Csalogány 43

1027 Budapest, Csalogány utca 43
Ár
49 – 182 millió Ft
Méretek
44 – 144 m2
Lakások száma
99 db
Átlagár
950 000 Ft/m2
Átadás
2019 harmadik negyedév
Okosotthon
Igen

Csalogány 43 információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

Az U alakú épület több funkciót foglal magában, a földszinten Lidl üzlet, az első emeleten és a második emelet "A" lépcsőházában irodaterületek, 2-6 emeleten pedig 44-144 m2-ig luxus lakások lesznek kialakítva. Korszerű energiatakarékos hőszivattyús központtal lakásokban egyedileg szabályozható hűtő-fűtő funkcióval biztosítjuk a mai igények szerinti magasszintű komfortot.

Csalogány 43 környéke

 

A közvetlen környezetben gyakorlatilag minden megtalálható, ami egy modern városi életvitelhez szükséges. Szabadidős és kulturális lehetőségeken túl (pl. Millenáris Park), a mindennapos bevásárlási és szolgáltatási lehetőségek széles körben elérhetőek (pl. Mammut Bevásárló központ)

Közlekedés

A belbudai városrésznek köszönhetően, mind tömegközlekedéssel mind autóval kiválóan megközelíthető. A Szél Kálmán téri metrómegálló és tömegközlekedési csomópont pár perces sétával elérhető. Autó használata nélkül is könnyedén eljuthatunk a belvárosba vagy a Margitszigetre is.

Csalogány 43 elhelyezkedése

Csalogány 43 fejlesztője

OTP Ingatlan Zrt.

 
Az OTP Befektetési, Ingatlanforgalmazási és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaságot (rövidített neve: OTP Ingatlan Zrt.) az Országos Takarékpénztár (ma OTP Bank Nyrt.) alapította 100 millió Ft alaptőkével 1990 decemberében. A közel 3 évtized alatt felhalmozódott szellemi tőke és a lakásépítésben való folyamatos részvétel - amit a számos megvalósított sikeres és értékálló ingatlanfejlesztés fémjelez - a garancia arra, hogy az OTP Ingatlan Zrt. mára a magyar ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb, legmegbízhatóbb szereplője lett.

Társaságunk elsősorban a lakásépítésre fókuszál, de a megvalósított fejlesztéseink között irodaház, parkolóház, bevásárlóközpont, üzemcsarnok és logisztikai ingatlan egyaránt megtalálható. Az alapítást követően évente átlagosan 400-500 lakást építettünk, amely napjainkig összesen 7500-7800 db piaci alapon megépített, illetve építés alatt lévő új otthont jelent a mintegy 120 ezer négyzetméternyi megvalósított intézményi, kereskedelmi, szolgáltató és irodaépületek mellett.

OTP Ingatlan Zrt. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azok partnerünk számára továbbításra kerüljenek

OTP Ingatlan Zrt.

Kapcsolattartó:

Nagy László
projekt értékesítő
+36-70-457... MUTASD

Portfolio Ingatlan