Metrodom Lőportár u. 9.

1134 Budapest, Lőportár utca 9
Ár
52,7 – 56,5 millió Ft
Méretek
75 – 82 m2
Lakások száma
182 db
Átlagár
633 000 Ft/m2
Átadás
2018 június
Okosotthon
Igen

Metrodom Lőportár u. 9. információk, lakások, árak, ütemek

Ingatlan

A XIII. kerületi Lőportár utca 9. a Metrodom beruházásában épülő 10. társasházunk, ami a kiváló elhelyezkedésen kívül is sok különlegességet kínál. A 182 lakásos épületből a Lőportár utca felől 5, a Lőportár köz felől 4 emelet és a hagyományos ferde tető látszik, ennek is köszönhető a barátságos, kellemes megjelenés. Az épület előtt elsétálva, a hatalmas, két szint magas üvegportálon át az előtérbe, annak túlsó üvegfalán keresztül pedig a díszkertbe bepillantva azonnal látható, hogy a Lőportár utca 9. messze többet nyújt egy átlagos újépítésű lakóháznál. A 7 méter magas, 100 négyzetméteres előtér, ahol 24 órás portaszolgálat is működik, gondos belsőépítészeti tervezés eredménye. Nem csak a látványtervek, de a végeredmény is lenyűgöző lesz. A lakások négy, független lépcsőházban vannak elhelyezve, egy emeleten 3-10 lakás található. Minden lépcsőházban 2-2 felvonó működik, ami garantálja, hogy egy esetleges üzemzavar vagy karbantartás esetén se kelljen lépcsőzni. A teremgarázs a pinceszinten kapott helyet, a földszinten pedig méretes biciklitárolók várják a kerékpárokat, ahol biztonságos rögzítésre lesz lehetőség. A három épületszárny által közrefogott területet egy alacsonyabb, háromemeletes épület osztja két részre. A nagyobb, keleti udvarban kikapcsolódásra szolgáló, elegáns díszparkot alakítunk ki, valamint egy kis játszóteret, amelyhez az épület alá benyúló, az esőtől védett játszóhely kapcsolódik. A Lőportár utcában nagyon sokféle méretű illetve alaprajzú lakást terveztünk, amelyek között az egyedülállóak, az első önálló otthonukba költözők, és családalapítás előtt vagy gyermekes párok is könnyen megtalálják a legmegfelelőbb ingatlant. A nyugati, kisebb kert az oda tájolt, földszinti lakások között oszlik meg, ezeket az otthonokat azoknak ajánljuk, akik egyszerre szeretnének belvárosias környezetben élni, de ragaszkodnak a saját kerthez is. Az 5. emeleten a Lőportár közben, egy sor hangulatos, tetőtéri kis lakást alakítottunk ki azoknak, akik a tetőtéri otthonok egyediségére vágynak, de elvárják azt a minőséget és műszaki biztonságot, amit csak egy újépítésű ház nyújthat. A nappalikhoz kapcsolódó kis tetőteraszok ugyancsak olyan élményt kínálnak, amelyet a régi házak tetőtér-beépítései nem tudnak biztosítani. A környék népszerűségének gyors növekedése miatt, az ingatlanokat befektetési céllal történő megvásárlásra is ajánljuk, a jó kiadhatóság várható értéknövelkedéssel is párosul.

Metrodom Lőportár u. 9. környéke

 

A XIII. kerület délkeleti részén található Lőportár-dűlő ma már csupán a városrész és az utcák nevében őrzi a XIX. századi kaszárnyák és hadianyag-raktárak emlékét. Az ezek helyén épült ipari létesítmények a múlt század ’80-as éveire bezártak, a munkásoknak otthont adó házakat pedig az elmúlt 30 évben lassan felváltották a modern társasházak. A környék egyre nagyobb vonzerejét jól mutatják a folyamatosan emelkedő ingatlanárak, mára a Lőportár-dűlő a szomszédos, közkedvelt Újlipótváros „kistestvérévé” és alternatívájává vált.

Közlekedés

A Lőportár utca 9. elhelyezkedése a városrészen belül is kiváló, hiszen pont elég távol van a Lehel úttól, hogy kellemesen csendes legyen, de 7 perc sétával mind a Lehel tér, mind a Lehel út - Dózsa György út kereszteződése elérhető. Ez pedig kiváló közlekedési kapcsolatot jelent, hiszen a Lehel téren található Pest észak-déli tömegközlekedési ütőerének, a 3-as metrónak a megállója. Ugyancsak innen, a 76-os trolival érhető el Újlipótváros, a 14-es villamossal pedig Angyalföld és Újpest. A Dózsa György útról a 75-ös és 79-es trolibuszokkal kényelmesen megközelíthető a Városliget, Keleti pályaudvar vagy a Puskás Ferenc stadion.

Szolgáltatások

A családosoknak sem kell a távolságok miatt aggódnia, a háztól 3 perc sétára, a Kassák Lajos utcában, a nagy park és játszótér mellett található a 2016-ban teljesen felújított, európai szintű, jelenleg legmodernebb és legkorszerűbb Meséskert óvoda, de a Dózsa György út és a Lehel út sarkán lévő Ének-zenei és Testnevelési általános iskola is csupán 7 perc sétára található. Középiskolából szintén van választék, például a jó nevű Berzsenyi Dániel Gimnázium a Kárpát utcában, vagy a Károlyi Mihály Fővárosi Gyakorló Kéttannyelvű Közgazdasági Szakközépiskola, a Váci úton. Bevásárlási lehetőségből sincs hiány, a kisebb boltokon kívül mindenképpen említést érdemel az egyik legnagyobb és legrégebbi, a hét minden napján nyitva tartó piac a Lehel Csarnokban, illetve a szintén a legnagyobbak közé tartozó Westend Bevásárlóközpont, mozijával, éttermeivel és számtalan üzletével. A környék szórakozási lehetőségekkel és kultúr létesítményekkel szintén jól ellátott, elegendő csak a Vígszínházat vagy a Radnóti Miklós Művelődési központot említeni.

Metrodom Lőportár u. 9. elhelyezkedése

Klikkeljen egyszer a térképre a zoom-olás engedélyezéséhez

Metrodom Lőportár u. 9. fejlesztője / tulajdonosa

Metrodom Invest Kft.

 
A Metrodom Kft-t, a Metrodom Kivitelező Kft-t, és a többi, a csoporthoz tartozó céget 2012-ben, illetve az ezt követő években alapították olyan, nemzetközi befektetési társaságok, melyek évtizedek óta foglalkoztak közép-európai ingatlanfejlesztésekkel. A Metrodomhoz tartozó cégek magyar menedzsment irányítása alatt állnak, székhelyük és központjuk Magyarországon van.

Metrodom Invest Kft. oldala

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Metrodom Invest Kft.

Kapcsolattartó:

Metrodom
értékesítő
+36-1-919... MUTASD

Kereskedő foto

Portfolio Ingatlan