kapcsolatai pedig stabil anyagi hátteret biztosítanak a fejlesztéseknek. A Biggeorge Property Zrt. büszke arra, hogy tevékenysége emberek ezrei számára teszi lehetővé, hogy mindennapi életük helyszíne harmonikus és praktikus legyen. Mindebben kiváló szakmai felkészültséggel rendelkező, folytonos újításra törekvő ingatlan, műszaki és pénzügyi szakértők állnak rendelkezésre.

Biggeorge Property Zrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Biggeorge Property Zrt.

Kapcsolattartó:

Sárfy Krisztina
értékesítő
+36-70-454... MUTASD

Kereskedő foto

Biggeorge Property Zrt.

Kapcsolattartó:

Gaál Nikolett
értékesítő
+36-70-454... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan